reklama

Kwietniówki 2010!!!

laski jakaś niemoc nade mną siedzi dzisiaj :no: normalnie zasypiam na stojąco, siedząco i w każdej innej pozycji... leń taki że nic go nie może porzegonić. Do tego głowa mnie pobolewa, @ znowu się spóźnia... masakra jakas normalnie... ja nie wiem co to się dzieje że mi się tak @ rozregulowała :no: W przyszłym tygodniu dzwonie po wyniki cyto bo jeszcze nie mają...
L E Ń...L E Ń...L E Ń...:no::no::no:

reklama
nie chce ktoras Olki na nadchodzący weekend?:)
Ciotka elvie chętnie Olę przygarnie, będzie miała Lenka towarzystwo:-) Zdrówka życzę!

Agnieszka - może przez tą pogodę ten Twój leń?

My po śniadanku, szogun poubierał wszystkie lalki a sama na boso biega. My się szykujemy na pocztę i do ori, a w tle leci relacja z sejmu i awantura o Smoleńsk. Projekt PiS odrzucony. Oglądacie?

Elvie nie oglądam polityki poza wiadomościami a i tak skutecznie nerwy psują :no:

Marta dawaj Olkę do mnie jedno dziecko w tą czy inną mi nie zrobi różnicy . zresztą już wiele razy pisałam jak masz ochotę wpadaj na week do mnie .

Zielona własnie jakąs datę masz zaplanowaną ? Bo coś Cie mało na forum.

Kittek dzwoniłam ale zapracowana pewnie jesteś spróbuję potem .

Aniez i twierdzisz że ten biszkopt nawet mi by sie udał ?:-D:-D
Z takimi burakami czasem tak trzeba .

Kici walcz z baranem choć pewnie i tak niczego go nie nauczysz:no:

mamusia ja bardzo lubię piątek 13go

Matko normalnie mnie ścięło :no: ale czuje się lepiej :tak: kot za to p.dolca dostaje i łazi i miałczy...właśnie mu dałam jego ulubioną (i jedyną) zabawke i szaleje jeszcze bardziej niż przed chwilą, ale przynajmniej nie miałczy i nie "atakuje" mojej nogi, ręki i nie wiadomo czego jeszcze...cicia się chciała bawić :-D

13-go uwielbiam a piątek mi nie przeszkadza zupełnie :tak: do tego mam czarnego kota,przechodze pod A masztami jak gdyby nigdy nic :tak: dzień jak codzień :tak:

Agnieszka to u mnie z powerem odwrotnie, robota mi idzie jak nigdy, w zasadzie plan wykonany - nóżki zrobione stygną, zupę tylko zmiksować, ale to potem bo teraz dzieciaki śpią (Z i P) więc hałasować nie chcę. Ola rano sobie zarzutkę zażyczyła więc już prawie zrobiona, rybka na obiad przyprawiona tylko usmażyć.
P sobie jeszcze pasztet z żurawiną wymyślił, a niech robi, zniechęcać chłopa nie należy:-), mięcho już się gotuje.
Na dziś jeszcze tylko wyprawa z Z do fryzjera (trzymajcie kciuki, żeby hrabina dała się na bóstwo zrobić), wieczorem prasowanie

13 nie robi na mnie wrażenie, przesądna nie jestem, dzień jak co dzień

Polityka mnie zupełnie nie interesuje, tyle co przelotnie w radiu mi w ucho wpadnie, żadnych obrad nie oglądam, szkoda nerw, lepiej jakiś music włączyć:tak:

E a u mnie do kitu ten piątek, ząb mnie boli, młoda mnie wnerwia, najchętniej też bym ją oddała na weekend.
Po co ja z nią jechałam na rehabilitację dzisiaj? żeby godzinę się zajmowała jedną zabawką jak nakręcona zamiast ćwiczyć. Ciotka Monika po pierwszej godzinie miała dość, ja mam to na okrągło. Wczoraj młoda wchodziła do kosza na pranie, potem wychodziła (na główkę i ryk) potem znów wchodziła i tak ponad godzinę... Stereotypie w każdej jej zabawie się przejawiają:no:
Idę procha sobie zapodać...

Aniez i twierdzisz że ten biszkopt nawet mi by sie udał ?
laugh.gif
laugh.gif

Aniam jestem o tym przekonana i zeby to sprawdzić, to musisz zrobic :-p

Elvie no to, jak Twój tort wszystkim smakował, to po co zamawiać :-)
Ja nie stosuje tych wymyslnych plastycznych mas, bo mam 2 lewe rączki do tego, kremów typowo tortowych nie lubię, ale taki krem mascarpone z dodatkiem owoców jest bezpieczny i wszystkim smakuje :-) a że z dzieciństwa pamiętam torty, które moja babcia robiła specjalnie dla mnie, to przejęłam te tradycję i piekę dla dzieci :tak: Nie wygląda jak z obrazka, ale jest od serducha :-D

Agnieszka- dziś nie mam czasu na lenia, ale też miewam takie dni :-) więc miłego lenistwa.

13 piatem zaliczony o poranku, a poza tym ja nie jestem przesądna :-)

Polityka mnie interesuje, bo ma wpływ na moje życie, ale że za przeproszeniem stado wuadomo kogo tam siedzi, to też mnie często denerwują :wściekła/y:

reklama
Aniam, mowisz o moich u Was odwiedzinach? Jak Ci pasuje. Ciagle troche chora jestem, ale to cholerstwo chyba jeszcze mnie potrzyma. Na forum mnie malo, bo jakos nie mam natchnienia. Narobilam sobie w glowie balaganu i mysle jak go uprzatnac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry