reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam świątecznie:-)
U nas leniwie, ja w większości leżę, bo chodzenie obfituje później w ból krocza, więc wolę się oszczędzać.
Dzisiaj siedzimy w domu, a jutro jedziemy do mojej ukochanej cioci, gdzie od piątku jest też Babcia.
Lenka nockę w miarę przespała, ale od rana fisia dostaje, a my wraz z nią, bo rozwala wszystko, dekoracje dwie stłukła i ogólnie jest nie do zniesienia. Liczę po cichu na to, że zaraz żurek zje i pójdzie spać;-)
Gorączkę w nocy jeszcze miała, teraz dokucza jej katar i ślinotok - co chwilę muszę ją przebierać, bo tak się ślini.
Za oknem zimno, słonka nie ma, ale nie narzekam, jak o tym Waszym śniegu przeczytałam:szok:

Wypocznijcie, nacieszcie się sobą i nie pękajcie z przejedzenia;-)

reklama
Witam się na chwilkę, mam gości od piątku i mam mały sajgon ;-):-D

Życzymy wszystkim kwietniowym bąbelkom i rodzicom rodzinnych i zdrowych świąt oraz mokrego dyngusa :-)
We wtorek juz się pojawię, mam nadzieję na bieżąco już pisać.

Pozdrawiamy

świąteczne dzień dobry.Dzień spędzony za stołem pełnym jedzenia jest bardziej męczący niż całodzienne sprzątanie:-DObjedzona jestem jak prosiaczek a czeka na mnie jeszcze przecudowny serniczek i szarlotka...ale to za chwile.
Rano wszamaliśy śnidanko w domku, potem na kawusie do tesciowej i na obiad do moich rodziców, oczywiście po objedzie ciasto i kawusia, potem do domku a w domku białą kiełbaska,sałatka i takie tam:-)chyba pękne.
Elvie- Ty się oszczędzaj...no i dobrze ze chociaz sernik Ci wchodzi.
Uciekam do chłopaków bo się kąpią-mam nadzieje ze Antolini szybko uśnie bo dzisiaj kimnął tylko 30 min w aucie

Widze ze wszedzie bardzo swiatecznie.
U nas nie bardzo bo moj m spi juz dawno bo na nocke idzie dzis.Siedzimy z Ameluna same i sie nudzimy.
W kazde swieta mam dola bo tak bardzo bym chciala byc w Polsce ale niestety nie moge.Siedze i smutam caly dzien.Dzwonilam juz ze trzy razy do mamy.Do znajomych tez dzwonie zeby zabic czas i zeby tyle nie myslec.Dzis sie poplakalam bo tak bardzo tesknie za rodzina.
Dobra nie zamulam wam juz wiecej.
Zycze jeszcze raz wszystkim Wesolych zdrowych Swiat i nie obzerajcie sie za bardzo.:-D

elvie odpoczywaj odpoczywaj najwyzszy czas.

Jak czytam jaka wy macie pogode to az mnie trzesie.U nas tez byla zimnica jak nie wiem.Dopiero dzis sie ocieplilo.Wczoraj bylo 10 stopni wieczorem juz 4 a dzis pieknie bo slonce swiecilo i bylo ponad 20 stopni.Zmienna ta pogoda tutaj strasznie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry