reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anna ale Ci fajnie tym bardziej że u nas tak zimno . miłego wyjazdu i cykaj dużo fotek :tak:

Agnieszka sprzatanie po dwójce dzieci to i tak syzyfowa praca za 5 min to samo :-D

Elvie poczekaj przez święta co :-D

Zdrowych wesołych i radosnych świąt dla was i waszych rodzinek . i niech żarełko idzie tylko w cycki

reklama
Dziewczyny WESOŁYCH JAJEK :-) :-) :-) oby święta dla każdego były tym, czego oczekuje!

radosnych_swiat_81.jpg

Anna oj- spokojnego lotu i udanego wypoczynku :-) czekamy na foto relacje!

Zielona- noooo... trojaczki... niezle :-) dobrze, ze zdrowe :-)

Gosienka- zdorwka

Kitek- wypoczynku

Agnieszka- no to masz przechlapane z iloscia imprez w najblizszych dniach ;-)

U nas wszystko zrobione, co mialo byc, jedzenie upchniete w lodowce, Kuba pomalowal wydmuszek sztuk 3 :-) matka potem pokombinuje z koszykiem, ale wiadomo u nas pelni on role ozdoby stolu.
Jak Bartek wstanie, to chyba pojdziemy na cos w rodzaju spaceru. No chyba, ze sie nagle rozpada, bo pogoda to jakas taka niepewna... zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Witam się wyspana i mimo paskudnej pogody w świetnym humorze.

Maja dzis dopiero przed 9tą nas obudziła opowiadając bajki swoim lalom, nad ranem się tylko na mleko obudziła i dalej poszła spać więc super.
Byliśmy dziś w kościółku ze święconką, Maja mega dumna szła ze swoim koszyczkiem, w drodze powrotnej dobrała się do czekoladowego zająca. Teraz śpi a ja idę sałatkę robić. T na meczu, mam nadzieję,że się nie doprawi.
Pociągamy nosami wszyscy, Maja przez sen pokasłuje, wszystko przez tą paskudną pogodę. Chyba trzeba będzie kozaki ze strychu znieść bo więcej niż 3 st to chyba nie ma, grrr. A mieliśmy sobie nad morze jechać w święta.
No nic idę kawkę zrobić i trochę popichcę i koszyczki od zajączka poszykuję. Małż dziś mój ulubiony tort od sowy przywiózł i tak mnie korci,ale nie będę przecież na stół dla gości napoczętego stawiać więc muszę się makowcem pocieszyć.

Anna odpocznij sobie na maxa na wczasach i przywieź nam troszkę słoneczka ze sobą!! Spokojnego lotu!

Zielona zdrówka dla ciebie. W sumie w taką pogodę to ja też planuję wieczory pod kocykiem spędzać z lamką winka.

Aga to wesołe i mega rodzinne święta wam się szykują :)) Powodzenia w kucharzeniu.

Aniez dziękuję przyda się. Tobie również życzę błogiego odpoczynku!

Chciałam Wam jeszcze życzyć na te święta:
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.

Zmykam kolejne wątki ogarnąć :)

Ostatnia edycja:
hej,
pogoda nie nastraja święta, mało co nam koszyka nie porwało, dobrze, że udało nam się wrócić w komplecie.
Postanowiłam już więcej nic nie robić, bo padnięta jestem, a po świętach będzie to samo. To tak jak się mieszka z teściową.
Anna zazdroszczę wam wyjazdu i ciepełka. Spokojnego lotu życzę, udanego wypoczynku!
gosienko bidulo ty nasza, serdecznie ci współczuję. Też mam często bóle kręgosłupa i wiem jak potrafią dać w kość. Zdrowiej szybciutko.
Monia zdrówka dla męża. Najważniejsze,żeby był dobrze zdiagnozowany!
cdn...

Witam:-)
Wpadłam na moment, bo u nas jeszcze sporo rzeczy do zrobienia, a noc do d.. bo Lenkę gorączka męczyła.
Bardzo dziękujemy za życzenia,my Wam również życzymy radosnych, rodzinnych, ciepłych i przede wszystkim zdrowych Świąt!

gosienko - mam nadzieję, że ból pleców szybko pójdzie w niepamięć!
annaoj kce - bawcie się dobrze, czekamy na fotki;-)
zielona - zdrówka!
No i tyle zapamiętałam:zawstydzona/y:

My byliśmy ze święconką w komplecie, Lenka w drodze do kościoła zasnęła, ale po powrocie się obudziła, spać nie chce, męczy mnie z ubieraniem i rozbieraniem swojej mega lalki, a ja się wściekam, bo nic zrobić nie mogę.
Dół brzucha mi nie pozwala normalnie funkcjonować, szczególnie jak więcej pospaceruję. Po Świętach jadę do gina i mam nadzieję dobre wieści o rychłym porodzie usłyszeć;-)
Zajrzę do Was wieczorkiem jak mi się uda.

Matko za oknem pada śnieg, robi się biało, wieje tak,że mało głowy nie urwie, temperatura nie przekracza 2st, a odczuwalna jeszcze niższa, brrr. Czas rozpalić w kominku i ogrzać się grzańcem. Nawet Maja stierdziła,że pod kocykiem jest fajniej.
U was też taka fatalna pogoda jest?

Elvie oszczędzaj się i odpocznij w te święta :)

Wszystkiego dobrego,

jajka wielkiego malowanego

zielonej łączki, na której zajączki

jedzą makowce i pasą owce,

szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa

oraz samych słonecznych i cudownych dni

Wesołych Świąt kwietnióweczki:-)

Załączniki

• królik.jpg
    królik.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama