reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja po Świętach :) Padnięta jestem powiem Wam szczerze. Wszystko sie udalo, teściowa pojechała i leże w łóżku z laptopem.
Czytam że Wam też Święta sie udały :)

Elvie- niesamowite jak ten czas leci-dopiero byłaś na początku ciązy a tu już oczekiwanie na Maciusia pełną parą :) 3mam kciuki :)

reklama
Witamy po swiatecznie

Wykonczyly Nas te swieta i takim to sposobem Tosia spi od 19.20 a mi sie oczy same zamykaja i sama nie wiem co pisze. A jeszcze jutro goscie chrzestny do Tosi przychodzi takze z ranca ogarnac chate i czekac na gosci. Lece do wanny i spac.

A od jutra woda sama hehe :-)

Witam sie i ja , po swietach. Objedlismy sie jak baki, choc dzis troszke spalilam, bo cale popoludnie jak nawiedzeni skakalismy u znajomych przed tv grajac w xboxa. Myslalam, ze to nudne, a okazuje sie ze nawet takie staruchy jak my moga sie ubawic po pachy.
No i wreszcie bez zadnych skrupulow znokautowalam mojego L walac mu prawe i lewe sierpowe ;-)

Pogoda pod psem, od soboty leje i leje. Do tego Polka sie zmanierowala w sobote i koszyczka nawet do reki wziasc nie chciala, wiec nawet zdjecia zrobic nie szlo. Za to pieknie pisanki umalowala kredeczkami. Moja mala artystka.

gosieńko zdrówka dla Ciebie - mam nadzieję, że niedługo będziesz na chodzie

U nas w pierwszy dzień świąt - śnieżnie, deszczowo i objazdowo
A wczoraj zaliczylismy dwa spacerki - z jednego mieliśmy przymusowy powrót bo J stwierdziła, że świetnie jest poraczkowac w błocie. Na drugim już była aniołkiem :)

Witam po świętach,
na szczęście się skończyły, bo umordowałam się strasznie. Robienie dobrej miny do złej gry strasznie męczy:cool:
Za to spacerek wczoraj był udany, pogoda dopisała.
W drodze do kościółka ze święconką moje dziecko weszło w takie g..., a że nie mieliśmy się jak wrócić, to stał śmierdzący ze święconką...Jemu to zbytnio nie przeszkadzało, a ja udawałam, że to nie od nas śmierdzi:wściekła/y:
uciekam na śniadanko, bo się dziecko domaga

Witam po świętach...
Pierwszy i ostatni raz robiłam urodziny w czasię świąt... W życiu nie bylam tak zmęczona :no: no i co tu duzo mówic nic ze świąt nie miałam bo niedzielę spędziłam na pieczeniu ciasta... dobrze że chociaż impreza udana, goście zadowoleni i wesoło było :tak:

nic koniec tego dobrego ide się chwycić za pranie bo już mi z bieliźniarki samo wylazi...

Witam:-)
Wpadłam tylko na chwilę, bo miałam jakieś koszmary, młoda się co chwilę budziła z i wylądowała u nas z płaczem, M. też spać nie mógł, ostatecznie się przeniósł na sofę - nie wiem o co chodziło, może pełnia była;-) ale chodzę do tyłu, więc idę jeszcze dospać.

Fajnie, że Święta u Was udane.

Ella - ja też nie wiem, kiedy to zleciało:szok:
nata - nasza młoda też się uwstecznia bo w klubie raczkujące maluchy widzi, wczoraj np. udawała psa i tym sposobem białe rajstopki ma prawie czarne:-D
gosia - uśmiałam się z tego Waszego udawania:szok:
Agnieszka - najważniejsze, że urodzinki masz już odbębnione a kolejne dopiero za rok;-)

Miłego dnia, Dziewczyny i do później!

Dzieńdoberek

Melduję się że jeszcze żyję ale plecy nadal bez zmian :wściekła/y: dzisiaj zaczynam maraton po przychodniach :no: tylko w moim tempie to trochę potrwa.Już się boję więc trzymajcie kciuki.

Święta udane, małż się wykazał i nawet torcik Helence upiekł bo się okazała że ten który był zrobiony zeżarł pies :-D oczywiście nie nasza sunia ale niestety od rana w poniedziałek tatuś walczył i torcik zrobił, same ocenicie ja wrzucę fotki ;-)

Agnieszka u mnie rzeczy do prania już wychodzą z łazienki a o prasowaniu nie wspomnę ;-)

gosia23 dlatego u nas święta zawsze w sprawdzonym gronie, kiedyś też strasznie się męczyłam wśród osób z którymi tematów żadnych i taki sztuczny uśmiech bo to święta i trzeba. Z sytuacji z g...... się uśmiałam ale wam pewnie do śmiechu nie było ;-)

Nata dziekuję:-)

Katik u nas też konsola królowała w święta bo przez tą pogodę to dzieciaki dostawały kota, fajne są te gry zwłaszcza ruchowe i nawet takie staruchy jak my dają radę ;-):-D

Pozostałe kobietki pozdrawiam i miłego dnia babeczki

reklama
Gosieńka oby coś te przychodnie wymyśliły , zdrówka , zdrówka , zdrówka . jak to pies zjadł tort ?:-D

Agnieszka dlatego ja robię za tydzień , święta to święta a urodziny urodzinami .

Katlik u nas też dziś słońce a całe święta brzydkie były , ale nadal jest zimno :-(

Czy ktoś wie kiedy będzie normalna pogoda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry