Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

<buhahahah>
kochani moi :-)
:-) Mam charakter skorpiona ale on się bardzo rzadko ujawnia i jest wtedy nieciekawie.
Uśmiechu i miłości na każdą chwilę!!
i już się sama pogubiłam, co ja mam powiedzieć
Ludzie mają tendencję do narzekania, a że w naszej firmie wprowadzono ostatnio sporo zmian to narzekających przybyło.a co do wczorajszej tragedii - jest już nawet wydarzenie na fb "Hanka na wawel"
Aniez, mysle ze z ta szczoteczka elektryczna i mlecznymi zabkami jest tak, ze szkliwo jest na nich bardzo delikatne (w porownaniu z zebami stalymi) i silna szczoteczka elktryczna moze wyzadzic wiecej szkody niz pozytku, a poza tym poranic delikatne dziasla.
ale to chyba, też zależy od genetycznych predyspozycji... ja nie mam problemu z zębami, za to dziąsła to masakra! Właśnie sobie uświadomiłam, że muszę usunąć kamień
jak ja 'to lubię' 
sama się zastanawiam czy do ortopedy nie zapukać. Ja mam taki problem z Adasiem, moze to smieczne i jestem przewrazliwiona, ale on za często się przewraca.Zacznę od tego, ze on nie potrafi chodzic, wiecznie biega. Na dystansie 6 m wywija orła ze 3 razy