aniez
Fanka BB :)
No my czesto wychodzimy... przyjelismy zasade pokolenia moich rodzicow i odswiezylismy tzw.domowki
dzieciaki pod pache i do znajomych, albo u nas wszystkich przyjmujemy, super jest. Po pubach i innych takich to ja sie juz powloczylam i na razie mi starczy, kino ze starym, teatr z kumpela i szafa gra. W domu dostalabym pypcia wiec Was rozumiem.
Elvie mi lody w D.nigdy nie smakowaly, 2 razy jadlam i raz to nawet odchorowalam... wielkie byly to fakt. Ja mafn pyszne lody pod domem i knajpke z pycha tostami tez, wiec zapraszam
A w miescie, to jadam Pod Papugami, no ale to trzeba siasc, na szybko to nie wiem gdzie... na Wieziennej tez jest kilka fajnych knajpek z niezlym jedzeniem.
Salamandra... qurcze babo... jedz na IP... tak mi sie wydaje, ze lepiej dmuchac na zimne.
Elvie mi lody w D.nigdy nie smakowaly, 2 razy jadlam i raz to nawet odchorowalam... wielkie byly to fakt. Ja mafn pyszne lody pod domem i knajpke z pycha tostami tez, wiec zapraszam
Salamandra... qurcze babo... jedz na IP... tak mi sie wydaje, ze lepiej dmuchac na zimne.
Ostatnia edycja:

, mama zasugerowała zamieszczenie informacji, że są przeznaczone do stania na baczność. Reklamacja w ciągu dwóch tygodni ma zostać rozpatrzona, ciekawa jestem. Kurczę Ola ma leginsy od Chińczyków po 12 zeta, żadnych przetarć, a tu ponad 30 i taka kicha.
małe rzeczy szczególnie te z weluru są w stanie idealnym starsze nie za bardzo 

Kiedyś sobie odbijemy byle zdrowie było;-)