AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witanko :-)
boziu co za pogoda?? Mój mózg śpi i nie koduje co czytam
M. tak zmierzły że chyba go oddam na przechowanie bo nie wyrabiam nerwowo... ja chce wiosne i ciepełko to wygonie Bubę na dwór i będzie spokój...
U mnie niestety chłopaki są chorowite ... ciepło w domu jakoś super nie mamy bo max.21 st. w nocy nawet do 17 spada jak zimno na dworze. W dzień to zależy biegają w samych rajstopkach albo w spodnie +skarpetki i bluzka no chyba że jest wyjątkowo chłodno to jakiś lekki długi rękaw. M śpi zawsze odkryty a J. przykryty pod sam nos... M. do 6 m-cy nie chorował w ogóle a potem zaczął i tak całą zimę potem lato ok a zima znowu...
ide coś zrobić...może jak M. zaśnie to powstawiam fotki...
boziu co za pogoda?? Mój mózg śpi i nie koduje co czytam
M. tak zmierzły że chyba go oddam na przechowanie bo nie wyrabiam nerwowo... ja chce wiosne i ciepełko to wygonie Bubę na dwór i będzie spokój...U mnie niestety chłopaki są chorowite ... ciepło w domu jakoś super nie mamy bo max.21 st. w nocy nawet do 17 spada jak zimno na dworze. W dzień to zależy biegają w samych rajstopkach albo w spodnie +skarpetki i bluzka no chyba że jest wyjątkowo chłodno to jakiś lekki długi rękaw. M śpi zawsze odkryty a J. przykryty pod sam nos... M. do 6 m-cy nie chorował w ogóle a potem zaczął i tak całą zimę potem lato ok a zima znowu...
ide coś zrobić...może jak M. zaśnie to powstawiam fotki...