Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas dodatkowo był wywiad z rodzicem, nie powiem mała się przeszła ale po wizycie u ortopedyczne wiemy że nie jest do końca dobrze. Żadnego pokazywania obrazków czy manualnych kwestii nie było.
Hehe Dorota my z tego powodu nie Idziemy na bilans wazona i mierzona mala byla 5kwietnia u gastrologa (12kg i 84cm), wzrok i sluch kontrolujemy u specjalistów, pracujemy z logopeda, kontrolujemy mala u ortopedy, lekarza rehabilitacji i neurologa, chodzimy do psychologa, pedagoga i gdzie jeszcze tylko sie da.. szczepień zaleglych miec poki co nie bedzie. umowilam sie tylko z pediatra ze przy okazji wpadne to ona sobie w karcie Olki wszystko uzupełni.
Co do MPD to chyba babka troche za daleko u Was poplynela.. wkurzaja mnie tacy lekarze ktorzy zamiast pokierować to stawiaja diagnozy w ciemno...wkurza mnie tez brak wspolpracy miedzy lekarzami roznych specjalności...
Ale wesz co nasza neurolog mi nie bardzo podchodzi. Ja od początku mówiłam, ze mała ma lekką postać MPD.
A ona mówi, że jest super. Dr rehabilitacji, że nie jest super. Neurolog zdziwiona, że mała ma 3 godz rehabilitacji i godz SI... że po co tyle...
No ja nie mogę, muszę z nią jechać do Wa-wy do konkretnego neurologa tylko teraz nie wiem kiedy:-(
Dorotko gratulacje !!! oby fasolka zdrowo się rozwijała no to Paulina będzie miała braciszka lub siostrzyczkę ;-)
tylko ty mamuśko musisz się teraz oszczędzać a przy Paulince to nie będzie najłatwiejsze ale trzymam za was &&&