Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aniam- wiem, wiem ze 10 cm to sporotak sie smieje :-) roznica miedzy moimi dziecmi (urodzeniowa) sie utrzymuje, bo Kuba wazyl 3.400 wiec byl lzejszy o 200 gram :-) no a teraz Kuba to dlugi szczuplak (chociaz nabity) w czerwcu bedzie mial 5 lat a mierzy 122, wazy 21 kg :-)
Dziewczyny SZUKAM NATCHNIENIA i prosze o pomoc na kulinarnym :-) musze sama przygotowac urodziny Bartka dla znajomych krolika na sobote i poszukuje przepisow na jakies przekaski przy ktorych sie nie narobie, bo wiadmo z dwojka dzieci pod pacha bedzie mi ciezko cudowac. Tort wiem jaki, zrobie tez koktajl dla dzieci, jakies cukierki z paczek wysypie i chrupeczki, ale dorosli tez beda, nie chce robic nic na cieplo :-)
Aniam ty babuchodla ciebie specjalnie tą fotkę zrobię
i.
kamisia - no to widzę że super masz...ale powiem Ci, że u mnie jest np wesoło z callami... co czwartki do 14/06 mam calle od 17 do 18... myślisz, że kogoś interesuje, że ja pracuje do 16-16.30? albo, że nie mam laptopa firmowego? a myślisz, że kogoś interesuje, że 03/05 i 07/06 mamy w Polsce święta i wolne? no niestety... i w te wolne dni będę musiała korzystać z prywatnego laptopa, a w czwartki siedzieć muszę do 18 w biurze... życie...
a co do badań kału...to jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, to ja kał Q oddawałam do badania do weterynarza
bo wyniki następnego dnia, a próbkę można oddać nawet w niedzielę ;-) no i mam pod domem
.
Aniam pamiętaj,że majówka się zbliża. My jak coś jesteśmy w domku. Chętnie bym gdzieś na dwa dni wyskoczyła,ale z moim małżem to nigdy nic nie wiadomo więc jak byście mieli plan od nas jeszcze gdzieś pojechać to daj znać, może jeszcze jakieś kwietniówki namówimy??? Jak coś to pisz kiedy mam grilla szykować
Ja bym chętnie jeszcze np do Sopotu albo do Ustki pojechała,ale generalnie to najpierw czekam aż wy się zameldujecie
)
i coś ustalimy . Witam
A ja już weekend zaczynam nananana:-)
W niedzielę imprezka Zosi, więc od jutra akcja gotowanie i sprzątanie
O menu było, u nas będzie tak:
na początek krem z porów w groszkiem ptysiowym
kilka przystawek:
nóżki z kurczaka w malutkich pojemniczkach po jogurtach
jajka faszerowane
szynka zawijana z jakąś pastą
jerzyki (koreczki powbijane w jabłko z korniszonem, kabanosem, serem i pomidorkiem koktailowym)
sałatka z tuńczykiem
sałatka śledziowa
tort
galaretka owocowa
może jak P zmęczy talent to jakieś ciasto popełni, ale nalegać nie będę
Po pracy poleciałam z dziewczynami na plac zabaw, Ola latała z koleżankami, Zosia za nimi, do domu przed 18 udało mi się je zaciągnąć
Gosiek super, że jest poprawa. Oby dzisiejsza nocka była już spokojniejsza
Kamisia zdróweczka
Kici z tymi badaniami kału to jest tak, że "ludzkie" labolatoria wykrywają tylko kilka procent pasożytów, dużo lepsze są badania u weterynarza, kiedyś robiłam Oli i też do weterynarza zanosiłam

niech jeszcze chwilkę zaczeka .