reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:-)

nata - szaleństwo:szok: WIELKI SZACUN dla Ciebie za to wstawanie!

kamisia - u nas póki co były tylko guzy, ale ja bym niczym nie smarowała, bo nie wiadomo, co te siniakowe maści mają w składzie. Poza tym jeszcze nie jedno limo będziecie mieć;-) Gratuluję przeprowadzki Antka do dużego wyrka. Powodzenia na rozmowie z dyr;-)

kittek - zdrówka dla Majeczki! Lenka też coś pokasłuje, ale daję jej syrop ELOFEN i do klubu poszła. Na noc smarowanko pulmex baby będzie miała obowiązkowe.

mamusia - zdrówka dla Natalki! Daj znać po wizycie.
Agnieszka - rzuciłabyś mi trochę takiego domowego chlebka, piętkę najlepiej;-)

U nas dziś gorąco, bo pierwszy dzień katalogu, więc telefony dzwonię i dzwonią, a ja w pośpiechu za wcześnie zaakceptowałam zamówienie i teraz wiszę na telefonie do centrali aby mi to anulowali, a tam oczywiście "Przepraszamy, wszystkie linie są zajęte":wściekła/y:
Z miłych rzeczy to przed chwila był kurier i przywiózł zakupy dla Maciusia i Lenki:-) Pościel, rożek, kocyk i takie tam;-)

reklama
Elvie no z piętką to będzie problem bo mam amatora piętek ;-) a co do zakupów Maciusiowych i nie tylko to wstawiaj foty na zakupowym!!

chlebek upieczony już stygnie. Chłopaki wcianją obiad ja już zdążyłam zjeść :-p

Hej
Nata
- matko, Ty to jesteś szalona, ja bym tak chyba nie wstała.Ale podziwiam.
Mamusia- zdrowka dla małej
Elve- tak tak daj polukac na zakupowym co tam masz
Kittek- jednak musze chyba na jutro przesunąc wyjazd na zakupy.Bo od samego rana wpadła sąsiadka z winkiem i czekoladkami, niedawno wyszła, teraz mały spi, wiec trzeba poczekać ...Zdrówka dla Maji
Judysia- spóżnioe ale najszczersze życzonka duzo uśmiechu i słonka,

Jupi J. zdrowy :-) syrop i inhalacje odstawiamy :-D mamy tylko jakiś naturalny specyfik podawać albo syrop z cebuli albo miód z mlekiem... J. wybrał syrop z cebuli...ale mi urządził taniec radości u lekarza jak usłyszał jego zalecenie :-D
dobra spadam zrobić naleśniki bo się nam zachciało ;-)

Agnieszka - super wieści po wizycie:-) Koniecznie drugi chlebek musisz upiec;-):-D

Dziewczyny - myślałam, że przyszła paczka z pościelą a to chemia przyszła. Lekarka nam zaleciła prać Lenkowe rzeczy w Białym Jeleniu, a że nigdzie dziadostwa kupić nie mogłam to zamówiłam przez net. Kurier z dziecinnymi rzeczami będzie zapewne jutro, bo jednego dnia płatności robiłam.

Lenka śpi a ja z M. się jagodzianek objadłam i teraz mi się ruszać ciężko, a prezentację muszę jeszcze dopracować, bo konferencję wieczorem prowadzę.

Witam się i ja,

Nata, zazdroszczę tego powera. Ja bym nie wstała o tej godzinie na basen choćby mi płacili, hehe.

Elvie pochwal się co fajnego dla Maciusia kupiłaś :)

Aga kusisz tym chlebkiem oj kusisz. A wiesz,że my się będziemy wybierać do Krynicy Górskiej w wakacje to może was na trasie odwiedzimy? Specjalnie na pajdę chleba wpadniemy :)

U nas dziś mrozik rano był,ale dzień bardzo słoneczny. Tylko Maja na antybioryku jeszcze była więc w domku dalej siedzi. Oj niech jej ten okropny kaszel minie to na spacerki pochodzimy.
Na szczęście w domu się nie nudzi, cały czas książeczki czyta. Jej ulubiona ostatnio to 'Na straganie' i 'Abecadło', zna je prawie na pamięć i z moją pomocą recytuje.
Jej kreatywność w tworzeniu nowych słówek mnie rozbraja. Zapytana co robi pralka mówi 'pralka pierze',
ostanio jak wyciągałam pranie to wystrzeliła 'o pralka pierzała'.
Uwielbiam jak mówi 'nie gomę'. 'Mogę''powie normalnie ale zaprzecza właśnie 'nie gomę' zamiast nie mogę.
Zmykam do mojego brojnika bo właśnie actimela rozlała na pół pokoju i szmatuje jeszcze bardziej rozmazując.
Zajrzę wieczorkiem.

A jeszcze jedno:
Dziewczyny znalazłam fajną ofertę w Sarbinowie, tylko termin majowy niedostępny,ale oferta ważna jest do 30maja :)
Czwarta doba u nas gratis :-D
365 zł zamiast 730 zł za Wspaniały 3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla dwóch osób w słonecznym Sarbinowie oraz relaks w części SPA&Wellness. Zaprasza Lido Apartments&Spa. - Sweetdeal

Ostatnia edycja:
Hej mamunie!

Nareszcie chwila wytchnienia. Pracę na dziś skończyłam, męża nie ma, Adaś śpi. Pierwszy raz po długim czasie mam taki czas dla siebie, więc nadrabiam :-)

Elvie - przede wszystkim gratuluję zakupu własnego kącika.

nata - podziel się troszkę swoją silną wolą. Nie znam nikogo , kto by mając na 7 do pracy, zdążył przed zaliczyć basen i jacuzzi.. Zazdroszczę

kamisia - składaj łożeczko, to mały nie będzie miał możliwości powrotu do starych przyzwyczajeń ;-) A limo upamiętnij na fotkach :-)

gosiek - masz jakieś nowinki dla nas? :-)

kittek - Majeczka jest bezbłędna :-) słodziak

Dziękuję za gratulacje. Na wizycie sama nie mogłam uwierzyć, że mam tym razem Adasie i lekarz musiał mnie ze 4 razy utwierdzać. Nie sądziłam, że tak będę się cieszyć. Głównie dlatego, że parka będzie w domku i nie będzie potrzeby deklarowania "do trzech razy sztuka" :-)

Postanowiliśmy z mężem zapisać Adasia do przedszkola. Nie skończył szkrab jeszcze dwóch latek, ale jak się uda to ewentualnie od stycznia mógłby zacząć. Walczymy jeszcze z odpieluszkowaniem. Ciężko nam to idzie. Przy takiej motywacji jak przedszkole może więcej wskuramy.
Liczę na to, że z dziećmi troszkę inaczej będzie się zachowywał. Teraz to dwie skrajności - uparciuch z histerykiem i płaczek wrażliwiec.
Niepokoję się jego zachowaniami. Mam lekkie wrażenie, że Adaś ma niską samoocenę, choć nie wiem czy w tym wieku można o czymś takim mówić. Czasem głośniej go zawołam, a on wpada w taki pełen żalu płacz jakby był czemuś winny. Podejrzewam, że sama zgmatwałam sprawę, bo niegdyś dużo krzyczałam. Od miesięcy uczę się opanowywania emocji, ale mały widocznie już sobie coś zakodował w swojej główce
Dziś muszę usiąść do lektury i poczytać fachowców.

Zajrzę do Was jutro. Jeszcze chcę zdążyć poczytać inne wątki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry