reklama

Kwietniówki 2010!!!

mloda od 6ej na nogach - nic nowego :wściekła/y: Zeby nie bylo, ze za wczesnie ja polozylam, to ta maupa poszla spac po 22ej.

siadam do pisania listu motywacyjnego na doradce klienta w branzy meblowej :szok:

reklama
Aniam też chciałam robić w najbliższy weekend (ale to już byłyby potrójne urodziny bo teściu ma 14-go) ale w sobotę małż dopiero koło południa będzie w domu a w niedzielę po południu znowu wybywa więc nie dało rady :-(
A pogoda u mnie już jest gdzieś 13 st. lekki wiaterek i zapowiadają od jutra stopniowa poprawę pogody :-D

Gosieńko o prasowaniu to ja już nawet nie mówie... 2 pralka właśnie się pierze a sąsiad idiota jakieś palstiki chyba pali w piecu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Witam poświątecznie... najadłam się, ale nie udało mi się przejeść. Może dlatego, że wystopowałam z ilością wyprodukowanego jedzenia, bo "kto to zje?".

Co do urodzin i innych imienin u mnie przyjęło się, że robi się urodziny rodzinne w dniu urodzin... światek, piątek czy niedziela i tak rodzinka się "zwali" do nas, dlatego niezmiernie się cieszę, że w tym roku ur. B. wypadają w niedzielę :-D za to moje imieniny wypadają w pt, więc po pracy 20 kwietnia bankowo będę miała gości :-D
I ja w tym roku nie robię imprezy pt. wielkie żarcie, bo po świętach to się wszyscy odchudzają, więc u nas będzie tort, słodycze dla dzieci i koktajl, może jakieś dodatkowe kruche ciacho, bo ludzi jednak trochę będzie, kawa i herbata :-D

Aniam też chciałam robić w najbliższy weekend (ale to już byłyby potrójne urodziny bo teściu ma 14-go) ale w sobotę małż dopiero koło południa będzie w domu a w niedzielę po południu znowu wybywa więc nie dało rady :-(
A pogoda u mnie już jest gdzieś 13 st. lekki wiaterek i zapowiadają od jutra stopniowa poprawę pogody :-D

Gosieńko o prasowaniu to ja już nawet nie mówie... 2 pralka właśnie się pierze a sąsiad idiota jakieś palstiki chyba pali w piecu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Takim to ja bym mandaty wlepiała zawsze możesz przedryndać do miejskich i spytać co oni na to :-D że ludziom pieca nie szkoda :no:
Z pogodą to mnie pocieszyłaś dzięks

Aniez mój mąż też miał mała produkcje a i tak zostało

gosienko - &&& zaciskam. W Rio dobry jest Maciejak i Kruzel, ale do tego drugiego ciężko się dostać, więc moja mama śmigała do Jawora. Czyj pies zjadł tort?? Psa w gościach mieliście??

Zielona - kciuki trzymam, abyś dostała tą pracę!

U mnie prasowania nie ma, ale pralek chyba dzisiaj z cztery puszczę, pierwsza już ruszyła. Dobrze, że słonko świeci to na balkon większość wywieszę. Lena z gilami po pas, kaszląca, więc do klubu nie poszła. Fioła dostaje, nosa wycierać sobie nie da, co chwilę z byle powodu wyje, ehhh.. Planowałam dzisiaj szafę przewietrzyć i rozdzielić ubrania ciążowe od normalnych, ale póki pchła nie pójdzie spać to mogę sobie o tym tylko pomarzyć.

Elvie, dzieki. Jesli zaprosza mnie na rozmowe, to juz bedzie sukces :-)

Aniez, mam kolege (bardzo grubego), ktory na pytanie dlaczego jest taki gruby odpowiada, ze z zalu. Jak to z zalu? No z zalu, ze sie jedzenie zmarnuje ;-)

Zielona oby zaprosili cię na rozmowę.
gosienko powodzenia, żeby ci ktoś w końcu pomógł, bo ile się biedna możesz męczyć.
Prasowanie urządziłam sobie przed świętami, teraz nie miałabym siły, lenia mam strasznego...
Elvie twój suwaczek już tak daleko zawędrował, w ciąży z M. nie dotrwałam do tego momentu, dzięki temu skóra na brzuchu mi nie popękała. Jak u ciebie?

Zielona - napisz coś oryginalnego to Cię zaproszą, bo ich zaintrygujesz;-)

gosia - ja Lenkę urodziłam w 40,2 tc i rozstępów się nie nabawiłam ani 1szt. Teraz też jeszcze nie mam i oby tak zostało:tak: Być może wpływ na to mają ćwiczenia i regularne smarowanie ciała - ja smaruję oliwką i emulsją emolium. ostatnio też smaruję się sokiem z aloesu, ściągam skórkę z liścia i tą skórką smaruję, miąższ natomiast dodaję do koktajli owocowych. Myślałam, że to smarowanie klejące będzie a nie jest.

Ten cały aloes zachwycił mnie po filmie na you tube jednej babeczki w ciąży (7miesiąc). Babka wygląda jak żywa Barbie i doprowadza mnie często do ataków śmiechu, więc na poprawę nastroju Wam wrzucam:
Aloe Vera zielony cud natury - 1.mov - YouTube
Aloe Vera zielony cud natury - 2.mov - YouTube
Ona ma tam też filmy o głodówce i na jednym chyba występuje jej mąż - pewnie nic po polsku nie kuma facet - omal się na tym filmie nie zesikałam:-D

reklama
witam was poświątecznie ;-)
przydał by się jeszcze jeden dzień odpoczynku po świętach ;-)
Objedzona jestem za wszystkie czasy rapacholin poszedł w ruch :-) ale widzę, że nie ja jedna jestem takim obżartuchem to nic dzisiaj sobie odbiję na aerobiku
a tak w ogóle to mnie dzisiaj w drodze do pracy olśniło, że mamy umówioną wizytę u alergologa na dzisiaj ależ ze mnie rozdziawa o mały włos bym ją przegapiła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry