Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i gratuluję kopniaczków brzuszkowych :-)Aniam, Aniez udanych imprez, niech was dzieciaki i rodzina za bardzo nie wymęczą ;-)
.
zielona - mam nadzieję, że wredzia po prostu miała gorszy dzień i że wszystko z nią w porządku. Daj znać co i jak z nią.
elvie - ja już nie mogę się doczekać kiedy się rozpakujesz :-)
MariD - no ładnie :-) oby wam się udało wywietrzyć zapach
Beti, gosienka, elvie, zielona (i jeśli kogoś pominęłam przepraszam) - dziękuję bardzo :-) poszalałam, ale jak zwykle byłam grzeczna, nawet adoratora spławiłam... wypiłam tylko dwie margarity, piwo i dwa kieliszki wódki, do tego szama i wróciłam tylko lekko podpita do domu jakoś przed 3
Swoją drogą to ja nie wiedziałam, że dziewczyny w Warszawie to takie desperatki... naprawdę to jak niektóre się rzucają na wolnych facetów jest przerażające... zero szacunku do siebie mają... no ale cóż co kto lubi... ja widocznie za grzeczna jestem (albo za stara) :-) no ale z drugiej strony wiem, że koleś którego spławiłam tańcząc później z jakąś laską za mną ciągle wzrok miał na moim tyłku, a nie na niej... no cóż...może dlatego później ją spławił i zajął się inną chętną.
aaaaaa i widziałam Radzia Majdanamyślałam, że on jest wyższy...
jedną taką widziałam co kolesia poznała , za 5 min już się z nim lizała w koncie 

żal mi tych ludzi na siłę szukających nie wiadomo czego
My paru kolesi obrączkami spławiłyśmy 
a byłyśmy we cztery .. następnym razem dam Ci cynka jak się wybierzemy to może pójdziesz z nami ? 
Ola dostała pieska interaktywnego z którym już poszła spać . Moja koleżanka zrobiła dla niej spódniczkę 

monia - z wrocka do wawy są tanie lotynastępnym razem zapraszam. mam nadzieję, że śladu po oparzeniu nie będzie![]()
![]()
Gosia gratuluję kopniaczków
U nas same dzieciaki i koleżanki tylko .
Chyba mam takie same obserwacje . panienki które pół dnia straciły na zrobienie sie na imprezę ( sztuczne rzęsy , fryz , makijaż o ubraniu to już nie wspomnę tyłek na wierzchu ) Potem latanie za kolesiamijedną taką widziałam co kolesia poznała , za 5 min już się z nim lizała w koncie
a byłyśmy w klubie gdzie towarzystwo od 25 w górę małolatów raczej tam nie wpuszczają . do tego nowa moda na opaski dla singli i zajętychżal mi tych ludzi na siłę szukających nie wiadomo czego
My paru kolesi obrączkami spławiłyśmy
a byłyśmy we cztery .. następnym razem dam Ci cynka jak się wybierzemy to może pójdziesz z nami ?
Imprezka udana , dzieciaków z moimi sztuk 9Ola dostała pieska interaktywnego z którym już poszła spać . Moja koleżanka zrobiła dla niej spódniczkę
Spódniczki Tiulowe dla dziewczynek - Spódniczki TuTu
dokładnie taką jak robi ta firma więc Ola szczęśliwa .
Torcik był pyszny ,ale foty mam u przyjaciółki na kompie bo zanim zrobiłam swoim to kotek już nie miał nosa i wąsów![]()
bo to ponoć oznacza, że jeśli się facetowi pofarci to przynajmniej później mu nie będziesz się narzucać...