elvie3
Fanka BB :)
Witam:-)
nata - szaleństwo
WIELKI SZACUN dla Ciebie za to wstawanie!
kamisia - u nas póki co były tylko guzy, ale ja bym niczym nie smarowała, bo nie wiadomo, co te siniakowe maści mają w składzie. Poza tym jeszcze nie jedno limo będziecie mieć;-) Gratuluję przeprowadzki Antka do dużego wyrka. Powodzenia na rozmowie z dyr;-)
kittek - zdrówka dla Majeczki! Lenka też coś pokasłuje, ale daję jej syrop ELOFEN i do klubu poszła. Na noc smarowanko pulmex baby będzie miała obowiązkowe.
mamusia - zdrówka dla Natalki! Daj znać po wizycie.
Agnieszka - rzuciłabyś mi trochę takiego domowego chlebka, piętkę najlepiej;-)
U nas dziś gorąco, bo pierwszy dzień katalogu, więc telefony dzwonię i dzwonią, a ja w pośpiechu za wcześnie zaakceptowałam zamówienie i teraz wiszę na telefonie do centrali aby mi to anulowali, a tam oczywiście "Przepraszamy, wszystkie linie są zajęte"
Z miłych rzeczy to przed chwila był kurier i przywiózł zakupy dla Maciusia i Lenki:-) Pościel, rożek, kocyk i takie tam;-)
nata - szaleństwo
WIELKI SZACUN dla Ciebie za to wstawanie!kamisia - u nas póki co były tylko guzy, ale ja bym niczym nie smarowała, bo nie wiadomo, co te siniakowe maści mają w składzie. Poza tym jeszcze nie jedno limo będziecie mieć;-) Gratuluję przeprowadzki Antka do dużego wyrka. Powodzenia na rozmowie z dyr;-)
kittek - zdrówka dla Majeczki! Lenka też coś pokasłuje, ale daję jej syrop ELOFEN i do klubu poszła. Na noc smarowanko pulmex baby będzie miała obowiązkowe.
mamusia - zdrówka dla Natalki! Daj znać po wizycie.
Agnieszka - rzuciłabyś mi trochę takiego domowego chlebka, piętkę najlepiej;-)
U nas dziś gorąco, bo pierwszy dzień katalogu, więc telefony dzwonię i dzwonią, a ja w pośpiechu za wcześnie zaakceptowałam zamówienie i teraz wiszę na telefonie do centrali aby mi to anulowali, a tam oczywiście "Przepraszamy, wszystkie linie są zajęte"

Z miłych rzeczy to przed chwila był kurier i przywiózł zakupy dla Maciusia i Lenki:-) Pościel, rożek, kocyk i takie tam;-)

mamy tylko jakiś naturalny specyfik podawać albo syrop z cebuli albo miód z mlekiem... J. wybrał syrop z cebuli...ale mi urządził taniec radości u lekarza jak usłyszał jego zalecenie