gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka kobietki
Napiszę krótko cztery kręgi wystawione i podejrzenie przepuchliny
po świętach czeka mnie rezonans
Kręgi wstawione ale nadal poruszam się jak staruszka
jutro psiapsiółka przyjeżdża i organizuje mi święta bo sama nic nie jestem w stanie zrobić:-(
Monia obiecuję ci że tego nie zaniedbam bo jestem przerażona tym że nawet sama nie mogę się umyć, ubrać :-(
Mam nadzieję że twój mąż już niedługo poczuje się lepiej . Miłej objazdówki i szczęśliwego powrotu.
Elvie powiem tylko tyle że nacinanie nie boli oczywiście jak jest zrobione w odpowiednim momencie. Co do samego porodu to po cc sto razy wolałam poród SN , dla mnie cc to koszmar zwłaszcza po
I co kupiłaś Lence ten płaszczyk?
Zielona super że impreza udana szkoda tylko że rano już tak dobrze się nie bawiłaś;-)
Maonka do nas pielęgniarka dzwoniła i bilans mamy w czerwcu
Filonka zdrówka dla Taty i nie smutaj się wszystko będzie dobrze.
Aniez dobrze że z Kubą lepiej i antybol nie był potrzebny.
Wronka no to mężuś zaplusował ;-) Fajnie że zakupy udane.
Ewka broda dobrze tylko trzy nowe guzy powstały u mojej szpogunki :-) U mnie w domu pięć tornad przechodzi i sama nie wiem które gorsze ;-)
Pozostałe kobietki pozdrawiam i dziękuję za słowa wsparcia.
miłego wieczorku
Napiszę krótko cztery kręgi wystawione i podejrzenie przepuchliny
po świętach czeka mnie rezonans
Kręgi wstawione ale nadal poruszam się jak staruszka
jutro psiapsiółka przyjeżdża i organizuje mi święta bo sama nic nie jestem w stanie zrobić:-(Monia obiecuję ci że tego nie zaniedbam bo jestem przerażona tym że nawet sama nie mogę się umyć, ubrać :-(
Mam nadzieję że twój mąż już niedługo poczuje się lepiej . Miłej objazdówki i szczęśliwego powrotu.
Elvie powiem tylko tyle że nacinanie nie boli oczywiście jak jest zrobione w odpowiednim momencie. Co do samego porodu to po cc sto razy wolałam poród SN , dla mnie cc to koszmar zwłaszcza po
I co kupiłaś Lence ten płaszczyk?Zielona super że impreza udana szkoda tylko że rano już tak dobrze się nie bawiłaś;-)
Maonka do nas pielęgniarka dzwoniła i bilans mamy w czerwcu

Filonka zdrówka dla Taty i nie smutaj się wszystko będzie dobrze.
Aniez dobrze że z Kubą lepiej i antybol nie był potrzebny.
Wronka no to mężuś zaplusował ;-) Fajnie że zakupy udane.
Ewka broda dobrze tylko trzy nowe guzy powstały u mojej szpogunki :-) U mnie w domu pięć tornad przechodzi i sama nie wiem które gorsze ;-)
Pozostałe kobietki pozdrawiam i dziękuję za słowa wsparcia.
miłego wieczorku

Jak M. wrócił z treningu to ja się sama wypuściłam do pasażu po płaszczyk dla małej i przy okazji dokupiłam na promocji w home&you kilka pierdół, bo na promocję "trzecia rzecz gratis" trafiłam. Chciałam jeszcze coś M. kupić, ale do mnie dzwonił, że mam wracać, bo z małą kiepsko i wyć nie przestaje. Wróciłam, dałam syrop i teraz skacze jak szalona. Bardzo szybko wyzdrowiała