magda1978
Fanka BB :)
Gosiek matko kochana jedź może z Ami do innego lekarza, bo ten co byłaś to jakoś zbagatelizował sprawę. Mam nadzieję, że szybko jej się polepszy. Bidulka mała:-(
Isabela jutro na pewno kciukasy będziemy trzymać. Do książek uciekaj
Też jestem za suwaczkiem, Europo przybywam hehe
Z chorobami u nas w tym roku wyjątkowa cisza, ostatnia większa infekcja chyba na wiosnę była. Ola to już pewnie swoje wychorowała, a że Ola nie choruje to Zosia się nie zaraża. W domu w porównaniu do was to mam mega ciepło - 23-24 stopnie, czyli raczej dzieciaki przegrzane, ale ja ciepełko lubię
Na szczepieniu ok, klusek 12,2 waży, na szczepieniu chwilę jęknęła dopiero przy naklejaniu plasterka, za m-c druga dawka (na ospę szczepiłam).
Potem trochę po galerii się przeleciałam, kozaki tylko kupiłam.
W kuchni powera dostałam - rosół się gotuje, indyk leży przyprawiony, rybka gotowa na usmażenie czeka, galaretka z kurczaka zrobiona.
Isabela jutro na pewno kciukasy będziemy trzymać. Do książek uciekaj
Też jestem za suwaczkiem, Europo przybywam hehe
Z chorobami u nas w tym roku wyjątkowa cisza, ostatnia większa infekcja chyba na wiosnę była. Ola to już pewnie swoje wychorowała, a że Ola nie choruje to Zosia się nie zaraża. W domu w porównaniu do was to mam mega ciepło - 23-24 stopnie, czyli raczej dzieciaki przegrzane, ale ja ciepełko lubię
Na szczepieniu ok, klusek 12,2 waży, na szczepieniu chwilę jęknęła dopiero przy naklejaniu plasterka, za m-c druga dawka (na ospę szczepiłam).
Potem trochę po galerii się przeleciałam, kozaki tylko kupiłam.
W kuchni powera dostałam - rosół się gotuje, indyk leży przyprawiony, rybka gotowa na usmażenie czeka, galaretka z kurczaka zrobiona.
kiedy Wy to wszystko zjecie??

Takie dni zdarzaja sie rzadko. Pielucha rulez