reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
beti jak cie ciągle boli po wyrwaniu zęba to może masz suchodół?? idź do stomatologa powinien cie przyjąć bez kolejki i w razie czego zaaplikować specjalny opatrunek ...inaczej będzie jeszcze bardziej boleć...

W związku, że dziś juz wyjeżdżamy na Święta to chciałabym Wam moje kwietnióweczki złożyć życzenia

zajaczek.jpg

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

Witam i znikam:-)

Wyspała się to brzuch mniej ciąży. Mała w klubie a my zjedliśmy śniadanko i lecimy do pasażu po jakieś dekoracje świąteczne i płaszcz dla Lenki. Po powrocie obiad i ostatnie przedświąteczne porządki.
Pogoda u nas średnia, ale śniegu nie ma, więc nie narzekam.

Jeśli chodzi o nocne szaleństwa Lenki to wiem, że wystarczy jej nie położyć po południu spać i zasypia po kąpieli, ale ja teraz sama zasypiam i ona pada ze mną. Korzystam i wysypiam się póki Maciejka w brzuszku,bo za długo to już nie potrwa.

Inna kwestia jest taka, że my pracujemy oboje w domu i w każdej chwili możemy dospać, coś sobie poprzestawiać i nie musimy rano na konkretną godzinę pojawiać się w pracy, więc to Lenki niespanie aż tak bardzo uciążliwe nie jest. Jakbym musiała wstawać wcześnie to pewnie szybko bym ją przestawiła;-)

Miłego dnia!

Cześć kochane baby. Nie było mnie chyba tydzień- więc wybaczcie że nie nadrobie ale mam tylko małą chwilkę póki mały śpi a masa rzeczy jeszcze do zrobienia przed świętami.
Mam nadzieje że wszyscy jesteście zdrowi i uśmiechnieci- wy foremeczki i bąbelki:-D
U nas jakoś leci- mi prxede wszystkim z nosa:-Dmam nadzieje ze szybko przejdzie i mnie nie rozłoży na same święta.
Elvie- co do nacięcia- mnie nie bolało same cięcie i nawet nie czułąm-za to cholerny ból sprawiała mi rana- czułąm ją chyba cały miesiąc i ledwo siedziałam:no:

Ja mimo pogody radosna jestem, bo urlop. Jeszcze tylko do 12:30 pracuję i frrruuu:-) do domku.
annaoj kce - a czułaś jak Cię nacinali? Koleżanka mi mówi, że poczuła tylko ciepło jak jej krew pociekła. Brrr..
Elvie miałam świadomość, tak bym to nazwała, ale bólu bezpośrednio z nacięciem nie czułam.

Aniez ja tam na spa bym pojechała , ale na razie na nurkowanie zbieram :-D J mi obiecał że cały dzień zostaje z dziećmi a ja na wycieczkę nurkową w egipcie pojadę :tak: zawsze chciałam .
Aniam mój B też napalony, chciał nawet tutaj się zapisaywać wcześniej na kurs, ale czasu mu nie starczyło.
uciekam, bo jeszcze na chwilę przed wyjście się problemy "urodziły":baffled::no: uwielbiam tak

Witajcie kochane Kobitki :tak:

Tak jak i Was tak i nas dopadł przedświąteczny młyn i brak czasu. Jutro rano rodzinaka się zjeżdża na całe święta więc już w ogóle masakra. Poza tym ok. Żadnych zmian, nic się nie dzieje.

Już dziś chciałabym złożyć Wam wszystkim
NAJSERDECZNIEJSZE ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA!
DUŻO ZDROWIA I WIOSENNEJ SŁONECZNEJ POGODY NA ŚWIĘTA I PO ŚWIĘTACH :-) SPOKOJNEJ RODZINNEJ ATMOSFERY, MOKREGO DYNGUSA I PYSZNEGO JEDZONKA NA STOŁACH!
WESOŁEGO ALLELUJA BABECZKI!!! :-D

Ja tam nie sprzatam tylko w pracy jestem , a w nosie to mam nie lubię tego szmatowania domu bo są świeta . bez sensu .

Anna ja tez kiedyś chciałam iść na kurs i podobnie jak B braki czasowe . tam ponoć dużo szkół jest nawet Polskich . Sama pisze z kolesiem na FB z egiptu co organizuje wycieczki Polakom i super po naszemu gada :tak: pewnie się przyda ktoś klepiący po naszemu bo samo nurkowanie to już strach :-D

Poczytałam idę dalej coś porobić

reklama
Aniam, pod woda nic nie slychac, wiec bez znaczenia po jakiemu gada ;-)

Gosienko i beti, niech bol juz idzie precz.

Po wczorajszym spotkaniu z ludzmi, ktorych 18 lat nie widzialam, mam super hiper mega kaca. Ja juz do picia sie nie nadaje. Glowa mi peka, od rana wymiotowalam. Normalnie tragedia... Jedyny plus sytacji to 2 kg na minusie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry