reklama

Kwietniówki 2010!!!

aga mnie bolą cały czas , może pare dni był spokój a tak bolą ale dzięki temu wiem że dzidzia tam się dobrze czuje :-):-):-). Ja mam tylko nadzieję że już nie urosną bo mam rozmiar "f" a co będzie jak urosną większe to będą mnie prowadziły bo przy mojej wadze 55kg pierw widać biust a później mnie.

Czyli nie tylko ja mam taką rozmiarówkę ;-) U mnie już idą one a później ja.:cool2: Nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła się wygodnie położyć spać bez stanika bo boję się ,że jak mi teraz opadną to będę je z kolan zbierać:-D:-D. Tak teraz pomyślałam ,że to może od tego ,że 23,5 h na dobę mam go na sobie i może za bardzo je uciska :dry:

reklama
kochana ja bez stanika latam, ale jak narazie z malego A do duzego B przeskoczylam, wiec chyba tak szybko nie klapna :D....

ej czy ja dobrze zauwazylam, ze jak wiecej mlecznych rzeczy pije to te moje piersi bardziej "puchna", jak mam dluzsza przerwe od mleka to opadaja :(.... ????
nie wiem czy to tak serio jest czy tylko mi sie zdaje ????
a ostatnio podczas zabaw z P. zauwazylam przezroczysta ciecz z sutka.... hmmm... <mysli>...

Hej dziewczyny ;) Mam na imię Ania i też mam termin na kwiecien 2010 ;) a dokladnie na 19 kwietnia ;) moja ciaża jak do tej pory przebiega bez zastrzerzeń na szczęście, nie miałam wogóle mdłości, teraz dopiero zaczynają boleć mnie piersi i troche urosły, od kilku dni pojawiły sie na sutkach białe strupki tak jakby zaschniete mleko. Wizyte mam dopiero 13 wiec dopiero wtedy zapytam ginekologa ale moze wy cos wiecie na ten temat?

Hej dziewczyny ;) Mam na imię Ania i też mam termin na kwiecien 2010 ;) a dokladnie na 19 kwietnia ;) moja ciaża jak do tej pory przebiega bez zastrzerzeń na szczęście, nie miałam wogóle mdłości, teraz dopiero zaczynają boleć mnie piersi i troche urosły, od kilku dni pojawiły sie na sutkach białe strupki tak jakby zaschniete mleko. Wizyte mam dopiero 13 wiec dopiero wtedy zapytam ginekologa ale moze wy cos wiecie na ten temat?
Kochana ja tez to ostanio zauwazylam, z tym ze to takie malo biale, bardziej lekko zoltawe (u mnie moze siara).... ale pamietaj, od tego masz gina by sie pytac, ale mi sie wydaje ze poki co to wsio jest si :)!!!

Co do zachcianek, to ja takowych raczej nie mam. OStatnio tylko chodziły za mną lody... no ale co się obejrzałam za siebie to ich nie było i nie mogłam ich zjeść :-D więc w końcu postanowiłam pognać do sklepu i kupiłam sobie śmietankowo- truskawkowe pychota!

Czy wy wszystkie już czujecie swoje maleństwa? Bo ja póki co to chyba nic a nic nie czuje, zresztą nie wiem co mam czuć :confused: Tydzień temu przez chwilę łaskotało mnie w brzuchu jakby taka owłosiona wielka ćma siedziała i machała skrzydłami:dry: czy to to? ale od tamtej pory cisza...

spokojnie to normalka, zaschnięta siara, tez taką mam na sutkach

kisiel też pychota - uwielbiam zwłaszcza wiśniowy, zreszta wszystko co wiśniowe to UWIELBIAM :-D wczoraj zaś miałam chęć na budyń i był pysznnnnnnnnyyyyyyy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry