reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam :-)
O bilansach mówiecie... ja tam nie wiem kiedy zrobie bilans. Wg mojego pediatry ma to być bilans 2 latka więc mam rok czasu :-D Z J. byłam w październiku na bilansie 4-latka a urodzony w czerwcu ;-) W każdym razie na 17-go mam wizytę u okulisty z M. uwówioną.
Poza tym musze czekać... znowu mieli kontakt z ospą...ciekawe...niby już 2 tygodnie minęły ale ja czekam 3 ;-)bo od 14-21 dni może się "wykluwać". Jak nie załapią i tym razem to normalnie w szoku będę :tak: i od razu bede pediatrę męczyć tym rozporządzeniem :-D i w razie czego J. szczepić...

błeeeeee coś mi tu śmierdzi... ide zobaczyć co w pielusze siedzi...

Witam sie :-) w pracy od 7:30 (Nata, Magda- ja Was podziwiam, bo takie ranne pory nie sa dla mnie!)

Gosiek- jak Ami?
Elvie- mam nadzieje, ze nie urodzilas :-) powiodzenia na wizytach :-)
Agnieszka- z tego co mi wiadomo J. nie zaszczepisz, bo to rozporzadzenie dotyczy dzieci zlobkowych (nie wiem dlaczego, ale tak sa na jakas liste wciagniete zlobki, a przedszkola i szkoly juz nie), ale mozesz sprobowac.
Aniam- wiem, wiem ze 10 cm to sporo ;) tak sie smieje :-) roznica miedzy moimi dziecmi (urodzeniowa) sie utrzymuje, bo Kuba wazyl 3.400 wiec byl lzejszy o 200 gram :-) no a teraz Kuba to dlugi szczuplak (chociaz nabity) w czerwcu bedzie mial 5 lat a mierzy 122, wazy 21 kg :-)

Dziewczyny SZUKAM NATCHNIENIA i prosze o pomoc na kulinarnym :-) musze sama przygotowac urodziny Bartka dla znajomych krolika na sobote i poszukuje przepisow na jakies przekaski przy ktorych sie nie narobie, bo wiadmo z dwojka dzieci pod pacha bedzie mi ciezko cudowac. Tort wiem jaki, zrobie tez koktajl dla dzieci, jakies cukierki z paczek wysypie i chrupeczki, ale dorosli tez beda, nie chce robic nic na cieplo :-)

Hejka

Za oknem pogoda do kitu, szaro buro i o słońcu można pomarzyć:no:
Leki chyba działają bo nie boli tylko do prawidłowej postawy to mi jeszcze daleko oj daleko :sorry:Małż dzwonił wczoraj w sprawi rezonansu oczywiście prywatnego 500zł ta przyjemność kosztuje :wściekła/y:jeśli na kasę chorych to może we wrześniu coś by się zwolniło :wściekła/y:No cóż zrobię sobie prezent na rocznicę ślubu i pójdę zrobić rezonans ;-)

Tak mi się jeszcze przypomniało dla poprawienia humoru , z serii ciekawych prezentów od mojego małża, od zajączka małżowego dostałam uwaga!!! Ogórki małosolne :-D smakowały nie powiem ;-) Gdyby któraś potrzebowała pomocy w znalezieniu ciekawych i oryginalnych prezentów to dajcie znać dam wam namiary na mojego małża:-D

Aniam ty babucho :-pdla ciebie specjalnie tą fotkę zrobię :-D

Aniez po Bartolinim to nie widać że tyle waży pewnie dlatego że taki wysoki. Mówisz że Kuba to szczuplak, mój Maniek będzie miał 7 lat mierzy 132 cm a waży 27kg a apetyt ma większy niż Emilo ;-)

gosiek mam nadzieję że Ami dzisiaj już lepiej się czuje.

Elvie trzymam kciuki za wizyty i nie przejmuj się na zapas, wszystko z Maciusiem będzie dobrze, tyle ciotek czarownic trzyma za niego kciuki i już nie może się doczekać aby go zobaczyć:tak:

Agnieszka no to czekamy razem z tobą czy ospa zaatakuje ;-)

Wronka no to niezły pediatra ci się trafił :wściekła/y: U nas bilans jest bardzo szczegółowy , Emil był ostatnio w szoku jak pani doktor kazała mu gatki ściągać i oglądała go ze wszystkich stron ( wiadomo w tym wieku to dzieci się już wstydzą)

Mamusia ja chcę, ja, ja , wybierz mnie :-D tylko czy to zakład pracy chronionej bo ja lekko niepełnosprawna jestem ;-)

Marta zdrówka dla ciebie i Olki

Isabela Tośka jest boska :-D

gosia zdrówka dla Matiego

Tyle zapamiętałam, uciekam na wyrko się wyprostować.Miłego dnia kobietki.

Witam i znikam, muszę siuśki do laboratorium dostarczyć. Dobrze, że kuj kuj dzisiaj nie będzie,bo tego nie znoszę i na samą myśl mi słabo;-)

Z Lenką lepiej, siedzi, banana wcina i baję ogląda.
M. zmywa naczynia i ma za zadanie przygotować śniadanie, ja w drodze jakieś bułeczki kupię, bo pieczywa nie mamy.

nata, Agnieszka - dzięki za przypomnienie o bilansie, podpytam dzisiaj lekarkę kiedy i gdzie powinnam go zrobić i czy u niej można (do niej jeździmy prywatnie). Najpierw jednak niech szkrabina 2 latka skończy:-)

aniez - jak będę na porodówkę jechać to dam znać:tak: Jak nic gorącego nie chcesz to może mozarellę z bazylią i pomidorkiem, jakieś koreczki, galaretę, jaja faszerowane.. To z takich pewniaków. Kilka oryginalnych przepisów wrzucę Ci zaraz na kulinarnym.

mamusia - ja się dzisiaj tak super czuję (nie zapeszając), że mogłabym Ci pomóc;-)

gosienko - no żesz.. masakra z tymi terminami:no: z ogórków się uśmiałam:-D Jakbyś ten rezonans we Wrocku robiła to zapraszamy!

witam się...

było o bilansie dwulatka... my idziemy 09/05 a właściwie Pan tata pojedzie z Q bo mnie wtedy wysyłają do Budapesztu w delegacje :errr: trzy dni pieprzenia o du.pie Maryni... ech...

w ogóle dzisiaj jestem wściekła na szefa... mieli zmienić kwalifikacje mojego stanowiska, bo już 4 lata pracuję na tym samym... no... i zmienili... dzisiaj musze ochłonąć, bo ich "awans" to dla mnie degradacja i powód do szukania innej roboty... mam takiego wku.rwa że szok...

gosienka - mam nadzieję, że na stałe przestanie boleć

reklama
melduje się z domowego centrum dowodzenia
Jestem szczesliwą posiadaczką dwudniowego zwolnienia. Od czwartku tak mnie męczyło przeziebienie ze wczoraj poszłam do lekarza-gardło zawalone, węzły chłonne jak bycze jaja i katar po pas....ale ja to ja najgorsze że Antolini dostał też kataru i bidulek pół nocy nie spał:no:
Elvie- cały czas o Tobie myśle....bedzie wszystko ok, Maciuś poczeka na lepszą pogode...powodzenia na wizytach
Kici- współćzuje- u mnie w pracy te same dylematy:wściekła/y:a propo pracy własnie rozmawialam z dyrektorka i zlecila mi prace- wiec musze skorzystac z mojego prywatnego kompa do celow słuzbowych i do końća dnia wysłąć jej materiał- nieźle coo:szok:
Co do bilansu u Nas w przychodni nalezy go zaliczyć max do 2 lat i 3 mcy wiec mamy jeszcze ponad 3, mce . Wczoraj byłąm z Antolkowymi wynikami i nie rozpisujac się za wiele jest ok- alat i aspat tak podwyższony o niczym nie swiadczy- mogło to być powodem że np zupa byłą za słona itp, no albo to ten pasozyt cholerny- ale tego nie sprawdziliśy bo dziecko mi materialu nie chce dostarczyc do badania- a kał przyjmuja u nas tylko w poniedziałki, środy i piątki i się wstrzelić ciężko:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry