reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosienko zdrowka dla malza :) i dla Ciebie tez! Matko, ale Was dopadlo :(
Elvie nienawidze obslugi w salonach Orange-TP...raz mialam nieprzyjemnosc ale w zasadzie od 9 lat zalatwiam wszystko na tel.lub internetowo lacznie z przedluzeniami, fona sla kurierem i na drugi dzien przychodzi.

Zielona tez zdrowka! No i nie lam sie babo, rob porzadki :)

Gosia zdrowka dla Matiego, jako wytrawna "anginistka" powiem Ci, ze to paskudztwo idzie precz po 48 h od podania antybiotykow (zazwyczaj). I lepiej dobrze doleczyc, bo nie doleczone nawraca, czego ja jestem przykladem. Kuba bral antybola na angine 10 dni.

Upieklam drugi biszkopt (na niedziele), ale paluszki nieustannie ladowaly w masie, byly tez proby przejecia miksera i maki :)))

Baki spia a ja sil nabieram, zeby skonczyc torta. Porzadki zrobilam, zakupy przyniesli, takze nie jest zle :)

reklama
A ja wszystko, co mogłam sama to porobiłam a teraz co chwilę znajduję zajęcie M. i 5minut na doopie nie może usiedzieć. Stwierdził, że osiwieje przy mnie zanim urodzę:zawstydzona/y:

Aniam jestem o tym przekonana i zeby to sprawdzić, to musisz zrobic :-p

Chyba kiedyś się w takim razie skuszę

Aniam, mowisz o moich u Was odwiedzinach? Jak Ci pasuje. Ciagle troche chora jestem, ale to cholerstwo chyba jeszcze mnie potrzyma. Na forum mnie malo, bo jakos nie mam natchnienia. Narobilam sobie w glowie balaganu i mysle jak go uprzatnac

Mi kiedy tylko chcesz tylko 1-3 mnie nie ma bo do kittków jadę . a tak każdy mam wolny , więc jak się tylko wykurujesz to daj znać .

Ja jutro wieczorkiem torcik odbieram dla Oli , bo sama bym go na bank nie upiekła :-D:-D

U nas też jesienna aura, ale spacerów i tak nie planowałam, co prawda na rękę byłoby mi P z dziewczynami wysłać na spacerek i spokojnie chałupę posprzątać ale damy radę

Miłej soboty

Witam się sobotnio dzisiaj mam zamiar w końcu pojechać kupić nowe okulary... receptę mam od października :-p więc pewnie się w salonie zdziwią... no ale nie miałam kiedy iść...

Wieczorem idę z moimi dziewczynkami się napić, a później potańczyć... muszę się odstresować... dzisiaj w ogóle mam jakiś kiepski nastrój, więc liczę, że wieczorem odżyję.

gosienko zdrówka dla małża! i oby was nie pozarażał!

elvie - ja właśnie z powodu kiepskiej obsługi w Orange od nich odeszłam... miałam naprawdę dość takich lasek i kolesi, którzy gó.wno wiedzą...

aniam - z jakim wyprzedzeniem zamawiałaś tort dla Oli?

życzę wszystkim miłego weekendu... nie wiem czy jutro się tutaj pojawie (czyt. nie wiem czy będę w stanie), ale w poniedziałek na pewno zajrzę.

Dzieńdoberek

U nas za to słonecznie ale chłodno , mam nadzieję że koło południa temperatura podskoczy i dzieciarnia pojedzie na wieś:tak:

Chłopcy chatę ogarnęli i nawet Emil zaproponował że będzie szmatował podłogi :tak:( Aniez strasznie mi się to określenie spodobało :-D) zobaczymy jak mu pójdzie ;-)
Stary oczywiści nadal chory ale do pracy pojechał, niestety na głupotę nie ma rady:no: tylko że on przy tej chorobie to
jest bardziej upierdliwy niż cała nasza ferajna razem;-)

Przesyłam słoneczko i miłego dnia dziewczyny:-)

hej,
koszmarna noc za nami, mam nadzieję, że niedługo antybiotyk zadziała, bo się wykończę.
Gosienko faktycznie, jak stary tak marudzi, to lepiej, że poszedł do pracy. Nie ma nic gorszego niż chory facet!
U nas pogoda niezła, niestety my siedzimy w domku. Zobaczymy kto pierwszy na głowę dostanie, czy ja cz M.?
Aniez my dostaliśmy antybiotyk na sześć dni, więc nie wiem? zobaczymy czy będzie poprawa.
Uciekam ogarnąć moje salony, bo syfem zarośniemy!

reklama
Witam:-)
Tak się wczoraj naczytałam, że przed porodem (dużym wysiłkiem dla organizmu) trzeba się wysypiać, że z wrażenia do 5:30 nie mogłam zasnąć:baffled: Później dopiero przed 11 się z łóżka zwlekłam:zawstydzona/y:

gosienko - jak stary do roboty jedzie to umierający nie jest, a Ty będziesz miała spokój. Emila to ja Ci normalnie zazdroszczę, bo moja gnida to tylko bałagan potrafi robić:-D Jak Twoje plecy dziś?

kici - baw się dobrze i koniecznie nowymi okularami pochwal.

Agnieszka, magda ciosek - a u nas dzisiaj pogoda ok, spacerować można, więc do Wrocławia zapraszam;-)

Zielona - przeszło Ci choróbsko?

gosia - oby antybiotyk zadziałał jak najszybciej, kiepskiej nocki współczuję!

A ja muszę wysłać M., znowu do orange, na szczęście już nie do salonu a do punktu w Pasażu, bo mam nowy telefon, ale złą kartę i musi mi na jakąś nowoczesną wymienić. Przy okazji płaszcz mi do pralni rzuci i pościel do magla, bo ma obok;-)

Pooglądałam się dzisiaj dokładnie z lusterkiem i wygląda na to, że mam małe rozwarcie, a wrażenie takie jakby mi coś miękkiego wsadzili:szok::-D W weekend szpitale ospałe, więc rodzić nie chcę, więc będę sporo leżeć. Poza tym w poniedziałek dopiero wyniki na paciorkowca odbieram.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry