Cześć kobiety.
Nadrobilam chyba z 6 stron wstecz- w końcu mam chwile luzu w pracy
Gosia- welcome back- ciesze się że jesteś
Kittek, Mamusiu- zdrówka dla dziewczynek
Nata-szacun- ja dziś błagałam Boga i Partie żeby budzik przestał dzwonic a czas cofnął się o jakies 2 godzinki
Elvie- czy Ty w końcu zamierzasz odpocząć? Ja bym chyba nie funkcjonowała kładąc się po północy
Zielona- już na walizkach siedzisz? Jak samopoczucie przet przylotem do PL-u?
Sonia- zdrówka dla całej gromadki
Salamandra- Antek też zapisany do przedszkola-ale ja mam zamiar posłac go od wrzesnia- byłam w czwartek na rozmowie z dyrektorką i sa duże szanse ze się dostanie bo podanie składałam w ubiegłym roku. Warunek jest taki że musi sikać do nocniczka albo na kibelek- a u nas to chyba nie wykonalne. Ucze go już od dłuższego czasu i jeszcze nigdy nie nasiusiał do nocnika. Owszem woła siusiu- ale jak już zrobi na dywan np

Wyć mi się chce z tej bezsilności, bo on kuma doskonale do czgo służy nocnik a nie chce do niego nic zrobić. Czasami chwile posiedzi a potem idzie sie zlac pod szafe np
No i widze , że Antek jak większość też stał sie strasznym marudą i złośliwcem. Ja w domu nawet nie moge zjeść obiadu po pracy bo on chce byc noszony, ciągnie mnie to tu to tam, a jak coś jest po nie jego myśli drze kopare na cały blok. Ostatnio mam nerwy w strzepkach i niestety też czsami krzykne na niego, bo nic się nie słucha. Chodzi karnie do konta jak coś przeskrobie i stoi ze spuszczoną głowa a potem znowu robi to samo.
Wczoraj złożyliśmy łózeczko, śpi w swoim nowym wyrku i jest ok. Dziś w nocy tylko znalazłam go śpiącego na brzuchu na podłodze. Nie wiem czy przypadkiem nie sturlał się z wyrka, bo ja nie mam tam tej barierki z boku, ale łózeczko jest niziutkkie, a na podłoge kłade jeszcze kocyk i kołderke, więc nawet jak się sturlał to pewnie nie poczuł. Nie mniej jednak budzi się 2-3 razy co noc a ja chodze juz z brodą przy podłodze.
Dziś limo Antosia pod okiem przybrało kolor purpury....wygląda jak mały zakapior.
No i rozgadał się aż miło- najbardziej lubi określać warunki atmosferyczne jak odsłaniamy rolety- śłońce świeci, wiatr wieje, mróz, śnnieg nie ma, deść pada kap kap, księzić świeci itp.
Miłego dnia laski