annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Oglądam sobie właśnie "przepis" i podcztuję, jakaś mega padnięta dzisiaj jestem. To pewnie ta pogoda.
Agnieszka musiałabyś faktycznie M zanieść teściowej wtedy by się nauczyła, tylko oni wiedzą, że tego nie zrobisz.
Elvie będzie dobrze, każda inaczej znosi, z doświadczenia wiem, że każde szycie inne (nacinana byłam dwa razy), lepiej teraz nie słuchać opowieści.
Marta fajnie, że udało Ci się zajęcia dla Oli załatwić, mam nadzieje, że będą efekty. Widzisz jakieś efekty turnusu?
uciekam, dobre nocy
Agnieszka musiałabyś faktycznie M zanieść teściowej wtedy by się nauczyła, tylko oni wiedzą, że tego nie zrobisz.
nie dał, sama sobie zabrała;-)Agnieszka, pewni ludzie sa niereformowalni. Wracam dzis z miasta, Konstancja szczesliwa bawi sie z dziadkiem... Po jakiejs chwili przyszla do mnie. Na pierwszy rzut oka nic nie widac, ale jak jej sie sukienka przekrecila, zauwazylam plame po czekoladzie, a mowilam, ze NIE WOLNO. Stary oczywiscie w zaparte idzie, ze ON nie dal...
Elvie będzie dobrze, każda inaczej znosi, z doświadczenia wiem, że każde szycie inne (nacinana byłam dwa razy), lepiej teraz nie słuchać opowieści.
Marta fajnie, że udało Ci się zajęcia dla Oli załatwić, mam nadzieje, że będą efekty. Widzisz jakieś efekty turnusu?
uciekam, dobre nocy
, a mowilam, ze NIE WOLNO. Stary oczywiscie w zaparte idzie, ze ON nie dal...
my nie szalejemy, bo i tak na Święta zaproszeni jesteśmy do cioci mojej i tam Babcia przyjedzie:-)
No i mam pytania:
J mi obiecał że cały dzień zostaje z dziećmi a ja na wycieczkę nurkową w egipcie pojadę