reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Matko dzisiaj już 20-go!!

Poluś nasza kochana dużo zdórwka, super zabawek, fajnych chłopaków w żłobku ;-) rodziców cudownych już masz za to rodzeństwa ci życze :-D ;-)
pict0014_7.jpg

Ostatnia edycja:
Nie mam ostatnio na nic czasu ale o dzisiejszym Święcie pamiętam...

POLINKO KOCHANA, GWIAZDKO NASZA SŁODKA, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 2 URODZINEK!!! CAŁA MOC UŚCISKÓW I BUZIAKÓW OD CIOCI ELLI I JULECZKI :-)
Zobacz załącznik 448580

U nas wszystko ok dziewczyny ale wiosna, porządki, mycie okien, spacery, zaległe kontrole lekarskie ze mną i małą (wsio ok) no i oczywiście przygotowywania do wielkiego podwójnego świętowania 2 latki :)

Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i wiosennie :)

Dziewczyny, ponieważ za chwilę nam się posypią życzenia i żeby się nie pogubiły, proponuje reaktywację wątku z życzeniami :-)
Przenieście tam proszę swoje wpisy, albo je skopiujcie :-)

Czuję, że żyję. Bartuś też chyba nieco lepiej, bo rano pokazał na jogurt i go zjadł, ale potem pokazał na szynkę i go jednak "odrzuciło".
Gosieńko- a dlaczego Ty tak mało jesz rano? Ranek jest najlepszym dniem na jedzenie :-D i to prawie bezkarne :-D

Ostatnia edycja:
Witam,
nie śpię od 5.30 bo M. tak chrapał, że szok.
Dzięki porannej pobudce mam już wszystko porobione i idę w kimę, bo mi się oczy same zamykają i pieką.

mamusiu - myślę o galaxy s II lub galaxy note (ale on podobno mega wielki), ewentualnie xperia s jakaś nowa niby, a M. ma xperię i zadowolony;-) Pojadę do salonu pomacać to zdecyduję;-)

gosienko - przekazałam:-D

Spadam na urodzinowy wątek jeszcze;-)

reklama
Witam wiosennie!

Aniez zdrówka! oby już było po tej jelitówce...

Monia cieszę sie że to "tylko" paciorkowiec, ale nie lekceważcie go, tylko wymordujcie:-) powodzenia z podwójnym buntem

Aniam to że nie planujesz maluszka to nic nie znaczy, wyłączenia prądu też nie planowałaś:-) nie no, trójka takich maluchów to by było samobójstwo, ja myślę o 3 ale za pare lat...

Gosieńka a moze pozwól mu się nie czesać, jak po paru dniach będzie sobie włosy wyrywał to sam zacznie to robic regularnie?

Marta udanego turnusu! super, ze ta babeczka taka fajna, ze Cie rozumie, Tobie chyba bardzo dobrze zrobi jak pogadasz z kimś normalnym:-)

niby wiosne mamy a mi sie cos spać chce, chyba mnie bierze jakieś choróbsko, bo trochę z zarazą w 1 domu siedze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry