gosienkag76
Fanka BB :)
Kurcze nie wiem bo u nas to na zajączka tylko słodycze ale w Niedzielę Wielkanocną to jakiś malutki prezent, w zeszłym roku wszyscy dostali po książeczkach a w tym roku myślę o grach ale u nas dzieciaki w wielu od 2- 17 lat 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nata u nas w Wielkopolsce to zajączek przychodził w czwartek rano, dzień wcześniej szykuje się koszyczki i rano dzieciaki znajdują w nich słodycze, taka była tradycja w moim domu i dlatego ja też tak robię.
A to ciekawe widzisz... u mnie to się w sobotę wieczorem przygotowywało koszyczek wyściełany siankiem i stawiało go na parapecie okiennym. Rano znajdowaliśmy w koszyczku zamiast sianka słodycze i owoceNata u nas w Wielkopolsce to zajączek przychodził w czwartek rano, dzień wcześniej szykuje się koszyczki i rano dzieciaki znajdują w nich słodycze, taka była tradycja w moim domu i dlatego ja też tak robię.

także co dom to obyczaj...
Nasza mała-duża dziewczynka

już mu 5 dokument robie... jeszcze 10 nawet nietkniętych... tylko że zaczęłam od tych najkrótszych...teraz co dokument to gorzej ale się spinam i działam... Within Temptation na przemian z Nightwish leci i grzebie :-) czasami robiąc sobie przerwe bo oczopląsu dostaje...