zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wredzi chyba cos dolega. Nie wiem, moze kolejne zeby, a moze przeziebila sie... Po godzinnej drzemnce wstala wsciekla jak osa, jeszcze pokimala u mnie na kolanach, ale niewiele to dalo. Zaczela wolac, ze chce jesc, ale jedyne co chciala zjesc to serek homo i mleko. Wykapac sie nie pozwolila
, za to jak pogasilam swiatlo i weszlam do lozka nie musialam jej dlugo namawiac by dolaczyla. Po jakichs 10 min. zasnela i juz od godziny spi.
Ja zastanawiam sie co obejrzec, zaloze sie ze w tv nic nie ma, wiec juz jakies filmy sobie sciagnelam. Wczoraj obejrzalam baby blues - poza tym, ze oktrutne, to beznadziejne. Z takim tematem mogli zrobic mocny film.
, za to jak pogasilam swiatlo i weszlam do lozka nie musialam jej dlugo namawiac by dolaczyla. Po jakichs 10 min. zasnela i juz od godziny spi.Ja zastanawiam sie co obejrzec, zaloze sie ze w tv nic nie ma, wiec juz jakies filmy sobie sciagnelam. Wczoraj obejrzalam baby blues - poza tym, ze oktrutne, to beznadziejne. Z takim tematem mogli zrobic mocny film.
Chciałam M. do piwnicy po łóżeczko wysyłać, ale brzuch mi się stawia i nie mam siły już dzisiaj nic robić. Kładę się i x-factor będę oglądać.
a jak wiesz z tak małą różnicą to ja wiem co mówię