zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Heh, dziewczyny, nie ma co gratulowac biletu, bo prawdziwe schody to dopiero sie zaczna... Ale miedzy bogiem a prawda, to super uczucie, ze normalnosc jest juz w zasiegu reki - oby nie wymknela sie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za zakupy dostał rabat 30zł i zniżkę -25% na całą kolekcję obowiązującą w najbliższy wtorek, więc we wtorek ja tam pójdę poszaleć, bo dziś Lenki pilnowałam i niczego nie mierzyłam, a ze dwie lub trzy sukienki widziałam ładne:-) Emil gorąca linię otworzył z tego, co czytam. Fajny jest
te wypożyczalnie to super sprawa, jak kupowałam fotelik samochodowy w Legnicy u Maciuszka to tam tez taka wypożyczalnia funkcjonowała i tłum mieli jak nie wiem co.
Bartuś zdrówka.
U nas zima na całego, cały wieczór sypie, że hej. Strasznie się cieszę:-)

Witam wieczorkiem
Emil dzwonił dzisiaj ze 4 razyniby taki twardziel a za mamusią tęskni
Zaliczył dzisiaj wypad na lodowisko i stwierdził że tylko 50 razy się wywalił ;-) no i że ulepił bałwana wielkości słuchajcie dobrze " własnej dłoni "
Elvie to M jednak spodnie jakieś upolował ?
Magda prześlij trochę tego śniegu ale dopiero w poniedziałek bo jutro muszę jakoś do Wrocka na spotkanko dojechać ;-)
Aniez zdrówka dla Bartoliniego , no do baliku musi się wykurować.Też wkurza mnie to że porządnej zimy nie ma, wymroziłoby to by choróbska tak nie atakowały
Aniez u nas każda rodzina ma dać na remont kościoła jakąś określoną kwotę ale mam sklerozę i już nie pamiętam ile i jak chrzciliśmy Helenkę to trzeba było uregulować dług a potem jak Emil szedł do komunii to też jedną ratę.Nie wiem jakie u was są zwyczaje;-)
Marta i jak zaliczyliście rodziny spacerek?
Ella faceci potrzebują więcej czasu aby pewne rzeczy sobie w głowie poukładać.Przytulam będzie dobrze.
Kurcze a mnie kaszel znowu męczy :-( Od poniedziałku muszę zabrać się za szukanie dobrego alergologa i laryngologa.
Miłego wieczorku
a jak ktos nie da to co wtedy ?

Co do spodni, widzę,że Twój M ma ten sam problem co mój T, on też z tych co masywne udziska maja![]()
dobrze, ze rurek nie lubie, bo niezaleznie od tego ile waze, wygladam w nich tak samo - jak kadlub na 2 serdelach
bo twierdzi że skoro chcesz w tym kościele chrzcić dziecko to musisz też o ten kościół dbać.Tylko wtedy już ci odpada opłata za chrzest ;-)
Już niedługo ocenimy ;-)a wtedy przez kolano i w tyłek