zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gosia, a tam niezle. Rozm. 38 nosze, znaczy w normie. A pamietam czasy, kiedy 46 bylo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wychodzę i ona za minutę jest już u nas w pokoju.
, wtedy po chwili syrena. Absorbujący strasznie czasami:-)hej
Jesli chodzi o przedszkole, to chyba dupa... Wkur....m się sama na siebie. Otóż szwagierka mówi mi, bym napisała w podaniu, że chcę dziecko oddać na 8h, bo bardziej opłacalne, gdyż stawki są takie, że im więcej godz, tym mniej płacę. Uznałam, że nie ma sensu, bo 6 h będzie idealnie. Oddaję podanie, a dyrka na dzień dobry mowi, że nikłe szanse, bo w pierwszej kolejnosci maluszki rodzicow pracujacych w pelnym wymiarze godz. a mają już full. No to powiedzcie mi na jaką cholerę przyjmują dalej podania?? I po co jakas tam komisja skoro dyrka z gory weryfikuje, a jeszcze ponoć decyduje kolejność zgłoszeń, choć w telewizji trąbią zupełnie co innego.
Takze dziewczyny, że mi nikt nie podpowiedział jak podanie wypełnic, by było git, to Wam mówię wpisujcie maksymalną ilosc godzin i najlepiej jak obydwoje rodz. pracują.
Mykam trochę ochłonąć
Witamy i my
Wczoraj okna dzisiaj statystyka, o zgrozo wolalabym okna wiezowca 20 pietrowego myc niz statystyke walkowac, zawsze bylam slaba z matmy no to mi dorzucili grrrrr
Tosia spi to ja przy ksiazkach siedze
Co z lepszych wczoraj dostalismy rachunek za prad i sie przezegnalysmy z tesciowa lewa noga 530 zl i szooooook nigdy tyle nie bylo, jak remontowalismy do stanu urzytecznosci gore to bylo 300 i wtedy ciezkie maszyny chodzily , sama nie wiem skad sie tyle wzielo.
Gosienka super ze juz jestes. Nie kus nie kus bo Ci sie zwalimy na glowe :-) A i okna myc pomozemy :-)
E.salamndra, kamisia ja Tosie od przyszlego roku jeszcze nie puszcze chyba zeby sie cos nagle zmienilo odpukac oby nie, pojdzie jako 3, 4 latek, po co wczesniej jak ja i tak w domu siedze. A przedszkole mamy w kieszeni chyba ze sie pani dyrektor zmieni chociaz ta sama juz 20 lat jest, i mamy zaklepane :-) Takze ja tam jeszcze nie tykam formularzy, nie pomoge.

Ja się wkurzam jak rachunek mam koło 200 zł na miesiąc