reklama

Kwietniówki 2010!!!

Salamandra, moja tez rzuty zalicza, ale podejrzewam, ze sprawia jej to przyjemnosc :baffled:

Moja matka to fanka M jak marmolada i jak bylam w PL to nawet obejrzalam jeden odcinek. Koszmar. A ta cala Korzuchowska to dupa nie aktorka. W szkolnym teatrzyku mielismy bardziej utalentowane dziewczyny.

reklama
Biedna Hanka :-(:-(:-(;-)

Biedna, biedna. W necie już ma pomnik!

Mi moja powiedziała że jak najbardziej mozna bo dzieciaki sobie zębów dokładnie nie umyją . a taką lepiej ale musi być miękka jak najbardziej . Mój myje czasem elektryczną .

Katik zdrówka .

elvie brak pomysłu .

Małż chory jutro z nim do lekarza jadę bo tak go dopadło że ledwo łazi .
Z OLką od razu pójdę do ortopedy bo jakoś nogi stawia do środka a mi się to nie podoba

biedny chłop, nawet sam się do lekarza nie wybierze. Mojego też coś kręci w kościach i mam meksyk w domu!

O jakiej wy Hance gadacie he he

Aniam, jak to jakiej, Mostowiak, popraw się!!

Gosia mój mąż zwykle nie chadza do lekarza znaczy jak się przeziębi .
łazi do tych co musi od nerek i serca .
Ale kręci mu się we łbie tak , że nie chce sam autem jechać 60 km do wawy .
Jak się sam bez protestów zapisał to musi się bardzo źle czuć .
No i z OLą do tego ortopey jadę .

Znaczy się tylko ja nie widziałam żadnego odcinka ?

Nadrabiam dopiero teraz, bo późno wróciliśmy z Gliwic i w końcu mogę na spokojnie usiąść ;-)

Marta cieszy mnie bardzo jak piszesz o postępach Oli, jak rozrabia, zobacz jak wiele udało się już osiągnąć :tak: Zdrówka dla Ciebie :-)

Anna mam nadzieję, ze jednak z samochodem się uda, bo wiem jak ciężko jest bez niego :no:
Aniez masz rację, żeby Paulinka miała starsze rodzeństwo, to pewnie szybciej by się rozwijała, tylko, że już tego nie zmienię teraz
Katik zdrówka, tym bardziej, ze musisz pracować, oby Ci szybko przeszło
Nata ciężki weekend, ale w przyszły chyba masz troszkę wolnego? Julka tez na pewno tęskni za mamą...
Elvie tak to jest jak się facet za porządki weźmie
Aniam udanych wizyt, oby u Oli nic nie wyszło, gorzej jak małż chory, ja wolę jak mówj do pracy chodzi bo jak chory to 100 razy gorszy od Paulinki ;-)
Zielona akrobatka, sportsmenka Ci rośnie, wiem coś o wiecznie naładowanych akumulatorkach :-D

Ja M jak cokolwiek nie oglądam, z resztą wtedy małą szykuję do snu, myjemy ząbki (zwykłą szczoteczką :-D) co jet tragicznym przeżyciem i odgrywamy cały cyrk z rozkładaniem naszego łózka, całowaniem pieska, lali itp na dobranoc. Oczywiście cisza musi być grobowa, więc TV wyłaczam. Wolę BB :-p

Ostatnia edycja:
Hejka

Widzę że normalnie żałoba narodowa będzie z powodu pani Haneczki :-(

salamandra kiedy dzieciak często się przewraca to może być problem z błędnikiem, zapytaj swojego pediatry:tak:

Aniam zdrówka dla małża

Katik to ci się przyplatało, mam nadzieję że jakoś dasz radę chodzić do pracy, zdrówka:tak:

Elvie ja też się śmieję z twojej przygody szalikowej :-D a niech M przecina rurę, nową się kupi bo zanim ten szal tam w środku wyschnie to może być z nim nieciekawie ;-)
Z niecierpliwoscią czekam na ciąg dalszy twojej historii szalikowej:-p
Lepsze to niż przedłużająca się scena śmierci Hanki ;-)

Aniez moja dentystka też poleca zwykłe szczoteczki ale też nie zapytałam dlaczego.Dzisiaj Mateusz był u dentysty i ostatni ząb został wyleczony plus ma już wszystkie 6:tak:

Zielona Helenka też chyba na akumulatorkach działa jak twoja Kostka:-D

Miłego wieczorku:-)

Mloda z kupalem w pieluszce zwiewa po calej chacie i nie da sie zlapac, smierdziuch jeden :-)

Zzarla mi z talerza kotleta w sosie czosnkowym, to pewnie po tym tak wanieje hehehe

Macie jakis sposob na spekane usta? Od jakichs 2 tygodni smaruje czym sie da, a one za nic nie chca sie zagoic. Na gornej wardze mam juz strupa, bo co gebe otworze, to pekaja...

Zielona- mi pomaga masło, albo maśło z miodem... tylko mam problem, bo próbuje to zjadać :-D ale jak zwyciężę 'pokusę' to szybko pomaga.

Aniam- nie tylko Ty, nie bój żaby, jesteśmy w jednej podgrupie :-p ja te hanke googlowałam :-D:-D:-D zresztą... hm... jakby to ładnie napisać... no dobra... scenarzystki tego zamieszania nie trawię, kilka wywiadów widziałam i nie mogę sie przemóc, żeby obejrzeć cokolwiek, co wyszło spod jej pióra :-p

Ostatnia edycja:
Zielona - ja mam najlepszy na świecie miodek z Oriflame - tender care. Ile kosztuje wysyłka takiego małego słoiczka 15ml do Ciebie? Może Ci wyślę, bo właśnie nowy, czekoladowy dzisiaj na ori-rynek wszedł.. Sam miód jak Aniez pisze też dobry, ale grubą warstwę nałóż i nie zlizuj:-p

gosienka - szal jedwabny to raczej nie zgnije, a jak mu się coś stanie to M. musi nowy odkupić:-D

Moja babcia fanką M jak mydło jest. O śmierci Hanki dzisiaj cały net pisał, masakra:baffled:
Lecę coś jeść, bo 2,5h wisiałam na telefonie z koleżanką:zawstydzona/y:

reklama
Musze tym miodem sie nasmarowac. Dobrze, ze nie lubie, to nie zezre ;-)

Elvie, nie mam pojecia jaki jest koszt przesylki, ale jesli chcesz, mozesz podeslac do mojej rodzicielki. Ta bedzie paczke dla Kostki slac, to dorzuci :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry