Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakieś koszmary miałam z dzieciństwa i cała spocona się obudziłam, wzięłam prysznic i potem patrzyłam na dzieciaki jak słodko śpią , widok jak zawsze mnie wzruszył, ja to mam szczęście 

na jak długo zostajesz?
wystarczy się o coś zapytać, albo zawołać po imieniu... jak się spojrzy to chyba znaczy, że słyszy 
no i weź już się za rozpakowywanie z Maciejem :-)Kici w ten sposob mozesz zbadac fakt iz dziecko slyszy lub widzi. Nie sprawdzisz jednak czy nie ma jakiejs wady. No i moja wredote mozesz wolac ile wlezia, a ta jesli ma taki a nie inny humor, nawet okiem nie mrugnieno słuch to chyba łatwo u dziecka zbadaćwystarczy się o coś zapytać, albo zawołać po imieniu... jak się spojrzy to chyba znaczy, że słyszy![]()
a wzrok? hmm... pokazać jakąś książeczkę i zapytać gdzie jest misio czy inne ustrojstwo jest tak trudno? no ale ja rozumiem, że lekarze, mają dwulatki za istoty nierozumne i niekumate...
![]()

Byłam tu;-) Pierwszy raz przed Natą![]()

Elvie gratuluje )
My po bilansie mała ma 85cm i waży 12,700 wszystko w normie. Pytania typu czy wydaje sie pani że dziecko widzi i słyszy. Odpowiedź tak w karcie wzrok słuch prawidłowy. Mimo że mała stawia jedną nozke źle chód prawidłowy.
Dostaliśmy tez liste zalecanych szvzepien ale o tym to gdxie indziej.
Pozdrawiam i uciekam na basen
powie Ci, że moje migreny cofnęły się na razie, konkretnie po ostatniej doleczonej anginie, teraz sie uodparniam i w końcu, od października zaczynam się dobrze czuć! Także jednak diagnostyka jest najważniejsza. Moja laryngolozkę to ze szczescia ozloce, jak mnie doleczy, a robi kobita co moze 
Zadzieram kiece i już do ciebie lece;-)