zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, a gdzie tam przeszlo... W dzien czuje sie OK, ale w nocy... Tak kaszle, ze bez wysilku havymetalowyy koncert moglabym zagluszac...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może inhalacje z amolu sobie rób? Amolem można się też smarować i na łyżeczkę cukru kilka 10-15 kropel wlać i to łyknąć bez popijania. Ważne byś miała amol a nie te fioletowe podróby typu aromatol itp.Elvie, a gdzie tam przeszlo... W dzien czuje sie OK, ale w nocy... Tak kaszle, ze bez wysilku havymetalowyy koncert moglabym zagluszac...
wzielam antybol, na zbicie i nawet przespałam spokojnie noc. Antolek w miare też- chociaż jego katar męczy straszny.Kamisia my też mamy augumentin. Po dwóch dawkach jest jakby poprawa, bo dziecko nie gorączkuje. Martwi mnie trochę brak apetytu M., nie chce nic jeść, a i picie mu wciskam. Nie ma się co dziwić zawalone gardło odebrało dziecku apetyt!
nie powiem rosół pierwsza klasa- ale ta przyjemność kosztowała mnie 50 peelenów
a jak na rosół to dla mnie za duzo...no dobra beda z tego dwa rosoły i piersi na obiad

długo to jakoś trwa 

wprawdzie miał wjechać jeszcze do decathlonu po pompke do piłek i do roweru ale ileż można?? Już 15 praktycznie!
ledwo napisałam że męża nie ma a mąż dzwoni i pyta co chciałam wczoraj kupić w drodze do domu a nie kupiłam bo kurier osioł przyjechał
(nieprzygotowany do odbioru paczki bo bez listu przewozowego który miał mieć ze sobą
i musiałam na szybko wracać). Także do 30 minut mąż powinien być w domu:-)
Małż Ci się spisał, nie ma co;-)aniam - z jakim wyprzedzeniem zamawiałaś tort dla Oli?
życzę wszystkim miłego weekendu... nie wiem czy jutro się tutaj pojawie (czyt. nie wiem czy będę w stanie), ale w poniedziałek na pewno zajrzę.