reklama

Kwietniówki 2010!!!

POszlam jakies zakupy bielizniane zrobic. Kiedys podawalyscie link do kalkulatora rozmiarow stanikow. Skorzystalam i w oczach mialam przerazenie, bo wyszlo mi 90AA, no moze B :szok::eek: Spedzilam 1,5h w sklepie ze stanikami i wyszlam z AZ dwoma w rozmiarze 75C jeden, a drugi 75D.

Cieplej sie zrobilo (w stosunku do ranka) i ludzie wylegli. Wpadlam na baaaaardzo starego znajomego. Teraz ma jakies 43lata i musze przyznac, ze jak na swoj wiek, to dobrze wyglada. Skomplementowal mnie krzyczac, ze Matko Boska czas sie zatrzymal!!! Haha. Milo mi sie zrobilo, zwlaszcza, ze ostatni raz to my sie widzielismy jakies 15 lat temu...

reklama
gosienko dziekuje Ami juz lepiej Katar jej jeszcze dokucza.Jesc dalej nie chce i juz swira dostaje przez to bo co jej nie zrobie to na wszystko robi ta swoja minke ze nie bedzie jadla i matka nie podchodz.

Czytam was dziewczynki regularnie ale nie wiem co sie dzieje z tym czasem,ze odpisac ciezko.Dalej wiekszosc dnia spedzamy na polu bo ciepelko,a jak juz wejdziemy do domu to tyle innych prac czeka.
Podziwiam was ze macie czas codziennie pare postow napisac.Najbardziej podziwiam gosienke bo trojka dzieci a ona tak pieknie jest zorganizowana ze jeszcze na tance jest czas.
Ja sie chyba starzeje.

Kurcze, ależ mam dzisiaj dzień.. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej, bo ledwo wyrabiam.

Pranie ogarnę, nowe już w pralce, więc biegnę naleśniki smażyć, aby młoda zjadła, bo marudzi dziś z jedzeniem okropnie.
O 20:30 prowadzę konferencję i dopiero ok. 22:00 będę mogła odetchnąć, a jeszcze tyle planuję zrobić..
Poza tym suwaczek mnie zaczął przerażać:szok:

Elvie zwolnij trochę, bo urodzisz i nie zauważysz:-p
Niezmiennie cię podziwiam, bo większość ciężarówek na tym etapie to już tylko siedzi i dyszy a ty energią byś kilka osób obdzieliła

hej już po,
pan dr pokazał mi kilka ćwiczeń, które może nie zniwelują bólu, ale na pewno go złagodzą, i o dziwo już trochę jakby lepiej:-D dzidziolka widziałam, a to zawsze poprawia mi humor
do spisania

Gosia no fakt w ciazy ciezko jest z plecami, tez mialam ten problem, szczegopnie po 8h w pracy. Cwiczenia to jedyne, co mozesz robic, aby sobie ulzyc. Oby jednak bol Ci odpuscil.

Mnie nadal muli, ale w porownaniu z weekendem to luksus :) Bartek je jak pszczolka :( az zal patrzec. Na szczescies pije Orsalit. W przychodni mi powiedzieli, ze we Wrocku jest jakies paskudztwo jelitowe.

Dobra ide dac dzieciakom dicoflor i zaproponuje jakas kolacje chociaz efekty spozywcze moga byc marne :(

Witam wieczorkiem

Błoga cisza w domu, dzieci śpią, pies też, małża w domu niet więc leżę już w łóżeczku z lampką winka i delektuję się ciszą :-)

Aniez niech to dziadostwo szybko wam odpuści. Zdrówka.

gosia 23 to ćwicz kobietko :tak: Super że maleństwo widziałaś to zawsze poprawia nastrój:-)

Elvie udanej konferencji ;-) na jakich bateriach ty chodzisz ? :happy:

Zielona przecież ty dopiero co 18 obchodziłaś :-) Ciekawa jestem jak wygląda miseczka AA ona chyba jest wklęsła :-D

gosiek super że z Ami już lepiej:tak: Jak ty jesteś stara to co ja mam powiedzieć:szok: wierz mi i ja mam takie dni że nic mi się nie chce i chodzę w piżamie do południa , kurz siedzi w kątach a na obiad zamawiam pizzę :tak:

Isabela to miałaś zakręcony tydzień oj tak:tak: Zdrówka.

Miłego wieczorku babeczki, wasze zdrówko piję :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry