AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam,
Mamusiu do psychologa to powinny iść mama z babcią ;-) to taki wiek u naszych kwietniowych. M. też tak ma
J. też tak miał
przejdzie 

M. ma to na razie wybiórczo znaczy zależy od dnia...czasami to łazi za mną i za nic się bawić nie będzie tylko mnie ciągnie za soba i nie mogę nic zrobić a czasami to dziecka nie mam. Także nie przejmuj się!
No i super że lekarka nic nie znalazła!
Zdrówka chorowitkom.
Zielona to faktycznie jak łojotokowe zapalenie skóry wygląda. Mój A. takie cóś ma ... nic tylko dermatolog...
Ide coś zjeść. Banda już zjadła teraz matka może w spokoju zjeść
Narazie!
Mamusiu do psychologa to powinny iść mama z babcią ;-) to taki wiek u naszych kwietniowych. M. też tak ma
J. też tak miał
przejdzie 

M. ma to na razie wybiórczo znaczy zależy od dnia...czasami to łazi za mną i za nic się bawić nie będzie tylko mnie ciągnie za soba i nie mogę nic zrobić a czasami to dziecka nie mam. Także nie przejmuj się!No i super że lekarka nic nie znalazła!
Zdrówka chorowitkom.
Zielona to faktycznie jak łojotokowe zapalenie skóry wygląda. Mój A. takie cóś ma ... nic tylko dermatolog...
Ide coś zjeść. Banda już zjadła teraz matka może w spokoju zjeść
Narazie!

mamy się inhalować solą fizjologiczną i w piątek znowu się pokazać.
mama z babcią mówią że powinnam z nią iść do jakiegoś psychologa bo to nienormalne że ona nie chce sama zostawać w pokoju i chodzi za nimi krok w krok. A co wy o tym myślicie?