Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w ogóle to dzisiaj po stoczeniu wojny skorzystałam w realu z kasy dla uprzywilejowanych.
Kas jest 41 i ta z nr 41 jest dla ciężarnych i inwalidów. Ludzi jak cholera, wszędzie kasy pełne a najpełniejsza oczywiście ta pierwsza, czyli z nr 41;-) Czasu nie miałam w kolejce stać, więc podchodzę i pytam, kto ostatni uprzywilejowany do tej kasy stoi? Stała tylko jedna kobieta w ciąży z mężem a za nią normalni ludzie, trochę gówniar 15-18lat, małżeństwo ok.40-45 i babka ok.40stki. Jak się to małżeństwo oburzyło, a ta 40-stka gadająca przez komórę to dopieroO dziwo te małoletnie nic nie komentowały i min nie robiły głupich;-) Nagle 40-stka do koleżanki z którą rozmawia mówi: "ja zaraz tu chyba te zakupy *******nę i idę w cholerę.. kolejna z brzuchem się wepchała.."
Odpowiedziałam, że tylko w Polsce się takie rzeczy dzieją, żeby mieć 40 innych kas + 4 samoobsługowe a się do uprzywilejowanej pchać i jeszcze z łaską tym dla których ta jedyna kasa jest przeznaczona miejsca ustępować. I jeszcze dorzuciłam już nieźle wściekła, że mam nadzieję, że ona dzieci nie ma, bo biedne by przy takiej prymitywnej matce były. To się pozamykali wszyscy, a chłop to mnie nawet przeprosił tłumacząc się, że nie zauważył, że ja w ciąży.
Masakra z takimi przywilejami.. W Niemczech to takich kas nie zauważyłam, a ciężarną lub z dzieckiem to każdy sam z uśmiechem na ustach przepuszczał![]()
witajcie
Elvie, brawo za występ w realu ;-)
z tymi antybolami - ja tez te wasze zasady stosuje (tzn nie Gosienki z homeopatią, przyznaje) i co ? d**a...H już 3 x miala, a L to nawet nie będę liczyć....
ide sie do pracy szykowac...
wszystko mu przeszło 

Dobrze babuchom powiedziałaś.
:-)