reklama

Kwietniówki 2010!!!

Napisalam sie w jezyku obcym, nie zdazylam zapisac dokumentu, a system w komputerze mi sie wywalil... Niestety nie ma zadnego sladu, a przynajmniej ja nie potrafie odnalezc... wrrr

reklama
Wzięło mnie na farbowanie włosów.Kupiłam w rossmanie w promocji piankę L'oreal Sublime Mousse 700 Naturalny ciemny blond i się zastanawiam, co mi wyjdzie. Wzięłam blond, bo w necie czytałam opinie, że te pianki wychodzą ciemniejsze niż na opakowaniu. Za 15 minut zmywam;-)

Napisalam sie w jezyku obcym, nie zdazylam zapisac dokumentu, a system w komputerze mi sie wywalil... Niestety nie ma zadnego sladu, a przynajmniej ja nie potrafie odnalezc... wrrr
M. się pyta:
1) czy pisałaś w wordzie?
2) czy wcześniej nadałaś jakąś nazwę temu dokumentowi czyli wstępnie go zapisałaś?

aniam - wyszło na to, że różnicy wielkiej w kolorze nie ma, włosy jedynie połysk dostały, ale jeszcze mokre mam, więc dokładniej ocenię jutro.

Elvie, pisalam w wordzie, ale nie zapisalam wstepnie niczego ani nazwy nie nadalam. Szukalam, bo mialam nadzieje, ze jednak word automatycznie zapisal przynajmniej czesc jako dokument roboczy czy cus w ten desen, ale widocznie nie jest az tak bystry...

Na nogach od 6ej, kocham tego mojego skowronka, szkoda tylko ze dziewiata dopiero dochodzi a mi sie juz oczy zamykaja.

Cześć obżartuchy:-)
My tak tylko po leciutku, bez szaleństw.
Pogoda dziś lepsza więc śniadanko skończymy, na mały spacerek polecimy i potem do babci na obiadek
Rano szaleństwo było, cała trójka uzbrojona w pistolety i jajka latała, ubaw był nieziemski, przy okazji podłogi i lustra pomyte:-)

Gosiek przytulamy. Może za rok uda się na święta do Polski przyjechać

Miłego świętowania

Witam i ja:-)
Wyspana, po śniadanku, więc szczęśliwa. Naczytałam się wczoraj o nacinaniu krocza i od razu masaż zrobiłam, zaczęłam ziółka na łatwy poród pić i ćwiczyć;-)
Lenka czuje się lepiej, prawie nie kaszle a katar też sporo mniejszy, więc rodzice zadowoleni:-)
Słonko za oknem dodaje energii i zachęca do spacerków, więc przed 14:00 wybywamy.
Miłego dnia!

Zielona - to nic nie odzyskasz:-( Następnym razem na wstępnie nadawaj nazwę to word ma wówczas bazę i sam zapisuje co jakiś czas.

dziękuję bardzo za życzenia, głupio mi, że dopiero teraz się odzywam, ale cóż, jeszcze pare godzin świąt zostało, poza tym wiecie, ze zawsze dobrze Wam życzę i ciepło o Was myślę;-)

Wszystkiego, co najlepsze, radości, słońca i miłości każdego dnia, nie tylko od święta!

Gosiek nie smutaj się, masz nas! a kiedy planujecie na stałe wrócić do PL? 100 lat dla M!

Gosieńko zdrówka! mam nadzieję, ze jak najszybciej kręgosłup odpuści!

jak wielkanocy nie lubie, tak pierwszy raz od hu-hu-hu byłam do święcenia, chłopaki oczywiście kazdy ze swoim koszem, Staś był boski, jak już któryś raz z kolei wywalił koszyczek rozwaliło mu sie jajo-niespodzianka, zorientował się, ze to czekolada, usiadł na środku i jak wszyscy już się rozchodzili to musieli go omijać, a ten tylko "mniam mniam mniam" ludzie ubaw mieli, ja z resztą też:-) poza tym siedzę i jem, a dooopa rośnie:-)

reklama
Ależ tu cisza.. Mam nadzieję, że żyjecie;-)
My dzisiaj byliśmy u cioci, przed chwilą wróciliśmy. Czuję się wyjątkowo dobrze, nawet długi rodzinny spacer mnie nie zmęczył.
Teściowa cioci stwierdziła, że brzuch mam wysoko i ładnie chodzę to za szybko nie urodzę. Wg mnie i M. brzuch jest już mega nisko. Nie zna się kobieta;-):-D

ewka - wyobraziłam sobie Stasia, musiał wyglądać bosko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry