reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ide spać...
cisza błoga w domu to dokumenty dalej wałkuję...ale mam dość na dzisiaj...ide spać

za rozmowy trzymam kciuki...boże z 5 latkiem ciężko się dogadać a z 10-cio?? Ehhh dzieci....:-)

Dobranoc

Heloł pszczółki moje kochane :-)

No i było sobie ciepło :-( wiatr wieje, pochmurno jak diabli ale jak to stwierdził dzisiaj rano Mateuszek " w Marcu jak w garncu" mamo wszystko tak jak w przysłowiu :tak:
Emil od poniedziałku ma humor do kitu bo mu mamusia kazała włosy uczesać a on uwielbia artystyczny nieład co na pewno skończy się tym że będzie miał na głowie dredy :szok:
Małż wstał rześki jak młody bóg więc już sama nie wiem ale może to jednodniowa jelitówka albo coś ściemniał wczoraj ;-)

Mamusia gratuluję piąteczki i super że będziesz musiała robić podyplomówki, czerwiec/ lipiec będę za ciebie trzymać kciuki :tak:

Agnieszka dzięki takim fajnym rodzinnym niedzielom człowiek ładuje sobie akumulatory na calutki tydzień :tak:

Nata ja też daleko w tyle z prezentem dla Helenki, na razie walczę na allegro z prezentami świątecznymi dla dla wszystkich dzieciaków z rodziny i mam dość :rofl2:

sonia przytulam i mam nadzieję że humor szybko powróci, współczuję bólu korzonkowego , niech szybko odpuści.

Elvie i jak udało się Lenkę uśpić ? to co mnie w ciąży najbardziej wkurzało to właśnie bieganie do kibelka zwłaszcza w nocy ;-)

Ok idę chatę odkurzyć bo psisko dorwało papier toaletowy :wściekła/y:
Miłego dnia.

J druga córka ( chrzestnym jest ) marzy o dredach ,ma zapowiedziano że może mieć na wakacje z potem ma się ściąć na łyso ciekawe czy się odważy

Aniez zdrówka , bierz ten antybol moze wygodni cholere . ja to myślałam że większość antyboli to trzeba za dwa tyg . ale co ja wiem o lekach , ostatnio jak J brał na oskrzela to właśnie dwa tygodnie .

Elvie do szpitala to Ty chyba z kompem pojedziesz i konferencję na porodówce śmigniesz :-D:-D

My jutro robić paszporty jedziemy znaczy J i dzieciaki bo mój się już w wawie produkuje .
Zimno dziś cholera było wylazłam w kamizelce a wróciłam z pracy w grubej kurtce którą tam zostawiłam w ostatni piątek . cholera byle do lata . :wściekła/y:

U mnie na zajaca to pewnie jakieś jajka z czekolady dostana i styka . U mnie w domu się robiło prezenty ale jakos chyba nie będę ciągnęła tradycji :-D i tak mają wszystkiego pełno

Ależ straszycie tymi starszakami;-)

monia, gosienko - powodzenia w negocjacjach;-)

aniam - jutro jadę po nowy tel. który daje mi takie możliwości, więc nie mówię, że nie:-D Póki co nagrywam wszystkie.

Wrzuciłam Lenkowe foty z grzywką od garnka:-D M. mówi, że póki grzywka nie odrośnie to on jej fotek nie będzie robił, ale ja dziś swoje dzieło uwieczniłam:-D

Dzień dobry - wczoraj wybrałam się na basen a potem do pracy w wiosennej kurteczce - bo miało być ciepło - zmarzłam jak cholera - za to dzisiaj wybrałam się w płaszczu - a tu zapowiadają 16 stopni.

Hej ranne ptaszki
elvie jaki model kupujesz? mi się umowa kończy w sierpniu więc będę musiała się nad czymś zastanowić
nata rzeczywiście pięknie za oknem ;-) dzisiaj idę pierwszy raz na aerobik jutro pewnie będę miała mega zakwasy ;-)

monia , gosienka - powoli zaczynam się bać bo moja diablica już mi daje popalić

wczoraj kumpela pomalowała mi włosy w pierwszym momencie myślałam że zejdę na zawał po wysuszeniu było już ciut lepiej ale i tak to nie to czego oczekiwałam no trudno przemęczę się i przed świętami przyjedzie mi to poprawić.

Melduje się porannie

Wyszykowałam trole do szkoły i to bez marudzenia juuuupi ;-) Helenka szama już drugiego tosta i coś czuję że na tym się nie skończy :szok: a ja zmusiłam się do zjedzenia jednej skibki rano do kawy coby dietetyczka się nie czepiała ;-)

Mamusia a jaki kolorek koleżanka ci zafundowała? Super masz z tym aerobikiem , mam nadzieję że zakwasy nie będą mocne ;-)

Nata takie uroki wiosny że rano zimno jak diabli a później ciepło i jak tu się ubierać :blink:

Agnieszka u nas też słonecznie ale zimnica, może później będzie lepiej bo na spacerek mam ochotę :tak:

Elvie powiedz M że Lenka cudnie i z długą i z krótką grzywką wygląda:tak:

Aniam ty już nie marudź bo najważniejsze że białego dziadostwa nie ma :-p

Wronka uśmiałam się :-D dobra następnym razem piżamka zostaje do 13:50 bo o 14 chłopcy są już w domu więc myślę że 10 minut mi starczy aby się ubrać :-D

Zielona dzięki też sobie jakoś to AA z anonimowymi skojarzyłam ;-)

Monia mam nadzieję że rozmowa pomogła.

papatki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry