reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Helenka mi padła :tak: oglądała bajkę i zasnęła w sumie to się cieszę bo jutro do Leszna muszę jechać na przegląd auta i musimy już o 6 wyjechać więc jest nadzieja że spokojnie wstanie :tak:

Zielona zdrówka dla Kostki. Ty tak nie zapraszaj bo przyjadę z całą ferajną i nie wiem czy twoja chata to wytrzyma i będziemy musiały coś zapalić aby to przetrwać ;-):-D
I jeszcze jedno brawo dla Kostki że tak ładnie woła a z kupą to u nas też długo był problem dopiero zakup nakładki na sedes problem rozwiązał :tak:

Elvie co u ciebie? Jak Maciejka?

Aniez w takim razie trzymam kciuki aby na gilach się skończyło:tak:też ostatnio mam wrażenie że czas leci jak szalony, są dni że nie wiem jaki to dzień tygodnia :zawstydzona/y:

gosiek wcale ci się nie dziwię że za rodzinką tęsknisz, jak będziesz to trzeba jakieś spotkanko zorganizować :tak:

MariD szybciutko prosimy o suwaczek i coś na o sobie opowiedz:tak:

Dobra zmykam do prasowania bo góra taka że ho ho :no:
Miłego wieczorku babeczki

Dorota ogromniaste gratulacje! trzymam kciuki! wierzę, ze uda Wam się jakoś zorganizować

Agnieszka
to czekam na następną wizytę w łagiewnikach:-)

Aniez brawo dla Bartoliniego!

Salamandra ale masz giganta!

u Jerza wzrok diagnozowali tzn okulista zdiagnozował:-) jak nie miał 2 lat, ale to nic fajnego, zakrapialismy mu oczka atropiną przez 5 dni, bo jeszcze nie był wstanie powiedzieć co widzi, tyle, ze on strasznie zezował, od razu dostał okulary, nawet w miarę chętnie nosił, a od jakiegoś roku zaklejamy oczko, no i teraz na rehabilitacje śmigamy 3x w tygodniu, za to Staś na bilansie też miał badanie słuchu i wzroku z wywiadu, tylko go zważyły, zmierzyły, doktorka osłuchała serducho, kazała pochodzić, do paszczy zajrzała, a resztę pytała, kazała nam przyjść za 3 mce, ze niby za mało mówi, ale jakoś się tym nie przejmuję, j zaczął nawijać jak miał 2 lata i 8 mcy wcześniej tylko pojedyncze wyrazy, poza tym Staś po tym czekaniu nie był w formie i np cisnienia nie dał sobie zmierzyć:-)

Jednak udało mi się zajrzeć. Igor pojechał dzisiaj na noc do babci, bo jutro z racji wizyty w poradni nie idzie do przedszkola. Niech ma dzień dziecka;-)
biegnę, bo Młoda woła siiii

reklama
Witam się i ja.
Wczoraj na bilansie też byłyśmy. Waga to ja wiem 9600, wzrost 86cm.
Krótko i na temat:
Mówi? Nie
Woła siku? Nie
Je sama łyżeczką? Nie

Reszta wiadomo, wpisane MPD w książeczkę :sorry:

Nie ogarniam co się dzieje, mam małą zagwozdkę, muszę szukać pomocy do Paulinki:-(
Odpowiedź w suwaczku...

Dorota ja to ciemniak jestem normalnie :-D:-D najpierw szukałam na blogu co tam u was :-D
Ogromne gratulacje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry