zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gosiek, zrob test babo jedna, a nie bedziesz sie wkrecac ;-) Jesli bylas w ciazy, a juz nie jestes - wynik bedzie ujemny, a jesli jestes - to sama wiesz. Jakos dziwnie te Twoje plamienia wygladaja. Ja mialam "okres" w czasie kiedy miec powinnam, trwal tak jak normalnie trwal, byl tak samo obfity, ale nie byla to menstruacja. Pozniej przez nastepne dwa tygodnie mialam sporadyczne plamienia - raz silniejsze, raz slabsze. Wszystko to bylo krwawienie implantacyjne plu plamienia wynikajace z krwiakow (mialam na poczatku 3), ktore z czasem sie wchlonely...
Do dermatologa pomaszeruje i mam nadzieje, ze cos na to poradzi...
Malzon wrocil o 4ej nad ranem. Chlopa poprosilam o jeansy, dalam mu rozmiarowke. Kupil. Okazalo sie jednak, ze amerykanska rozmiarowka ma sie nijak do europejskiej. Powiedzialam mu, ze nosze W28, L32. No i okazalo sie, ze to amerykanskie 28 jest odpowiednikiem przynajmniej 30 europejskiej. Musze sprawdzic, czy krawiec tutaj mi te jeansy zmniejszy do czwartku, a jesli nie to bede musiala je sprzedac. Pozniej jakby co wstawie fotke z opisem na dagsillegro. Moze ktoras z Was lubi granatowe dzwony, albo zna kogos, kto reflektowalby na nie
Do dermatologa pomaszeruje i mam nadzieje, ze cos na to poradzi...
Malzon wrocil o 4ej nad ranem. Chlopa poprosilam o jeansy, dalam mu rozmiarowke. Kupil. Okazalo sie jednak, ze amerykanska rozmiarowka ma sie nijak do europejskiej. Powiedzialam mu, ze nosze W28, L32. No i okazalo sie, ze to amerykanskie 28 jest odpowiednikiem przynajmniej 30 europejskiej. Musze sprawdzic, czy krawiec tutaj mi te jeansy zmniejszy do czwartku, a jesli nie to bede musiala je sprzedac. Pozniej jakby co wstawie fotke z opisem na dagsillegro. Moze ktoras z Was lubi granatowe dzwony, albo zna kogos, kto reflektowalby na nie

i kilka razy to powiedział
mamy się inhalować solą fizjologiczną i w piątek znowu się pokazać.
mama z babcią mówią że powinnam z nią iść do jakiegoś psychologa bo to nienormalne że ona nie chce sama zostawać w pokoju i chodzi za nimi krok w krok. A co wy o tym myślicie?

Oczywiście żartowałam ;-)
Zrobiłam jej kilka fotek to jutro Wam pokażę. Ryk przy myciu głowy był taki, że chyba cały blok ją słyszał