dzieki za wsparcie dziewczyny ws. męża.
Elve- no ja tak mam z tym ciastem do kawy, ale ja go raczej mało zjadam max 3 kawałki, resztę K. a wiąże sie te pieczenie z tym , iż jak ja posprzatam chatę to do szczęścia mi tylko ciacha potrzeba i jego zapachu w domu....co do przytoczonej historii -ja ostatnio zrobiłam listę rzczy co robiłam przez cały dzień , specjalnie dla K by wiedział jakie to nic roie przez cały dzień...to aż usiadł i tylko spytał"Ty naprawde to dziś wszystko zrobiłas" i poszedł zrobić mi kawę.:-) widocznie na piśmie dotarło bardziej niż po rozejrzeniu się po chacie.
Magda- no ja też bym się wkurzyła, również nie lubie gdy ktoś przy dzieiach klnie.
Katik- u nas wyjcia są żadko z tego samego powodu, nie mamy niani dla Kacpra.
Aniez- taaa śwęta już pęłną parą ludzie juz wszystko na święta kupują bo i ceny później pójdą w górę.
Salamandra- jeśli tylko możęsz se na to pozwolic to zwolnij, uwazaj na siebie i na fasolkę.
Onka- ja równiez nie lbie zim, rano wstjesz-ciemno, cały dzień ponury , i zaraz znów noc, z dzieckiem nic na popołudnie nie da sie zaplanować.
Katik - wsółczuje kijowej sytuacji,
Dorota - fajnie ze juz w domku
Co do ciuchów ja tez popieram zakupy w h&m i jeszcze w reserved kids, są spoko jakościowo, ja jeszcze w 5-10-15 kupuję. A SMYK jakos mnie cenami zawze odstraszał.
Zdrówka wszystkim
eDIT: jednak pocekam z badaniami , bo dzwoniłam do przychodni i kazała mi odczekac z racji okresu, iż wyniki mogą być słabsze.