reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosiek, zrob test babo jedna, a nie bedziesz sie wkrecac ;-) Jesli bylas w ciazy, a juz nie jestes - wynik bedzie ujemny, a jesli jestes - to sama wiesz. Jakos dziwnie te Twoje plamienia wygladaja. Ja mialam "okres" w czasie kiedy miec powinnam, trwal tak jak normalnie trwal, byl tak samo obfity, ale nie byla to menstruacja. Pozniej przez nastepne dwa tygodnie mialam sporadyczne plamienia - raz silniejsze, raz slabsze. Wszystko to bylo krwawienie implantacyjne plu plamienia wynikajace z krwiakow (mialam na poczatku 3), ktore z czasem sie wchlonely...

Do dermatologa pomaszeruje i mam nadzieje, ze cos na to poradzi...

Malzon wrocil o 4ej nad ranem. Chlopa poprosilam o jeansy, dalam mu rozmiarowke. Kupil. Okazalo sie jednak, ze amerykanska rozmiarowka ma sie nijak do europejskiej. Powiedzialam mu, ze nosze W28, L32. No i okazalo sie, ze to amerykanskie 28 jest odpowiednikiem przynajmniej 30 europejskiej. Musze sprawdzic, czy krawiec tutaj mi te jeansy zmniejszy do czwartku, a jesli nie to bede musiala je sprzedac. Pozniej jakby co wstawie fotke z opisem na dagsillegro. Moze ktoras z Was lubi granatowe dzwony, albo zna kogos, kto reflektowalby na nie :tak:

reklama
hej dziewczyny,
u nas po staremu praca, praca dom.. Miałam w weekend imprezkę rodzinną, więc się nie odzywałam.
Nata zazdroszczę powera.Mi go brak, mam nadzieję, że niebawem minie mi to kompletne lenistwo, bo brudem zarośniemy!
gosiek ale jesteś cierpliwa, ja bym nie wytrzymała, już dawno poleciałabym do apteki!

Moje dzieckoma teraz czas marudy!! nic nie da się zrobić. Wszystko jest na nie! Nie mam pojęcia co z nim zrobić, powoli tracę cierpliwość.
Wpadnę później, bo właśnie nadchodzi, uciekamy jeszcze na mały spacer.

Chłopcy już śpią :-)
M. mnie zaskoczył...Był niegrzeczny i rzucał gdzie popadnie swoją przytulanką więc zabrałam i stwierdziłam że jak nie bedzie grzeczny to mu jej nie oddam. A ten co?? Wstał wziął z komody dwa misie mówiąc MIS przytulił i powiedział TOCHAM (czyli kocham!!) :szok: i kilka razy to powiedział :tak: oj łapie się słówek łapie... już i palka (pralka) mówi, koloj (kolor czyli kredka), bus (autobus), tij (tir), toń (koń), tatoj (traktor) i jeszcze sporo innych ...

Zielona jako że mnie jutro raczej po południu nie będzie, a od czwartku mnie nie ma to już teraz życze tobie i Kostce bezpiecznego i bezproblemowego lotu i szczęśliwego lądowania! Z niecierpliwością będę czekać na twojego posta po wylądowaniu :tak:

hej dziewczynki byłyśmy wczoraj u lekarza i lekarka nic nie widzi złego gardło czyste, uszy i płuca też tylko skąd ta gorączka i katar :baffled: mamy się inhalować solą fizjologiczną i w piątek znowu się pokazać.

mam do was pytanie czy wasze dzieci też się boją jak coś gdzieś puknie stuknie? Natalka aż dyga jak ktoś zapuka do drzwi :sorry: mama z babcią mówią że powinnam z nią iść do jakiegoś psychologa bo to nienormalne że ona nie chce sama zostawać w pokoju i chodzi za nimi krok w krok. A co wy o tym myślicie?

wyśl
ij mamę i babcię do psychologa

podczytałam, ale zła jestem:wściekła/y::wściekła/y:, więc na razie nic nie piszę, aż mi przejdzie

co się stało ?

Katar mam :angry::angry: z nosa mi cieknie , szlag mnie trafia bo nie lubię strasznie zresztą kto lubi . :no:
No ale jakoś trzeba przetrwać . miała byc wiosna a nadal zimno wyłażę z domu to jest na minusie :angry:
ja chcę ciepełko .
BB mi się coś dziś strasznie wlecze.

Zielona Ty po długości 32 nosisz ? Pytam bo ja 34 a my podobne

Wróciłam babeczki, urlop zakończyłam bo stęskniłam za wami za dzieciakami i ogólnie to jest chyba uzależnienie od forum.
Stara już jestem i szkoda mi życia na długotrwałe przemyślenia więc jestem.Teraz czekam na wybuch radości z tego powodu :-D Oczywiście żartowałam ;-)
Nadrobiłam więc do dzieła:tak:

Agnieszka brawo dla Mareczka za nowe słownictwo , teraz to wszystko będzie łapał;-)Super że chłopcy zdrowi:tak:

gosia23 bunt kiedyś minie, siły i cierpliwości życzę.

Zielona współczuję problemów skórnych ale w tej kwestii to pewnie rzeczywiście dermatolog powinien pomóc.

Sonia zdrówka dla dzieciaczków i siły dla ciebie

Nata jak tak czytam o twoim basenie to od razu przypomniało mi się jak byłam w szkole średniej i też codziennie przed szkołą ona 6 rano chodziłam na basen, rewelacyjnie się wtedy czułam:tak:

Anna nie denerwuj się kochana tylko wygadaj się to na pewno pomoże.

Aniam brawo brawo dla Oli za pozbycie się pieluszki:tak: Mamusia pewnie dumna chodzisz ;-)

Gosiek ale ty nasz trzymasz w niepewności, zrób sobie ten test wtedy będziesz spokojniejsza.Niech wszystko będzie po twojej myśli.

Elvie daj trochę tej energii:tak:Dziękuję

Ewka Helenka też do nas w nocy nieraz przychodzi i tak się bosko wtula i potem możemy dłużej pospać ale my jakoś w trójkę się zmieścimy, nasze łóżko to nawet da radę zmieścić całą naszą trójeczkę plus tatusia :-D

Isabela jak by co to ja mam parę okien do umycia ;-)Zapraszam przy okazji kawkę i ciacho jakieś zrobię.

Mamusia pomysł z psychologiem to chyba nietrafiony bo raczej Natalka nie powie pani psycholog czego się boi.Jeśli niepokoi cię jej zachowanie to idź sama i zapytaj, coś ci na pewno doradzi.Wiadomo że babcie zawsze są przewrażliwione;-) Super że Natalka zdrowa.

Salamandra gratuluję dziewuszki:-) dziewuszki są suuuuuper, zresztą chłopcy też :tak:

Kamisia biedny Antonio z tą śliwą :-( Witaj w klubie mam chłopaków rozrabiaków ;-)

Monia dzięki wiesz za co.

Pozostałe kobietki pozdrawiam, więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:
I jeszcze jedno mamy marzec więc przypominam Wrocławiankom i nie tylko że mamy mieć spotkanko.Zapraszam na odpowiedni wątek i czekam na propozycje.

Miłego wieczorku

gosienko - fajnie, że już z "urlopu" wróciłaś i jesteś:happy:

Agnieszka - dużo Marek mówi. Moja dzisiaj też się nowym słowem wykazała - słowo brzmi "cycy":szok: Zagląda mi w dekolt, pokazuje cycki i mówi: cycy. Pytam się jej, gdzie Lenka ma cycy? A ona na to: "Nie ma":-D

Lenolinka lula, mimo że spała do 19.00 - już drugi dzień śpi od 15.30 do 19.00, ale zasypia po 22.00 i wstaje ok.8:00 więc jest ok;-) Nie chce, aby ją karmić, przy bajce to jeszcze zapatrzona i buzię otwiera, ale bez bajki to wyłącznie sama chce jeść. Tym sposobem dzisiaj zrobiła sobie nową fryzurę - grzywka do góry, postawiona na sos:eek: Zrobiłam jej kilka fotek to jutro Wam pokażę. Ryk przy myciu głowy był taki, że chyba cały blok ją słyszał:zawstydzona/y:

Gosienko, ja tam bardzo sie ciesze :-D

Aniam, Ty jednak jestes wyzsza ode mnie. Tak nosze 32 i myslalam, ze W 28, ale moze zmiescilabym sie w 26 - tak naprawde wszystko zalezy od fasony spodni i materialu z ktorego sa wykonane

Elvie, fryz na sos to jest to - zapewne moglby konkurowac z tym na cukier :-D

reklama
gosienko smile.jpg

nata zainspirowałaś mnie i już postanowiłam po wypłacie zapisuję się na basen i aerobik z tym że u mnie nie wypali poranny basen bo nie będę miała z kim zostawić Natalki

Lenka już się nie mogę doczekać fotorelacji

u nas niestety Natalka się rozłożyła katar, kaszel, temperatura ehhh dzisiaj w nocy zasnęła dopiero po czopku biedulka moja:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry