reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Widzę, że nie tylko moja zołza dziś mi spać nie dała, wstała przed 7mą, grr...
Małż na służbie, my w domu byłyśmy bo z Mają dalej nie najepiej. Mam nadzieję,że oskrzela są chociaż czyste bo antybiotyk mała bierze jutro ostatni raz,ale kontrola nas czeka.
Ja zwolnienia nie mogę wziąć, małż też więc Maja będzie u babci, która się wnuczki nie może doczekać bo prawie dwa tygodnie u niej nie była, więc stęskniona do nas prawie codziennie przyjeżdżała.
Właśnie zasiadam do prac klasowych,ale podczytałam jeszcze co u was. Z tego co pamiętam :)

Sonia zdrówka dla Twoich dzieciaczków!

Magda rozumiem,że telewizor porządnie oblany;-)

Elvie gratuluję nowego gniazka. Bardzo ładna ta szeregówka i układ też ma super. Fajnie macie,że do Ikei blisko, uwielbiam ją ale w pobliżu,żadnej niet.
Zdrówka dla Lenki! Elvie Judysia tu chyba nie zagląda, bidula zapracowana jest więc jej priva napisz, albo smska poślij :)))

Filonka to melduj co tam fajnego znalazłaś. Wiosnę faktycznie czuć w powietrzu :))) Jeszcze trochę i też muszę się zacząć rozglądać za wiosennymi ubrankami dla małej.

O Ewka! Znalazła się nasza zguba. Niech wam szybko remont pójdzie i wracajcie na swoje :)

Zielona jeszcze trochę i wrócisz do cywilizacji. Matko to już tylko 5 dni!!!! Jak ten czas leci. Mam nadzieję,że Twój małżon zdąży wrócić. Zdrówka dla Ciebie!

Gosiek życzę ci aby było po Twojej myśli:tak:

Dobra zmykam bo stos prac mam przed oczami, a czas leci..

Spokojnej nocki!

EDIT:
Od 22giej sprawdzam, ale oczy mi się kleją, chyba sobie na dzisiaj odpuszczę...
dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Elvie - GRATULUJĘ
Ewa - to super, że córeczka :)

A ja od 20 minut w pracy, byłam dzisiaj na basenie - czuję się super - basen olimpijski - zaliczyłam 7 długości i padłam, pogrzałam tyłek w jacuzi i do pracy - cudownie rozpoczety dzień - no może poza tym, że wychodząc z basenu - pasek od torebki powiedział eeee - i pękł :(

Witam

Tylko na chwile wlasnie sie przywitac caky weekend spedzilam na uczelni. Postaram sie ponadrabiacz wieczorkiem.

Wiec tymaczasem :-)

Judytko spoznione ale szczere sto lat sto lat :-)

Witam się po weekendzie. Ostatnio nie mam weny na pisanie ale czytam co jakiś czas
Ewa-serdecznie gratuluje Ci córeczki -tak jak u Elvie będzie parka.
Nata- podziwiam Twój zapał- ja o 6 się ledwo zwlekłam z łózka
Ewa- witaj spowrotem
Zielona- jeszcze troche i bedziesz w PLU
Elvie- szeregówka superancka. Gratuluje wyboru i oby remont i urządzanie sprawnie poszło:tak:

A u nas weekend taki sobie- w sobote zaliczyłam kłótnie z P więc miło nie było, ale zaliczyłam też zakupy w IKEA i to było cuuudne.Kupiłam młodeu kołderke, podusie i pościel i w końcu przeprowadziłam go do dużego łózka. Antoś jest zachwycony- spał już dwie noce i nawet nie prostestuje, tak mu się podoba że w dzień się kładzie. Oczywiście budzi się w nocy tak jak sie budził ale wystarczy że się na chwilke koło niego położe i dalej śpi. No i niestety mamy pierwsze limo. Wczoraj Antek poślizgnał się w wannie i uderzył . Ma purpurową ślwie pod okiem i wygląda jak by go ordzice bili:no:bida tak strasznie płakał że aż mi serce pękało. To był moment- nawet nie miałam jak go złapać mimo że siedziałam kilka cm od niego. Zachciało mu sie kupe w wannie i wstał i zaczął tupać w miejscu i zanim schyliłam sie po nocnik on już leżał:-(Mam nadzieje że u szybko zejdzie opuchlizna i siniak, bo wygląda to strasznie.
No i dzisiaj chyba ostatecznie złoże dzieciowe łózeczko bo nawet tam juz do niego nie zagląda. Więc mam nadzieje że mu się nie dowidzi

Miłego dnia kobitki, wracam do pracy bo od poniedziałku czeka mnie dziś rozmowa z dyrką i pewnie zjeby bo jak zwykle coś jej nie pasi.

hejka

Miałam weekend bez laptopa, rodzinny i z książką. Było miło, ale się skończyło. Jakaś bez weny jestem, więc uciekam.

Elvie gratuluję zakupu
Salamandra super, że dziewuszka
Filonka to ja już wolę moją gęś;-)
Judysiu wszytskiego najlepszego.
Nata czuję się jak ostatni len jak czytam Twoje posty:zawstydzona/y:

kamisia na siniaki jest fajna maść,żel "SINIAK" jak od razu się posmaruje to zasinienie jest znacznie mniejsze
nata ale fajnie rozpoczęty dzień
kittek zdrówka dla Majeczki u Natalki coś się chyba zaczyna zapisałam ją na dzisiaj do lekarza wolę dmuchać na zimne niż później faszerować ją zastrzykami

miłego dnia wszystkim życzę
buźka

hej ho :-)
Nata w życiu bym nie wstała o tej porze żeby iść na basen :-) więc szacun wielki...

U nas było miło w weekend. Pospacerowaliśmy trochę po obiedzie potem zjedliśmy ciacho, a potem były gry i zabawy z chłopcami.
Dzisiaj mi mąż wybył do Olsztyna wraca jutro późnym wieczorem. We środę wieczorem msza za Dziadka a w czwartek spadamy na weekend w góry :-)
Ja piore. Prasowanie mnie czeka. Chlebek już się "garuje" i za 1,5 h wstawiam go do piekarnika bo mi się do sklepu nie chce ruszyć :-p I tak na 15 muszę iść z J. do kontroli ale do sklepu nie chce mi się iść...
Zdrówka życze chorującym!
Judytko najlepszego! Spełniania wszytkich marzeń!!

reklama
dziewczyny a ja mam dzisiaj taki power :) ja ogólnie potrzebuje mało snu i jestem przyzwyczajona do wczesnego wstawania - podstawówka i liceum chodziłam na basen przed szkołą - więc mam praktykę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry