• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja jeszcze nie jestem pewna ale co do chusty to pomysle nad nia dlatego ze to tez moje drugie i wydaje mi sie ze bedzie mi duzo latwiej i wygodniej...
a opini na temat chust czy nosidelek tyle co ludzi wiec najlepiej sammu przemyslec sprawe i zdecydowac :)
:)

No tu nie do końca się zgodze chusta jest zdrowa dla dziecka a w nosidełku dziecko wisi na własnym kroczu:tak: I to kazdy lekarz Ci powie;-)

Ja dziś cały dzień u kolezanki spędziłam więc nie miałam czasu na foru;-)m , pote;-)m na zakupach byłam i teraz padam na ryj:no:

reklama
Czyli nie tylko ja mam taką rozmiarówkę ;-) U mnie już idą one a później ja.:cool2: Nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mogła się wygodnie położyć spać bez stanika bo boję się ,że jak mi teraz opadną to będę je z kolan zbierać:-D:-D. Tak teraz pomyślałam ,że to może od tego ,że 23,5 h na dobę mam go na sobie i może za bardzo je uciska :dry:

Ja też 23,5h na dobę w staniku i tez mam taki mega rozmiar i powiem że stanik + dobry krem i piersi nie opadną sprawdziłam w poprzedniej ciąży:tak::tak: Na noc kupiłam sobie wygodny stanik bez drutów na bardzo szerokich naramkach bardzo wygodny ale świetnie biust trzyma na miejscu. Tez mam taką zaschniętą siarę i ciemniejsze już brodawki są i takie wystające, nawet maż zauważył ze mam już "ciążowe" piersi:-p:-D

ciemniejsze już brodawki są i takie wystające, nawet maż zauważył ze mam już "ciążowe" piersi:-p:-D
a no wlasnie, widzicie mialam zapytac... bo od kilku dni piersi mnie potwornie swedza, a dzis zauwazylam, ze brodawki sie powiekszyly, tzn nie w wielkosci (srednicy) wylko wlasnie tak wystaja, takie "osobne" sie zrobily... czy to normalne?????????/

a no wlasnie, widzicie mialam zapytac... bo od kilku dni piersi mnie potwornie swedza, a dzis zauwazylam, ze brodawki sie powiekszyly, tzn nie w wielkosci (srednicy) wylko wlasnie tak wystaja, takie "osobne" sie zrobily... czy to normalne?????????/
kochana normalne, tez to u mnie zauwazylam :), z tym ze moje srednice tez zwiekszyly :D, moje swedza od samego poczatku i strasznie bola a pociemnialy ze łohoho......

i nie wiem czy pamietacie jak pisalam ze boje sie ze bede miala trudnosci w karmieniu bo moje sutki lubia sie chowac?? - teraz zero problemu, lekkie podraznienie i same szybko wyskakuja :D..... uhhhh, jaka ulga bo juz sie balam ze karmic piersia nie bede mogla!!

a propo kisielkow, ja na kisielkach juz drugi dzien jade - po tym wyrwaniu zeba boje sie wziac cos twardszego do buzi.......

jutro ide sie zapisac na leczenie tej dziury po zebie bo ropa mi teraz swobodnie wyplywa i nie wiem czy robic cos z tym czy nie??

a ja dzisiaj az sie przestraszylam jak poczulam jak cos mi rozciaga macice.... a to Dzikus chyba sie prezyl :> <mysli> zawsze czuje te ruchy po lewej stronie....

Ja dzis na babskich pogaduszkach bylam. Fajnie w koncu tak wyrwac sie z domu, juz dosc siedzenia w tych 4 scianach.

Mnie tez piersi rosna. Musze sie wybrac w przyszlym tygodniu kupic jakis wiekszy stanik, bo z tych co mam zaczynam sie wylewac. Ale jak pomysle jakie rozmiary osiagna po porodzie to juz mi sie plakac chce. Straszne mam na tym punkcie kompleksy.

A co do chust/nosidelek to zalezy kto do czego potrzebuje i jak czesto bedzie stosowal. Jesli na codzien to faktycznie chusta jest lepszym rozwiazaniem. Ale jesli okazjonalnie i np na wyprawy w gory to jednak nosidelko tu lepiej pasuje. To tak z mojego doswiadczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry