reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez a co jedzieta ? Pchnę na pewno ale teraz mam to w pokoju gdzie śpi Ola :tak: mam tam jeszcze ich leki spisane które lepiej na dorosłych działają .

idę kimać

reklama
Witam o poranku z mega zakwasami na łydkach ;-) całe szczęście dzisiaj je rozruszam ;-)

gosienko dobrze że dla pieska nic się nie stało, Natalka w podobny sposób gnębi yorki u moich rodziców. Ostatnio zrzuciła z góry piłkę gumową na kilogramowego szczeniaka aż mu się łapki rozjechały

hejka
właśnie ciacho zajadam, tak w opozycji do waszych basenów i aerobików;-) Koleżanka ma urodziny, więc się raczę.
Mam nadzieje Igora jutro do przedszkola wysłać, bo już mi dom roznosi. Podjęłam "męską" decyzję co do szkoły, jednak ta prywatna, umówiłam się w przyszłym tygodniu na podpisanie umowy. Mam nadzieje, że będziemy zadowoleni i po szkole podstawowej Młody będzie boegle władał angielskim.
Alicja ma na dzisiaj spacerek krótki zaplanowany, chyba, że deszcze będzie padał, bo pogoda bura.
Zdrówka dla Gosieńki, Aniez i jej chłopaków i Lenki, mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam.
Mnie też gdzieś po głowie trzeci dzieć chodzi:zawstydzona/y:, ale B nie chce.
Zielona jak nocka?
Gosieńka dobrze, że się suni nic nie stało.
uciekam

Urodzinki, urodzinki... i po urodzinkach.
Polusia zadowolona i szczesliwa. W zlobku mieli niezla imprezke ze spiewami i tanczeniem. Podobno az momentami troche zawstydzona byla tym skupieniem uwagi na niej ;-)
W domku tez sie wybawila, ze wieczorem spac nie chciala. Polozylam ja spac jeszcze na troche jak wrocilysmy ze zlobka by dospala, bo tak byla zajeta ze spala tylko 40 minut, w efekcie tego wieczorem miala mega powera. Ale slodka byla przy tym nieziemsko. O 22 jeszcze babci na skype bajki czytala i pokazywala obrazeczki o czym jest baja.

A mnie sie dzis len wlaczyl, ledwie sie z lozka zwleklam...
No nic,byle do weekendu ;-)

Annaoj, mloda pospala do 7ej. Czyli jest dobrze, szkoda tylko ze spala u mnie w lozku. Definitywnie konczymy ze spaniem w dzien. No i wkrotce dalej bede ekssperymentowac z Wredoslawa. Mysle sobie, ze kolejne podejscie do nocnikowania zrobimy - tutaj jest szansa, ze wszyscy beda wspolpracowac ;-)

Aniez a co jedzieta ? Pchnę na pewno ale teraz mam to w pokoju gdzie śpi Ola :tak: mam tam jeszcze ich leki spisane które lepiej na dorosłych działają .

idę kimać

Aniam- no co Ty... po obecnych przebojach to sie noga przed zemsta faraona odzegnalam :-p Przyjaciele jada dzieciakiem. Ja wole inne kierunki :-)

Diety cud cd. jedynie bulki z maslem mi dobrze wchodza :-( reszta mi 'smierdzi'.. a najgorzej jest w sklepie... nie bede tu opisywac dokladnie swoich doznan, ale moge za "kipera" robic, bo nieswiezyzne wyczuwam od razu :-)

Dzieńdoberek:-)

Małż zrobił mi niespodziankę i na 14 jadę do fryzjera :tak: teraz tylko myślę co on tak naprawdę chce :-p

Aniez super masz dietę :tak: To możemy sobie podać łapkę bo ja też wszystkie nieświeżości wyczuwam na kilometr, pamiętam że wracając ze szkoły nigdy nie chciałam jechać autobusem, bo woń jaka się unosiła w nim o godzinie 15 była dla mnie powalająca :no:wolałam 2km iść pieszo;-)

Zielona udanego eksperymentowania na Wredzi :-)

Katik super że Pola zachwycona przyjęciem:tak:

Anna takiej to dobrze z tym ciachem ale ja też dzisiaj mam słodki dzień juuuuupi :-D

Mamusia po wczorajszej akcji Helenka dzisiaj pieska nie rusza i ciągle powtarza że piesek tu ała czyli wie że zrobiła mu krzywdę.

Nata u nas też pogoda pod psem :no:

Miłego dnia :-)

Witam:-)

Moje chorowitki mają się dziś dużo lepiej, ale Lena do klubu nie poszła, więc mieszkanie roznosi. Makarony z szafki w kuchni powyjmowała i gotuje;-) Gazety, książki i płyty fruwają po całym domu, podobnie jej ubranka, bo zabezpieczenia na szafki BabyOno nie działają kompletnie.

Zielona - ładnie Kostka pospała, Lenka o pół godziny dłużej, ale znalazłam ją obok na na sofie, tak spałam, że nawet nie wiem o której tu przyszła:zawstydzona/y:

gosienko - jak sunia? Czekam na foty po wizycie u fryzjera!

Katik - super, że Polcia z urodzin zadowolona:-)

aniez - witam w klubie, mnie też teraz sporo zapachów odstrasza.

annaoj kce - dawaj kawałek tego ciacha!

Zmykam, bo dokumenty i telefony czekają, bleee.. A jeszcze na PKS muszę jechać do Rio przesyłkę podać.
Miłego dnia!

reklama
hEJ jA tylko na sekundę:

Polu kochana, wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy,miłości rodzinnej i samych słonecznych dni życzy ciotka Filonka z Kacperkiem młaaa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry