reklama

Kwietniówki 2010!!!

U nas dodatkowo był wywiad z rodzicem, nie powiem mała się przeszła ale po wizycie u ortopedyczne wiemy że nie jest do końca dobrze. Żadnego pokazywania obrazków czy manualnych kwestii nie było.

reklama
Jestem, witam, nadal 2w1, akcji brak.

Na Majówkach szok i pierwsza niespodzianka - ta co w nocy rodziła w 36tc miała mieć Pamelę a wyskoczył z brzucha Marcel:szok:

Lenka w klubie, a ja obiad gotuję, do tego sterta prasowania na mnie czeka. Jakby się coś działo to dam znać:tak:

Witam się i ja.
Wczoraj na bilansie też byłyśmy. Waga to ja wiem 9600, wzrost 86cm.
Krótko i na temat:
Mówi? Nie
Woła siku? Nie
Je sama łyżeczką? Nie

Reszta wiadomo, wpisane MPD w książeczkę :sorry:

Nie ogarniam co się dzieje, mam małą zagwozdkę, muszę szukać pomocy do Paulinki:-(
Odpowiedź w suwaczku...

Hehe Dorota my z tego powodu nie Idziemy na bilans:) wazona i mierzona mala byla 5kwietnia u gastrologa (12kg i 84cm), wzrok i sluch kontrolujemy u specjalistów, pracujemy z logopeda, kontrolujemy mala u ortopedy, lekarza rehabilitacji i neurologa, chodzimy do psychologa, pedagoga i gdzie jeszcze tylko sie da.. szczepień zaleglych miec poki co nie bedzie. umowilam sie tylko z pediatra ze przy okazji wpadne to ona sobie w karcie Olki wszystko uzupełni.
Co do MPD to chyba babka troche za daleko u Was poplynela.. wkurzaja mnie tacy lekarze ktorzy zamiast pokierować to stawiaja diagnozy w ciemno...wkurza mnie tez brak wspolpracy miedzy lekarzami roznych specjalności...

Ale wesz co nasza neurolog mi nie bardzo podchodzi. Ja od początku mówiłam, ze mała ma lekką postać MPD.
A ona mówi, że jest super. Dr rehabilitacji, że nie jest super. Neurolog zdziwiona, że mała ma 3 godz rehabilitacji i godz SI... że po co tyle...
No ja nie mogę, muszę z nią jechać do Wa-wy do konkretnego neurologa tylko teraz nie wiem kiedy:-(

Dorotko :szok::tak: gratulacje !!! oby fasolka zdrowo się rozwijała:tak: no to Paulina będzie miała braciszka lub siostrzyczkę ;-)
tylko ty mamuśko musisz się teraz oszczędzać a przy Paulince to nie będzie najłatwiejsze ale trzymam za was &&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry