reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzieńdoberek:-)

U nas śniegu nie ma za to wieje tak że :szok: O spacerku to możemy pomarzyć :-(

Marta ty małża obowiązkowo zabierz na pierwszą jazdę na snakach Olki co będzie w domu siedział :tak:

Magda w takim razie udanego spacerku :-)

Zielona to trochę w tym Meksyku posiedziałaś ;-)

Elvie o której Lenka padła?

MamoPaulinki zdrówka, może jakieś prześwietlenie tego kolana by się przydało .

Aniam nasz ksiądz jak dzieci idą do komunii to wyciąga swój magiczny zeszyt i sprawdza czy wszystkie składki były zapłacone ;-)

Idę robić sobie kawkę bo trzeba się obudzić :-)

Dobry dzień
My już po kolendzie.Mały dostał cukiery i latał i gadał "pan da mniam mniam":-)
Zima również do nas porzyszła, wiec po kolendzie zaraz ubraliśmy sie ciepło i oczywiscie na sanki, mały miał frajde że hejjj, bo w tamtym roku moze tylko 2 razy jezdził , bo się bał, a teraz od razu ledwo do domu chciał wracać.
Narazie spadam obiadek robic, a później pewie na zakupy bo w lodówce tylko musztarda i światło.

Witam:-)

gosienko - Lenka padła o 23:40, ale pospała za to do 9:30:-)

U nas zimy nie widać. Musimy dziś na zakupy się wybrać, bo M. ze dwie pary spodni musi kupić, a ma problem zazwyczaj, że jak w pasie dobre to w udach za ciasne. Zapisał sobie modele tych, które pasują, ale ze względu na zużycie idą do wyrzucenia, więc ze ściągą powinno szybko pójść;-) A ja przy okazji zerknę na kiecki, bo 18 lutego jedziemy do warszawy na Bal Dyrektorów Oriflame:-)

Moja pchła ogląda swój ulubiony film "Miś Yogi" z 2010r. ale film, nie klasyczną bajkę. POLECAM WAM!:tak:

Cześć moje kochane :)

Nie udzielam się ostatnio bo znów jakiś kryzys nas dopadł z chłopem ale walczymy- mysle że po prostu trochę sie boi tej ciązy i stąd to wszystko bo jest jedynym żywicielem rodziny, ale wspieram go i poswiecam caly czas i energie wiec wierze ze bedzie dobrze. Kocham go a on mnie wiec musi sie udac. Tylko weny na pisanie wierzcie mi ze nie mam- jak wreszcie zaczne zyc to na pewno wroce z porzadnymi dialogowymi tekstami. Teraz czytam bo chce wiedziec co u Was slychac i nie chce znikac absolutnie wiec tylko wtrace co jakis czas jakiegos posta co u mnie. Przpraszam ze narazie tak to wyglada, ale sama bardzo chcę żeby to się zmieniło.:-(

Z fajnych rzeczy to do nas też wreszcie zawitała Zima :) Julisia pierwszy raz bawiła się dziś na śniegu :) W zeszłym roku dokładnie jedyne 2 tyg zimy była chora a w tym roku jeszcze śniegu nie było. Była dosłownie urzeczona- teraz padła zmęczona moja żaba kochana po tym jak godzine pobiegala piszczac "Sień!!!"(snieg):-D a mamuśka na rowerek stacjonarny wskakuje bo czas się trochę poruszać i odreagować złe emocje.

Miłego weekendu. Myślę o Was ciepło.

Gosieńka jakie składki do cholery ,masz na mysli :szok::szok::-D
Bo ja żadnych nie płacę :-D

Zielona to jakieś przeznaczenie .

No i napadal biały syf ale mało na szczęście .
Nuda w pracy , to do potem

My jednak nie poszlysmy na sanki bo za bardzo wieje:( poszlam, a w zasadzie B nas podwiozl, do galerii bo dla Olki nie mialam spodni takich do sniegu, w wojciku promocja i spodnie za 50zl kupilam i to takie ze na przyszla zime powinny byc jeszcze dobre:) kupilam tez wreszcie kapciuszki ze sztywna podeszwa bo u nas slisko a Ola z kolanka probuje wstawać i juz kilka wywrotek zaliczyla.

Teraz uciekam obiad konczyc, jak B wroci od mamy to idziemy na sanki chociaż kolo domu

reklama
Ale śnieżyca u nas:-):-)
Nareszcie zima:-)
Spacerek krótki, bo wieje, ale dziewczyn trochę polatały po parku, Zosia odśnieżyła wszystkie ławki, tata trochę fotek zrobił, może wieczorkiem albo jutro coś wkleję

Zosia śpi a my choinkę rozebraliśmy.

Aniam ze składką popieram:tak:, w tym roku chyba też się zbuntuję, wkurzyłam się w zeszłym roku jak P był na bezrobociu, z ciekawości naszykowaliśmy kopertę, gadu gadu, jak się żyje, my że ciężko, bo pracy nie ma, spodziewaliśmy się, że w tej sytuacji nie przyjmie koperty, ale gdzie tam:no:

Ella ostrożnie z tym rowerkiem.
Mam nadzieję, że szybko wam się wszystko poukłada. Małz ma jeszcze sporo czasu na oswojenie się ze wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry