reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
z jęzorem na wierzchu latam jak ... nie powiem co a wyrobić się nie umiem :no: to ta pogoda porąbana

Gosia, Nata wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin!! Duuużo zdrówka, cierpliwości do dzieciaków i mężów ;-) spełnienia marzeń :tak:

spadam myć podłogi...

reklama
Gosienka - ja znowu mówię - że jestem wredna, zdecydowanie lepiej mieć we mnie przyjaciela jak wroga. Mi się wydaje, że mój skorpion wychodzi ze mnie często i to głośno - otoczenie czasem uważa inaczej. A czasem słyszę - można Ci wybaczyć w końcu jesteś skorpionem

Zielona- mi pomaga masło, albo maśło z miodem... tylko mam problem, bo próbuje to zjadać :-D ale jak zwyciężę 'pokusę' to szybko pomaga.

Aniam- nie tylko Ty, nie bój żaby, jesteśmy w jednej podgrupie :-p ja te hanke googlowałam :-D:-D:-D zresztą... hm... jakby to ładnie napisać... no dobra... scenarzystki tego zamieszania nie trawię, kilka wywiadów widziałam i nie mogę sie przemóc, żeby obejrzeć cokolwiek, co wyszło spod jej pióra :-p

Uff nie jestem sama :-p

Nata , Gosieńka wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

gosieńka , nata, sto lat kochane, spełnienia marzeń:-)

Łeb mnie boli, a w domu nic przeciwbólowego wwwrrr, stary wykończył ketonal, bo go ząb dwa dni bolal. Dzisiaj wyladowal w końcu u dentysty;-0, przy okazji zębolog Werci przegląd zrobił i córcia ma wszystkie ząbki zdrowe co mnie ogromnie cieszy;-0. matko, niech juz wraca z jakims apapem, bo zwariuje....

sama się zastanawiam czy do ortopedy nie zapukać. Ja mam taki problem z Adasiem, moze to smieczne i jestem przewrazliwiona, ale on za często się przewraca.Zacznę od tego, ze on nie potrafi chodzic, wiecznie biega. Na dystansie 6 m wywija orła ze 3 razy

a może do okulisty? ostatnio jak J nie miał okularów, bo uległy biodegradacji (oczywiście nie same...) to też się ciągle wywracał

Nata, Gosieńko wszystkiego najlepszego!

Katik zdrówka!

Aniam mam nadzieję że z małżem nic poważnego i szybko przejdzie!

Kubuli i Werci
gratuluję zdrowych ząbasów:-)

nosz na nic nie mam czasu, rozwinę się na ińszym wątku jak uda mi się dotrzeć...

miłego wieczoru!

Jestem po mega męczącym dniu. Ledwo żyję i najchętniej poszłabym w kimę, ale faktury muszę księgowej naszykować, wysyłkę prezentów znowu zrobić, "Przepis.." dzisiaj leci i mała jeszcze nie chce spać. Tak czadu daje, że ledwo z nią wytrzymujemy:baffled: Nie wiem, jak to z dwójką będzie..

Wronka - apap pomógł? Ja na ból głowy robię sobie masaż i piję magnez taki rozpuszczalny.

Weronice i Kubusiowi gratuluje zdrowych zęboli:tak: Moja mała średnio ma ochotę na dbanie o swoje zęby.

Katik - mam nadzieję, że czujesz się lepiej,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry