zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
POszlam jakies zakupy bielizniane zrobic. Kiedys podawalyscie link do kalkulatora rozmiarow stanikow. Skorzystalam i w oczach mialam przerazenie, bo wyszlo mi 90AA, no moze B 
Spedzilam 1,5h w sklepie ze stanikami i wyszlam z AZ dwoma w rozmiarze 75C jeden, a drugi 75D.
Cieplej sie zrobilo (w stosunku do ranka) i ludzie wylegli. Wpadlam na baaaaardzo starego znajomego. Teraz ma jakies 43lata i musze przyznac, ze jak na swoj wiek, to dobrze wyglada. Skomplementowal mnie krzyczac, ze Matko Boska czas sie zatrzymal!!! Haha. Milo mi sie zrobilo, zwlaszcza, ze ostatni raz to my sie widzielismy jakies 15 lat temu...

Spedzilam 1,5h w sklepie ze stanikami i wyszlam z AZ dwoma w rozmiarze 75C jeden, a drugi 75D. Cieplej sie zrobilo (w stosunku do ranka) i ludzie wylegli. Wpadlam na baaaaardzo starego znajomego. Teraz ma jakies 43lata i musze przyznac, ze jak na swoj wiek, to dobrze wyglada. Skomplementowal mnie krzyczac, ze Matko Boska czas sie zatrzymal!!! Haha. Milo mi sie zrobilo, zwlaszcza, ze ostatni raz to my sie widzielismy jakies 15 lat temu...

dzidziolka widziałam, a to zawsze poprawia mi humor
Super że maleństwo widziałaś to zawsze poprawia nastrój:-)