gosienkag76
Fanka BB :)
Monia masz rację, trzymam kciuki Laura to mądra dziewczyna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie taki dzien dzisiaj miałam....tyle ,ze ja chodziłam w niej do 14....gosiek super że z Ami już lepiejJak ty jesteś stara to co ja mam powiedzieć
wierz mi i ja mam takie dni że nic mi się nie chce i chodzę w piżamie do południa , kurz siedzi w kątach a na obiad zamawiam pizzę
![]()

Heloł pszczółki moje kochane :-)
No i było sobie ciepło :-( wiatr wieje, pochmurno jak diabli ale jak to stwierdził dzisiaj rano Mateuszek " w Marcu jak w garncu" mamo wszystko tak jak w przysłowiu
Emil od poniedziałku ma humor do kitu bo mu mamusia kazała włosy uczesać a on uwielbia artystyczny nieład co na pewno skończy się tym że będzie miał na głowie dredy
Małż wstał rześki jak młody bóg więc już sama nie wiem ale może to jednodniowa jelitówka albo coś ściemniał wczoraj ;-)
Mamusia gratuluję piąteczki i super że będziesz musiała robić podyplomówki, czerwiec/ lipiec będę za ciebie trzymać kciuki
Agnieszka dzięki takim fajnym rodzinnym niedzielom człowiek ładuje sobie akumulatory na calutki tydzień
Nata ja też daleko w tyle z prezentem dla Helenki, na razie walczę na allegro z prezentami świątecznymi dla dla wszystkich dzieciaków z rodziny i mam dość
sonia przytulam i mam nadzieję że humor szybko powróci, współczuję bólu korzonkowego , niech szybko odpuści.
Elvie i jak udało się Lenkę uśpić ? to co mnie w ciąży najbardziej wkurzało to właśnie bieganie do kibelka zwłaszcza w nocy ;-)
Ok idę chatę odkurzyć bo psisko dorwało papier toaletowy
Miłego dnia.

i tak mają wszystkiego pełno
Póki co nagrywam wszystkie.
M. mówi, że póki grzywka nie odrośnie to on jej fotek nie będzie robił, ale ja dziś swoje dzieło uwieczniłam
a ja zmusiłam się do zjedzenia jednej skibki rano do kawy coby dietetyczka się nie czepiała ;-)

dobra następnym razem piżamka zostaje do 13:50 bo o 14 chłopcy są już w domu więc myślę że 10 minut mi starczy aby się ubrać