reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam się
Katik zdrówka
salamandra - moja Julka też się przewraca - to chyba taka uroda tego wieku, ale dla spokojnego sumienia idź popytaj

a co do wczorajszej tragedii - jest już nawet wydarzenie na fb "Hanka na wawel"

gosienko wszystkiego naj naj naj lepszego przede wszystkim zdrówka oraz pociechy ze swoich trojaczków ;-) i Pana męża !!!
Zobacz załącznik 405789

potwierdzam że miodzik z Ori jest rewelacyjny nawet poparzony palec mi się szybko zagoił, Natalka namiętnie się nim smaruje

Wczoraj po obejrzeniu M jak M z żalu napiłam się szampana sowietskoje igristoje po prostu WYBORNY :-D:-D:-D:-D <buhahahah>​

Gosienko, Nata :

wszystkiego co najlepsze i najpiekniesze! Spelnienia marzen i zadowolenia z ukochanej Rodzinki!

Milego dnia babeczki. Ja smigam do pracy :rofl2:
PS.
Nata, wycbacz spoznienie, ale cos FB namieszal. Wczoraj caly dzien patrzylam na info, ze jutro obchodzisz urodziny, dzis chce Ci zyczenia na tablicy napisac, a tam pisze ze to bylo 7/11......
Spoznione, ale jak najbardziej szczere zyczenia Ci sle.

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-):-):-)

Dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia

Moje dzieciaki rano mnie zszokowały, wstały wcześniej i mamusia dostała kawusię i śniadanko do łóżka :tak: kochani moi :-)

Nata najlepszego kochana, zdrówka, miłości i spełnienia marzeń :tak::-) Mam charakter skorpiona ale on się bardzo rzadko ujawnia i jest wtedy nieciekawie.

Elvie i jak tam afera szalikowa ?

Uciekam bo mam trochę dzisiaj do zrobienia.Zajrzę wieczorkiem.

Papatki

Gosienko,Nata - najlepsze życzenia urodzinowe od kolejnej skorpionicy:-D Uśmiechu i miłości na każdą chwilę!!

Nata - u mnie na FB było to samo, co u Katik:tak:

Witam:-)
M. jeszcze chrapie, młoda "Nowe szaty cesarza" ogląda, a ja się muszę na spotkanie regionu szykować, bo na 11:00 mam. Po spotkaniu mam jeszcze kolejne - z nadkierownikiem regionu, więc od wczoraj telefony od innych dyrów odbieram, narzekających dyrów:baffled: i już się sama pogubiłam, co ja mam powiedzieć:-D Ludzie mają tendencję do narzekania, a że w naszej firmie wprowadzono ostatnio sporo zmian to narzekających przybyło.

reklama
a co do wczorajszej tragedii - jest już nawet wydarzenie na fb "Hanka na wawel"

Żartujesz????? Buhahahahaha!!! Matko... świat zwariował!

Aniez, mysle ze z ta szczoteczka elektryczna i mlecznymi zabkami jest tak, ze szkliwo jest na nich bardzo delikatne (w porownaniu z zebami stalymi) i silna szczoteczka elktryczna moze wyzadzic wiecej szkody niz pozytku, a poza tym poranic delikatne dziasla.

Wiesz co... Ty chyba trafilas w sedno! jak będę z Bartkiem, to z ciekawości dopytam. Kuba myje 'profesjonalnie' sam, jak widać :-D ale to chyba, też zależy od genetycznych predyspozycji... ja nie mam problemu z zębami, za to dziąsła to masakra! Właśnie sobie uświadomiłam, że muszę usunąć kamień :baffled: jak ja 'to lubię' :sorry2:

sama się zastanawiam czy do ortopedy nie zapukać. Ja mam taki problem z Adasiem, moze to smieczne i jestem przewrazliwiona, ale on za często się przewraca.Zacznę od tego, ze on nie potrafi chodzic, wiecznie biega. Na dystansie 6 m wywija orła ze 3 razy

Wiesz co, to może byc typowe dla wieku, ale ja bym to jednak sprawdziła, najpierw z pediatrą i ortoedą, bo może być wszytsko OK, a może jest lekko nadpobudliwy (hehehe...), albo mieć problem dajmy na to z błędnikiem, ale dla spokoju idź z nim do lekarza.

Sto, lat, sto lat, sto lat, niech żyjąąąąąąąą naaaaam! A kto? Nata i Gosieńka!!!! :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry