reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Właśnie mam problem, muszę kogoś wynająć, kto będzie młodą woził 6 razy w tyg na zajęcia (i znosił z 4 pietra a potem wnosił :no:) i jeszcze w domu terapię poprowadzi... Bo jak mi gin znów każe leżeć to cała terapia leży ze mną :-(

Żeby nie było, cieszę się bardzo, bo przecież tego chcieliśmy ale już dawno nadzieja nas opuściła.
teraz wiecie czemu miałam ostatnio taki wisielczy humor...
źle się czuję ale damy radę ;-)

Ostatnia edycja:
Ehh, nie mam kiedy do was zagladac, bo corcia zaraz chce opanowac komputer, moze kiedys bede na biezaco:tak:

mamoPaulinki
serdecznie gratuluje i zycze zdrowej i spokojnej ciazy!!

my na bilans w poniedzialek, to tez sie pochwale jak bylo

skad ja znam ta teskonte za polska, o ktorej pisala gosiek23? sama tesknie jak glupia (przypomne, ze mieszkam w niemczech;-)) i jezdze do polski do mego rodzinnego elku tak czesto jak sie da, jak dotad 2 razy do roku, ostatnio bylam przed swietami wielkanocnymi i znow przegladam oferty na lot, ale bilety sa przeokropnie drogie az do listopada, z tym ze sprawdzalam tylko kilka terminow, wiec mam nadzieje, ze znajde jeszcze cos tanszego na sierpien-wrzesien

pozdrawiam!!!!:-)

Dorotko ogromne gratulacje.Zycze wam jak najlepiej zdrowej ciazy i znalezienia odpowiedniej osoby dla Paulinki.Oby ta pomoc nie byla konieczna i Ty nie bedziesz musiala lezec.

gosienko oj ciesze sie tak bardzo.Bardzo tesknie za domem za rodzenstwem za ich dziecmi za rodzicami za znajomymi i za wszystkim ogolnie.Ciesze sie bo bedziemy cos robic przy chalupie a wiadomo jak cieszy cos nowego.Moze nawet plytki juz bede wybierac.Zobaczymy jak bedzie z kaska.
A najbardziej cieszy mnie to ze juz niedlugo nie bede sie nudzic.Wiadomo tyle rzeczy do zrobienia w Polsce,a tu wszystkie dni jednakowe.Rano posprzatac ugotowac cos na obiad i nudy nudy nudy.Raz na jakis czas odwiedze sklep i wieczorami jak jest cieplo idziemy do parku i tyle moich atrakcji.
A i lece na dwa miechy.A jak mnie M wkurzy to moze i na dluzej.
Dobra juz nie truje wiecej.

MariD Napisz cos wiecej o sobie.Co tam porabiasz i w ogole?
Ja tez latam dwa razy w roku bo same wakacje by mi nie wystarczyly.
A jakimi liniami Ty latasz ze tak drogo macie?

Dorota- ale radosna nowina :-) 3mam kciuki, żebyś jednak nie musiała leżeć, ale wiadomo, lepiej sie oszczędzać... mam nadzieję, że znajdziesz kogoś do pomocy, bo faktycznie przy Paulince jest sporo wysiłku z wnoszeniem, rehabilitacją i wyjazdami.
Jeszcze raz gratulacje :-)

MariD- wstaw suwaczek :-) bo wydaje mi się, że masz córeczkę, ur. 8 kwietnia, ale nie wiem, czy dobrze pisze :tak:

Muszę Wam powiedzieć, że mi starsznie szybko ostatnio czas "ucieka"... normalnie nie wiem, kiedy minął ostatni miesiąc... muszę zwolnić.
Bartek znowu znalazł jakiś katar i teraz sie zastanawiamy, czy coś sie rozwinie... mam nadzieję, że nie, bo poza glutem, to nic mu nie jest. Chodzi na razie do żłobka i mam nadzieję, że jego organizm się w końcu wzmocni :-(

Wczoraj latał w majtach i dzisiaj rano nie dal sobie pieluszki założyć :-) tuz przed wyjściem łaskawie zakumał, że do żłobka jest pieluszka :-) ale jestem w 100% pewna, że jak wrocimy do domu, to wskoczy w majty :-) oczywiście ślicznie pozalewał połowę chaty... na razie skupił się na tej części z kafelkami :-D ale i tak jestem z niego dumna, bo sikał i leciał z okrzykiem siiiii do nocnika, czyli kuma o co chodzi :-D

MamoPaulinki- gratulaje, 3mam za Was kciuki. A ja wiedziałam ze sie wkoncu Wam uda niedługo, patrzyłam na suwaczek z odliczniem kiedy to nastapi, później widziałm ze usunełas, bo jak piszesz straciłas nadzieję, a teraz piękny jest!

reklama
Dorota, alez sie ciesze!!! Niech kropek pieknie rosnie, siedzi w brzuchu do terminowych 40 tygodni, a cala ciaza przebiega spokojnie! A wlasnie mialam sie pytac jak tam staranka...

Gosienka, no to ja czekam z otwartymi ramionami

Mloda chora:-(. Kaszle, kicha i chyba bez lekarza sie nie obejdzie. Teraz zasnela bida mala.
Odpieluchowywania dzien drugi. Do tej pory tylko jedne spodenki zalane. Pieknie sygnalizuje, ze chce na nocnik. Nie moze jednak bida kupala zrobic. Ostatni byl wczoraj rano i w dodatku bardzo malutki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry