reklama

Kwietniówki 2010!!!

Agnieszka - oby uszka M. szybko wyzdrowiały!

ewka - 15,6kg? Idzie na rekord:-D Super, że bilans za Wami i wszystko ok.

Moja młoda poszła z babcią na spacer i o 17.00 zasnęła i nie da się za cholerę obudzić. Już się zastanawiam, czy jej nie pozwolić spać do rana, ale pewnie by ok.21:00 na dobre wstała i brykała do 1:00, więc idę z nią walczyć;-)

reklama
hej,
witam w ten barowy dzień. Nic tylko pada, pada, pada...
M. śpi trzecią godzinę, więc nie wiem co będzie robił w nocy, a poci się przy tym strasznie. Mam nadzieję, że choroba z niego wychodzi.
Pochwalę się, że przed chwilą dostałam pierwsze solidne kopniaki z brzuszka. Wcześniej czułam bulgotania, przesunięcia. Dziś po raz pierwszy czułam, że to "to", a już zaczynałam się martwić. Także dla mnie dzień milutki.
kici super, że się wybawiłaś. Okularami się koniecznie pochwal. Ja sobie kupiłam niedawno, i nie jestem zadowolona. Są trochę jakby za masywne. Zresztą nigdy zakup okularów w moim wydaniu nie był udany!
P.S.
Monia zapomniałabym o twojej bidulce, oby po oparzeniu nie było śladu!
Gosiu, gratki. Az zazdraszczam, bo w ktorys dzien mialam dzien refleksji i ogladalam brzuszkowe Polkowe filmiki, i mi sie teskno zrobilo.....

Nata, specjalnie dla Ciebie

[video=youtube;fBfQgcLvg-c]http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c[/video]

Byle do lata. Za 15 trzecia, latem to juz widno ;-);-);-)';-)
buahahaha. tez uwielbiamy z Ł ten fragment, i wiecznie z tego lejemy :-D

Pamiętacie jak się nazywało to cholerstwo co nasza Katikową w ciąży męczyło i się bidula drapała potwornie? Jedna laska na majówkach też się tak drapie, może to samo ma. Podejrzewa cholestazę.
Mam nadzieje, ze kolezance jednak przeszlo. Jesli ma PUPPP to ogromnie wspolczuje.... W pare dni po porodzie powinno jej przejsc, jak hormony zaczna wracac do normy.

Zielonej ginekologiczną historię przeczytałam i przypomniała mi się moja niedawna wizyta:
Zawsze chodzę do przychodni Bonifratrów do tego samego lekarza, teraz okazało się, że on już tam nie pracuje, dali mi komórkę, ale pierwsze terminy na maj. Aż tak z nim związana nie byłam, zapisałam się do innej u tychże Bonifratrów. No i badanie, cytologia, miła rozmowa, kobitka przesympatyczna. Aż do momentu gdy na koniec wizyty poprosiłam o receptę na tabletki. A to do mnie z gębą, że to jest przychodnia katolicka, że naturalne metody, że to jest sprzeczne z regulaminem przychodni:szok:. Na to ja że od lat tu chodzę i w życiu problemów nie było, "bo pani była pacjentką dr.... , on był tu ponad prawem i dlatego został zwolniony":szok:.
Zwróciła mi kasę za wizytę, zapłaciłam tylko za cyto, kazała więcej do siebie nie przychodzić. "Tej pacjentki nie przyjmujemy":rofl2::-D
Normalnie mowę mi odjęło
Matko, co za nawiedzona babka.... Swoja droga nawet nie wiem czy miala prawo Ci tego nie przepisac? Lekarz moze chyba tylko poinformowac o rodzajach antykoncepcji, ale przeciez nie moze narzucic. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Piszecie , ze musicie placic za cytologie? Bezplatna chyba tylko dla kobiet starszych.
U nas bezplatnie, co 2 lata pisemko przychodzi do domu, i trzeba sie stawic. Wlasnie niedawno robilam.

ze śmiesznych rzeczy to małż zobaczył jakaś reklamę fotodepilacji i wykminił, ze polega ona na zrobieniu zdjęcia i usunięciu włochów w fotoshopie
Buahahah. chyba zaraz mojemy powiem, zeby mi taka depilacje zrobil :-D:-D

U nas po staremu.
Praca, dom, dom, praca. Moje pol eatatu uroslo do 7.5 godziny dziennie, bo Polka w zlobku odzywa. Bawi sie cudnie, spi, je... pelnia szczescia.
Do tego przynosi do domu angielskie wyrazy, i nawet dotychczasowe polskie nimi zastepuje.
Nie mamy juz 'nie' a jest wieczne 'no', nie ma 'sisi; a jest 'łiłi', nie ma 'pić' a jest 'juice'...

Z dodatkowych newsow, rodzice mi wymiekli, i za 2 tygodnie sie odmeldowuja spragnieni czulosci z wnusia. Wiedzialam, ze nie wytrzymaja :-D:-D:-D:-D

O Katik :-)

No i co? Mialam zrobic porzadki w glowie. Doszlam do wniosku, ze to syzyfowa praca. Podlozylam zatem dynamit, ale kiedy tylko chce podpalic lont, cos mi w tym przeszkadza...

Ewka nie mam pojęcia o której tam będziemy bo to wycieczka zorganizowana ;-) ja wiem tylko o której i gdzie jest zbiróka przed wyjazdem :-D także ja nawet nie wiem jak długo tam będziemy :no: ale wiesz co?? Namwie męża to się w tym roku do Łagiewnik to się zdzwonimy :tak: i na spokojnie się spotkamy bo coś mi sie wydaje że jutro to może być zwariowane z lekka
a co do fotodepilacji i fotoszopa to padłam, leże i kwicze:-D
Elvie macie mamę w domu to sie wnusią w nocy zajmie ;-)
Zielona powiedz mi co ty palisz/pijesz że masz ostatnio takie cudne hasełka??Podziel się to moze zluzuje i przestanę się przejmować brakiem @ i być niemiła dla otoczenia ;-)
Katik 1)przemyśleli i doszli do wniosku że córcia miała rację , 2) przyjada i będa ci głowę suszyć że masz jechać na komunię :eek: :baffled:
ide sobie herbate zrobić bo mi ciężko...pizze miałam na obiad o 17 :-P

Moje też biegają bez kapci i najczęściej jeszcze bez skarpet, walcze o te skarpety, ale to "walka z wiatrakami", zwłaszcza z Borysem, bo on założy na 5 min, po czym za chwile patrze i znowu na bosaka, ale w zasadzie to ja się nie dziwie bo my z T tez albo na boso, albo jak chlodniej w skarpetkach latamy. My w ogóle rodzina nie kapciowa jestesmy;-), czego moja babcia nie może zdzierżyc. Jak jedziemy do niej na impreze to zawsze mi kapcie wciska i się wkurza jak ja odmawiam, ale w koncu musi dac za wygrana..heheheh

U mnie to samo jest , ale z Olką szymek to lubi skarpety nosić i jak mu się nie załozy to wieczorem jest mamo a gdzie skarpety , bo on nawet w nich śpi . latem go trzeba namawiać że ciepło i już nie trzeba nosić . Dla Oli to jest wróg nr.1 i jak tylko może to je ściaga . ja też raczej bez kapci łażę i też nie lubię u kogoś zakładać " papci dla gości " :-D

Katik no przecież wiedziałaś że rodzice wymiękną .

Elvie wytrzymaj jeszcze co :-D:-D fajnie że domek się robi . super .

Zielona no właśnie co Ty bierzesz ?

Witam

Drob zamarynowany bedzie jutro kurczak miodowy z ryzem i warzywami zmieniamy tryb jedzenia mojemu W bo ten to tylko ziemniaki i sos narazie nie chwalac dnia przed zachodem slonca idzie mi w miare :-)

Oprocz tego to ksiazki ksiazki ksiazki.

Agnieszka mi tez sie rozlegulowalo w pizdu za przeproszeniem ide do lekarza w przyszlym tygoniu ale ja stawiam na tarczyce bo u mnie w lini zenskiej idzie dlatego tez ide sie badac

Elwira ahh jak mi sie wspomni na ten czas remontow to az mi sie lepiej robi, lubie takie *******y a efekt jest jeszcze lepszy :-)

Ide bo tasiemiec sie zaczal a jeszcze przepis niedlugo ;-)

wpadłam i wypadam, bo mam atak zatok, znowu
No i wlasnie Konstancja podeszla do mnie, przylozyla raczki do pupy i zawolala sii siii. Zdarzylysmy jeszcze dobiec do lazienki. Wszystko wyladowalo w nocniku :-):-):-) Oby tak dalej

gratulacje!

No i własnie moje dziecko rozebrało się do naga i za chiny ludowe nie chce się ubrac:shocked2:, ja z nim zwariuje.:-D:-p

Wronka dawaj Boryska do nas bo Helenka od godziny naga lata i co jej gatki ubiorę to w trzy sekundy już ich nie ma :-D dzisiaj jest chyba dzień Golasa :tak::-)

Alicji, odpukać, przeszło, ale było strasznie

uciekam

reklama
Witam wieczorkiem

Ostatnio narzekałam na córcię że mało mówi i co i mamusię zawstydziła dzisiaj :zawstydzona/y: czytam jej wieczorem bajeczki a ona do mnie ciągnąc mnie za warkocz " Mama ma ogon" ja jej mówię że to nie ogon tylko włosy a ona cały czas " Mama ogon, mama ogon " :-D

Zielona jak by co to ja ci rękę przytrzymam i zapałki podam ;-)

Katik brawo dla Polinki :-) no i wiedziałam że rodzinka wymięknie ;-)

Elvie ja już nie raz tak robiłam że jak Helenka mi padła koło 17 to jej nie budziłam i o dziwo spała do rana :szok:

Ewka to Staś na giganta wam rośnie :-) z fotodepilacji się nieźle uśmiałam :-D

Agnieszka zdrówka dla Marka niech szybciutko się uszy wyleczą a tobie udanego wyjazdu życzę :tak:

Magda to się strachu najedliście ale najważniejsze że to nic poważnego. Też ciuchy zimowe pochowałam i nie zamierzam ich wyciągać ;-)

Salamandra czerwiec to super miesiąc i dzieciaki czerwcowe grzeczniutkie więc zaciskaj nogi i niech Helenka w czerwcu wyskakuje :tak:

Mamusia Natalka jest boska :-D:-D:-D

Kamisia szukaj tego czarnego nocnika i możesz się zdziwić jak Antonio na nim siądzie i od razu siku zrobi ;-)

Aniam u nas też kapci nie kupuję bo leżą i się kurzą i Helinka też ma fazę na spłukiwanie wody w kibelku :tak:

Kittek super że ząbki Mai zdrowe i dzielna z niej dziewczynka była u dentysty:tak:

Aniez &&&&& zaciśnięte

Miłego wieczorku kwietnióweczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry