reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja jeszcze nie jestem pewna ale co do chusty to pomysle nad nia dlatego ze to tez moje drugie i wydaje mi sie ze bedzie mi duzo latwiej i wygodniej...
a opini na temat chust czy nosidelek tyle co ludzi wiec najlepiej sammu przemyslec sprawe i zdecydowac :)
:)

No tu nie do końca się zgodze chusta jest zdrowa dla dziecka a w nosidełku dziecko wisi na własnym kroczu:tak: I to kazdy lekarz Ci powie;-)

Ja dziś cały dzień u kolezanki spędziłam więc nie miałam czasu na foru;-)m , pote;-)m na zakupach byłam i teraz padam na ryj:no:

reklama
Czyli nie tylko ja mam taką rozmiarówkę ;-) U mnie już idą one a później ja.:cool2: Nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła się wygodnie położyć spać bez stanika bo boję się ,że jak mi teraz opadną to będę je z kolan zbierać:-D:-D. Tak teraz pomyślałam ,że to może od tego ,że 23,5 h na dobę mam go na sobie i może za bardzo je uciska :dry:

Ja też 23,5h na dobę w staniku i tez mam taki mega rozmiar i powiem że stanik + dobry krem i piersi nie opadną sprawdziłam w poprzedniej ciąży:tak::tak: Na noc kupiłam sobie wygodny stanik bez drutów na bardzo szerokich naramkach bardzo wygodny ale świetnie biust trzyma na miejscu. Tez mam taką zaschniętą siarę i ciemniejsze już brodawki są i takie wystające, nawet maż zauważył ze mam już "ciążowe" piersi:-p:-D

ciemniejsze już brodawki są i takie wystające, nawet maż zauważył ze mam już "ciążowe" piersi:-p:-D
a no wlasnie, widzicie mialam zapytac... bo od kilku dni piersi mnie potwornie swedza, a dzis zauwazylam, ze brodawki sie powiekszyly, tzn nie w wielkosci (srednicy) wylko wlasnie tak wystaja, takie "osobne" sie zrobily... czy to normalne?????????/

a no wlasnie, widzicie mialam zapytac... bo od kilku dni piersi mnie potwornie swedza, a dzis zauwazylam, ze brodawki sie powiekszyly, tzn nie w wielkosci (srednicy) wylko wlasnie tak wystaja, takie "osobne" sie zrobily... czy to normalne?????????/
kochana normalne, tez to u mnie zauwazylam :), z tym ze moje srednice tez zwiekszyly :D, moje swedza od samego poczatku i strasznie bola a pociemnialy ze łohoho......

i nie wiem czy pamietacie jak pisalam ze boje sie ze bede miala trudnosci w karmieniu bo moje sutki lubia sie chowac?? - teraz zero problemu, lekkie podraznienie i same szybko wyskakuja :D..... uhhhh, jaka ulga bo juz sie balam ze karmic piersia nie bede mogla!!

a propo kisielkow, ja na kisielkach juz drugi dzien jade - po tym wyrwaniu zeba boje sie wziac cos twardszego do buzi.......

jutro ide sie zapisac na leczenie tej dziury po zebie bo ropa mi teraz swobodnie wyplywa i nie wiem czy robic cos z tym czy nie??

a ja dzisiaj az sie przestraszylam jak poczulam jak cos mi rozciaga macice.... a to Dzikus chyba sie prezyl :> <mysli> zawsze czuje te ruchy po lewej stronie....

Ja dzis na babskich pogaduszkach bylam. Fajnie w koncu tak wyrwac sie z domu, juz dosc siedzenia w tych 4 scianach.

Mnie tez piersi rosna. Musze sie wybrac w przyszlym tygodniu kupic jakis wiekszy stanik, bo z tych co mam zaczynam sie wylewac. Ale jak pomysle jakie rozmiary osiagna po porodzie to juz mi sie plakac chce. Straszne mam na tym punkcie kompleksy.

A co do chust/nosidelek to zalezy kto do czego potrzebuje i jak czesto bedzie stosowal. Jesli na codzien to faktycznie chusta jest lepszym rozwiazaniem. Ale jesli okazjonalnie i np na wyprawy w gory to jednak nosidelko tu lepiej pasuje. To tak z mojego doswiadczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry