reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
A ja dostałam pudełko czekoladek:-) Moje ulubione Mon Cheri - największe, jakie w sklepie mieli:-D
Dostałam też torebkę Kazar:zawstydzona/y::-D:happy2:

Lenka dostała pierwsze w życiu jajko niespodziankę - zaczęła grzechotać i od razu wiedziała, że w środku coś jest.

M. pamiętał też o Paniach z klubu malucha - prezenty wręczała Lena i ku naszemu zdziwieniu chętnie je ciociom oddała, bo zwykle, co prezent to jej:-D

Tylko pogoda nam dziś nie dopisała, bo śnieg z deszczem wcześniej padał, a teraz już kropi tylko deszcz.

Zielona ja Cie podziwiam, za to luzackie podejście
Elvie fioletem na wodzie, mam przelany do opakowania po hasco i tym psikam
Gosieńka też takie dostałam:-)
Zdrówka dla Natalki
W ogóle niespodziewanie miły ten dzień, co chwilkę jakieś życzenia. Najbardziej zaskoczył mnie kolega z pracy, który tak naprawdę co chwile ode mnie obrywa:zawstydzona/y: (na swoje usprawiedliwienie zawsze jest to ochrzan uzasadniony), a on do mnie dzwoni z życzeniami, bo nie ma mnie w pracy:confused:
uciekam, B do domu ściągnął

Hej
Ja dopiero złapałam chwile oddechu, więć:

Przyjmijcie życzenia Baby kochane ,od drugiej baby.

Niech cały dzień bedzie radosny, bądzcie zdrowe, aby do wiosny.

Szczęścia życze Wam, sobie i kobietom na całym globie.

By marzenia sie spełniały,a nas chłopy wyreczyli.

My dziś drinki i kaweczki, nasze święto dziś Babeczki!!!!
:-)

Chorowitkom duzo zdrówka.!!!!
Mamusia- jak z Natalką?
Elve- dzielna dziewczynka z LENKI
Zielona- Ty to naprawde wyluzowana baba jesteś, wszystko na ostatnią chwile. Spokojnej i szczęśliwej podróży Wam życzę!
Gosieńko-oj szkoda Mateuszka, w paluszkach duze unerwienie dlatego tak krew sie lała. No i fakt, trzeba uswiadomic ,ze w razie takich akcji trzeba mówic głośno a nie sie ukrywać.Niech sie łapka szybko goji.Piekny prezent dostałaś!

A ja od małza 48 sztuk Toffifee dostałam i buziaka :)

Teraz wróciłam od sąsiadek z kawki bo nosiłam ciacho z tej okazji , by se było przy czym pogadać. Mały śpi. A ja się biore za nadrabianie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez skladam wam zyczenia w dniu naszego swieta.Wszystkiego co najlepsze.

My caly dzien na dworze.Ami nawet spac isc nie chciala wiec sobie mysle ok przetrzymam ja i moze usnie wczesniej wieczorem.Oj jak ja glupia sie pomylilam.Teraz siadla na sofie i ogladala bajke patrze a ona spi.Szogun jeden nawet nie chce myslec o ktorej pozniej pojdzie spac.

zielona zycze milego lotu i oby Kostka nie dala Ci popalic.Kurcze wy to strasznie duzo godzin bedziecie leciec.My lecimy tylko trzy a i tak mam dosc.
elvie Lenka zuch dziewczynka.W koncu moze zakuma ze trzeba w lozku nowym spac.
mamusiu zdrowka dla Natalki.U was zawsze cos.
gosienko biedny synus.Wspolczuje ranki wiem co to za bol.Ja raz nozem przeciachalam tak gleboko ze lalo sie i lalo i nie chcialo przestac.Noi zemdlalam z tego wszystkiego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry