reklama

Kwietniówki 2010!!!

No my czesto wychodzimy... przyjelismy zasade pokolenia moich rodzicow i odswiezylismy tzw.domowki ;) dzieciaki pod pache i do znajomych, albo u nas wszystkich przyjmujemy, super jest. Po pubach i innych takich to ja sie juz powloczylam i na razie mi starczy, kino ze starym, teatr z kumpela i szafa gra. W domu dostalabym pypcia wiec Was rozumiem.

Elvie mi lody w D.nigdy nie smakowaly, 2 razy jadlam i raz to nawet odchorowalam... wielkie byly to fakt. Ja mafn pyszne lody pod domem i knajpke z pycha tostami tez, wiec zapraszam :) A w miescie, to jadam Pod Papugami, no ale to trzeba siasc, na szybko to nie wiem gdzie... na Wieziennej tez jest kilka fajnych knajpek z niezlym jedzeniem.

Salamandra... qurcze babo... jedz na IP... tak mi sie wydaje, ze lepiej dmuchac na zimne.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tak tylko na szybko, może jeszcze zajrzę jak się z testami ogarnę. Maja niedawno usnęła bo drugą drzemkę miała do 18tej więc dłużej posiedziała z nami.

Salamandra wiem jak się musisz martwić więc aby się uspokoić pojedź na IP. Ja z plamieniami byłam trzy razy w nocy na IP. W 3, 5 i 6 miesiącu. Mam nadzieję,że wszystko jest dobrze, musi być!!!

Jestem
Mały furiat wywalił wszystko z łóżeczka, łącznie z prześcieradłem na gumkę i piżamką.. Jakimś cudem siebie z niej wypakował...
Mleko go uciszyło.
Co do plamienia. Nie mam zadnych bóli czy skorczy. W zasadzie w ostatnich dniach czułam się rewelacyjnie. Wczoraj przed pójściem spac ostatnie siusiu i widzę, że uplawy delikatnie różowe. Trochę się nadźwigałam tego dnia Adaśka i myślę, że w tym przyczyna.No, ale dziś przy każdym oddanym moczu na papierze zostają brunatne/brązowe ślady. Obdzwoniłam koleżanki pielęgniarki, bo gin niedostępny, i jedna mówi, bym nie panikowała, bo w tym tyg moga sie takie rzeczy zdazyc, gdzyz macica się rozszerza, ale sprawdzić muszę koniecznie.
Delikatnie jestem tym rozbita. Jeszcze jutro tyle pracy.

Mykam spać. Głównie marzę o wbiciu się pod kołderkę, bo mimo 21 st w domu, jest mi okropnie zimno.
Zajrzę jutro.papa

Salamandra ja bym poszła na IP. Dbaj o siebie i nie przemęczaj się. Ja po poronieniu byłam u gina (mojego), powiedział mi, że przy jakimkolwiek plamieniu w początkach ciąży trzeba się strasznie oszczędzać. Najlepiej leżeć nogami do góry i jak najszybciej udać się do lekarza na badania!

Salamandra ja bym poszła na IP. Dbaj o siebie i nie przemęczaj się. Ja po poronieniu byłam u gina (mojego), powiedział mi, że przy jakimkolwiek plamieniu w początkach ciąży trzeba się strasznie oszczędzać. Najlepiej leżeć nogami do góry i jak najszybciej udać się do lekarza na badania!

coś musi byc w powietrzu, Mateusz od zawsze spał o 20h. W tym tygodniu mu się poprzestawiało i np. dziś dopiero poszedł spać.

A propos Smyka to kiedyś ich ciuchy były wyznacznikiem jakości, a teraz masakra. Ola dostała od babci leginsy z bluzą. W leginsach raz była w przedszkola, kolana tak wytarte jakby w nich rok chodziła. Mama poszła z reklamacją, pani po oględzinach powiedziała, że widocznie dziecko w nich na kolanach chodziło:baffled::angry:, mama zasugerowała zamieszczenie informacji, że są przeznaczone do stania na baczność. Reklamacja w ciągu dwóch tygodni ma zostać rozpatrzona, ciekawa jestem. Kurczę Ola ma leginsy od Chińczyków po 12 zeta, żadnych przetarć, a tu ponad 30 i taka kicha.

Agnieszka zdrówka dla chłopaków

widzę w jakim stanie do nas ludzie ubrania przynoszą :no: małe rzeczy szczególnie te z weluru są w stanie idealnym starsze nie za bardzo :no: Dla mnie jeszcze drugim szmatławcem jest mothercare , kupiłam kilka rzeczy dla Oli niedawno i się szmaty zrobiły . z naszych firm bardzo dobre jest cocobello , rzeczy które do mnie docierają są w stanie idealnym nawet po większych dzieciach .
Ja tam kocham HM

Witam i ja;-)
Lenka pięknie ostatnio nocki przesypia, śpi do 9:00, ale zasypia ok. 22:00
Rodzice wyspani, więc szczęśliwi.
Tatuś naczynia pozmywał i teraz omlety czaruje, Lena mu asystuje a ja mam chwilkę na BB;-)

Laski w tym cyrku sporo moich znajomych pracuje, którzy wyszli z "Ocelotu", jeszcze lepszy cyrk to Franco Dragone w Makao w Chinach i tam pół złotoryjskiego Ocelotu pracuje. Z uwagi na to, że jeden z moich eksów również to ja z nimi nie jedną trasę zaliczyłam i już mnie nie kręcą:-D

annaoj kce - Alicja to pewnie z miłości tak brata załatwiła;-)

Agnieszka - miałam pytać o to samo, co aniam.. ?

magda ciosek - co do jakości ubrań to niektóre rzeczywiście pozostawiają wiele do życzenia. Ucieszyłam się, że kupiłam Lence za 50% śliczny fioletowy sweterek, mała założyła go raz, wczoraj wyprałam i się zmechacił:baffled:

aniez - pogratuluj Bartuli nowych zębów, u nas trójki idą i idą i wyjść nie mogą..

Zmykam, bo omlety czekają:-)

ja tam kocham cyrk ale najbardziej ten bez udziału zwierząt

Nie no nie z chorymi dzieciakami. Aż się wróciłam do swojego posta i jakoś mnie nie wychodzi na to że idę z dziećmi do kościoła... ale może dlatego że ja wiem że zostają z dziadkami bo mam ten luksus (czasami przekleństwo) że mieszkam z teściami :-p
także spokojnie! Dzieciaki zostały w domu. Jakbym sama mieszkala to bym do kościoła wcale nie poszła przy chorych dzieciakach :tak:

jak widać mam omamy wzrokowe :-D

Słabo zaglądam tu, bo Adaś zrobił się bardziej absorbujacy niż do tej pory. Mąż ręce umywa i zasłania się pracą. Ja konam ze zmęczenia.

Noz co sie dzieje z tymi facetami. Kiedys do rany plzyloz, a teraz tylko w lep przywal... Przeciez Ty w ciazy jestes...

Salamandra, mam nadzieje, ze wszystko w porzadku z kropkiem.

Salamandra - kochana szoruj do lekarza - musisz teraz o siebie dbać

Zielona - my tam uskutecznilismy wychodzenie z Julką - do znajomych, na grilla - dla nas kończy się wszystko przed 19 bo Julka o 19:00 chodzi spac - ale tak żeby wyjść we dwójkę - to nie

reklama
Hejka
Wróciłam do żywych, goście pojechali w domku cisza tylko czy ja ją tak bardzo lubię ?:confused2:
Psotka bo tak postanowili nazwać ją chłopcy jest boska taka żywa od razu w domu radośniej jak jest futrzak, Hela gania za nią i piszczy ale też potrafi pogłaskać delikatnie więc nie jest tak źle.Kotek robi już do kuwety i jak na razie nie drapie mebli tylko interesuje się moimi kwiatami a to nie jest już takie radosne ;-) no i w nocy jest problem bo śpi z chłopakami za nic w świecie nie mogę na noc zamknąć ją w łazience bo miauczy strasznie.

O wychodzeniu z domu z małżem było nie wypowiem się bo to temat który podnosi mi ciśnienie :wściekła/y: Kiedyś sobie odbijemy byle zdrowie było;-)

Salamandra zagoń małża bo on chyba zapomniał że ty w ciąży jesteś:no: musisz odpoczywać bo jak nic osłabiony organizm wszystko łapie a teraz okres przeziębień więc musisz dbać o siebie i maleństwo.Jak tam z tym plamieniem?

Aniam my też kochamy h&m a dla chłopców często zakupy w 5-10-15 :tak:

Elvie pyszne są tam tosty :tak::tak::tak: Najbardziej się uśmiałam z tego lokalu bo on się zatrzymał na czasach komuny:-D;-)

Agnieszka zdrówka dla chłopaków i jak tam małż doleciał ?

Anna u nas też Mateusz gryzł Emila do czasu aż Emil ugryzł Mateusza i się skończyło :-D

Aniez gratki dla Bartoliniego za kolejne zębole.

Więcej nie pamiętam wybaczcie wiek robi swoje :-p
Miłego dnia idę na inne wątki nadrabiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry