reklama

Kwietniówki 2010!!!

Heh, dziewczyny, nie ma co gratulowac biletu, bo prawdziwe schody to dopiero sie zaczna... Ale miedzy bogiem a prawda, to super uczucie, ze normalnosc jest juz w zasiegu reki - oby nie wymknela sie ;-)

reklama
gosienka - no udało mu się to wziął dwie pary, jemu spodnie trudniej kupić niż mnie stanik:-D za zakupy dostał rabat 30zł i zniżkę -25% na całą kolekcję obowiązującą w najbliższy wtorek, więc we wtorek ja tam pójdę poszaleć, bo dziś Lenki pilnowałam i niczego nie mierzyłam, a ze dwie lub trzy sukienki widziałam ładne:-) Emil gorąca linię otworzył z tego, co czytam. Fajny jest:-D

wronka - uśmiałam się z przebrania panny młodej:-D te wypożyczalnie to super sprawa, jak kupowałam fotelik samochodowy w Legnicy u Maciuszka to tam tez taka wypożyczalnia funkcjonowała i tłum mieli jak nie wiem co.

onka - moja jak się o 7:00 budzi to dostaje butlę i jeszcze 2-2,5h pośpi ku radości rodziców;-)

Zrobiłam gorącą czekoladę ze skórką pomarańczy - pyszna i bardzo rozgrzewająca:tak:

elvie...panny młode mają wzięcie na balu heheheh, niunia miała w zeszłym roku tą białą kieckę i mój welon;-), a teraz też parę panien młodych widzialam:-0

Co do spodni, widzę,że Twój M ma ten sam problem co mój T, on też z tych co masywne udziska maja:-)

zielona...wszystko się uda, toc my kwietniowki kciuki trzymamy , więc nie ma innej opcji:-)

Bartuś zdrówka.
U nas zima na całego, cały wieczór sypie, że hej. Strasznie się cieszę:-)

No coś TY tak blisko w sumie mamy a u mnie nie pada :-D

Witam wieczorkiem

Emil dzwonił dzisiaj ze 4 razy :tak: niby taki twardziel a za mamusią tęskni:-D Zaliczył dzisiaj wypad na lodowisko i stwierdził że tylko 50 razy się wywalił ;-) no i że ulepił bałwana wielkości słuchajcie dobrze " własnej dłoni ":-D

Elvie to M jednak spodnie jakieś upolował ?

Magda prześlij trochę tego śniegu ale dopiero w poniedziałek bo jutro muszę jakoś do Wrocka na spotkanko dojechać ;-)

Aniez zdrówka dla Bartoliniego , no do baliku musi się wykurować.Też wkurza mnie to że porządnej zimy nie ma, wymroziłoby to by choróbska tak nie atakowały :tak:

Aniez u nas każda rodzina ma dać na remont kościoła jakąś określoną kwotę ale mam sklerozę i już nie pamiętam ile i jak chrzciliśmy Helenkę to trzeba było uregulować dług a potem jak Emil szedł do komunii to też jedną ratę.Nie wiem jakie u was są zwyczaje;-)

Marta i jak zaliczyliście rodziny spacerek?

Ella faceci potrzebują więcej czasu aby pewne rzeczy sobie w głowie poukładać.Przytulam będzie dobrze.

Kurcze a mnie kaszel znowu męczy :-( Od poniedziałku muszę zabrać się za szukanie dobrego alergologa i laryngologa.

Miłego wieczorku

Zartujesz z tymi składkami , i jakie to były kwoty ? KUrna ni cholery ale bym nie dała :no: a jak ktos nie da to co wtedy ?

Zielona będzie dobrze zobaczysz :tak::tak:

Elvie, no na przyklad stary bedzie musial zorganizowac sobie bilet, a taka promka to pewnie niepredko sie zdarzy... Po przyjezdzie do PL musze znalezc prace i zarobic jakies pieniadze na poczatek w UK. Stary musi dostac wszystkie mozliwe pozwolenia (jeszcze nie wiem jakie, ale dowiem sie) no i prace...

No, ale grunt, ze juz niedlugo bedziemy z mala daleko stad :tak:

Co do spodni, widzę,że Twój M ma ten sam problem co mój T, on też z tych co masywne udziska maja
biggrin.gif

ja nie chlop, ale uda tez mam pokazne :wściekła/y: dobrze, ze rurek nie lubie, bo niezaleznie od tego ile waze, wygladam w nich tak samo - jak kadlub na 2 serdelach

Aniam jak nie dasz to ci dziecka nie ochrzci :no: bo twierdzi że skoro chcesz w tym kościele chrzcić dziecko to musisz też o ten kościół dbać.Tylko wtedy już ci odpada opłata za chrzest ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry