Widzę, że nie tylko moja zołza dziś mi spać nie dała, wstała przed 7mą, grr...
Małż na służbie, my w domu byłyśmy bo z Mają dalej nie najepiej. Mam nadzieję,że oskrzela są chociaż czyste bo antybiotyk mała bierze jutro ostatni raz,ale kontrola nas czeka.
Ja zwolnienia nie mogę wziąć, małż też więc Maja będzie u babci, która się wnuczki nie może doczekać bo prawie dwa tygodnie u niej nie była, więc stęskniona do nas prawie codziennie przyjeżdżała.
Właśnie zasiadam do prac klasowych,ale podczytałam jeszcze co u was. Z tego co pamiętam
Sonia zdrówka dla Twoich dzieciaczków!
Magda rozumiem,że telewizor porządnie oblany;-)
Elvie gratuluję nowego gniazka. Bardzo ładna ta szeregówka i układ też ma super. Fajnie macie,że do Ikei blisko, uwielbiam ją ale w pobliżu,żadnej niet.
Zdrówka dla Lenki! Elvie Judysia tu chyba nie zagląda, bidula zapracowana jest więc jej priva napisz, albo smska poślij

))
Filonka to melduj co tam fajnego znalazłaś. Wiosnę faktycznie czuć w powietrzu

)) Jeszcze trochę i też muszę się zacząć rozglądać za wiosennymi ubrankami dla małej.
O
Ewka! Znalazła się nasza zguba. Niech wam szybko remont pójdzie i wracajcie na swoje
Zielona jeszcze trochę i wrócisz do cywilizacji. Matko to już tylko 5 dni!!!! Jak ten czas leci. Mam nadzieję,że Twój małżon zdąży wrócić. Zdrówka dla Ciebie!
Gosiek życzę ci aby było po Twojej myśli
Dobra zmykam bo stos prac mam przed oczami, a czas leci..
Spokojnej nocki!
EDIT:
Od 22giej sprawdzam, ale oczy mi się kleją, chyba sobie na dzisiaj odpuszczę...
dobranoc