zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Zdrowka dla Leny. Elvie, nie wmuszaj jej jedzenia, bo moze zaczac wymiotowac. Podawaj plyny - to najwazniejsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masakra! A takie piękne miałam :-(
ależ mam radochę...
o matko i córko kondycji brak no trudno trzeba będzie doprowadzić się do używalności bo strasznie jestem zastygnięta
Aniam ty już nie marudź bo najważniejsze że białego dziadostwa nie ma![]()
Witam wiosennie!
Aniez zdrówka! oby już było po tej jelitówce...
Monia cieszę sie że to "tylko" paciorkowiec, ale nie lekceważcie go, tylko wymordujcie:-) powodzenia z podwójnym buntem
Aniam to że nie planujesz maluszka to nic nie znaczy, wyłączenia prądu też nie planowałaś:-) nie no, trójka takich maluchów to by było samobójstwo, ja myślę o 3 ale za pare lat...
.
Nadrobiłam Was:-)
Mój M. i Lenka śpią, ja też 2h pospałam. Martwi mnie kaszel Leny, dałam jej elofen, na noc smarowanie pulmex baby i diphergan podam, kąpać jej nie będę i jutro do klubu nie pójdzie. Nie wiem, jak to wytrzymamy, ale chyba dopiero w poniedziałek ją do klubu zaprowadzę, aby się ten paskudny kaszel w nic większego nie rozwinął. Mała od rana bardzo mało zjadła. Teraz na śpiocha zmiksowałam jej zupkę kalafiorową, ale po 3 łykach ryk:-(Idę robić próbę nr 2, tym razem z kaszką, może chociaż kaszę przełknie..
Poza tym przyszła paczka z ubrankami dla Maćka to ma frajdę, bo lalki w te małe ciuszki ubiera. Nic to.. do północy pewnie nie zaśnie, bo szaleje jak na podwójnym doładowaniu, ale może później noc będzie spokojna.
i przez to spadłam
bo się zrobiła przez to niezgodność haseł.
chyba za chwilę podłączę się do jakiejś ładowarki aby jutro jakoś funkcjonować ;-)
wiadomo szczeniak lubi podgryzać wyjątkowo lubi podgryzać Helenkę której się to bardzo podoba oczywiście do czasu.Kiedy już ją boli wtedy macha rączką i mówi sio ale dzisiaj było inaczej Helenka bawiła się drewnianą góralską ciupagą i niestety piesek postanowił bawić się razem z nią i ona zrobiła sioooooo i sunia dostała tą ciupagą
Boże jak ona zaczęła piszczeć , myślałam że padnę na zawał a ona razem ze mną
dzięki bogu pies cały ale już teraz omija Helenkę szerokim łukiem , mówiłam nie miała baba kłopotu zgodziła się na psa 
mam nadzieję że Kuba szybko się z dziadostwem upora.
ciekawe czy jutro zakwasy będą czy nie?
baw się baw;-)