Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z J. byłam w październiku na bilansie 4-latka a urodzony w czerwcu ;-) W każdym razie na 17-go mam wizytę u okulisty z M. uwówioną.
i od razu bede pediatrę męczyć tym rozporządzeniem
i w razie czego J. szczepić... 
Małż dzwonił wczoraj w sprawi rezonansu oczywiście prywatnego 500zł ta przyjemność kosztuje
jeśli na kasę chorych to może we wrześniu coś by się zwolniło
No cóż zrobię sobie prezent na rocznicę ślubu i pójdę zrobić rezonans ;-)
smakowały nie powiem ;-) Gdyby któraś potrzebowała pomocy w znalezieniu ciekawych i oryginalnych prezentów to dajcie znać dam wam namiary na mojego małża
dla ciebie specjalnie tą fotkę zrobię 

U nas bilans jest bardzo szczegółowy , Emil był ostatnio w szoku jak pani doktor kazała mu gatki ściągać i oglądała go ze wszystkich stron ( wiadomo w tym wieku to dzieci się już wstydzą)
tylko czy to zakład pracy chronionej bo ja lekko niepełnosprawna jestem ;-)
Jak nic gorącego nie chcesz to może mozarellę z bazylią i pomidorkiem, jakieś koreczki, galaretę, jaja faszerowane.. To z takich pewniaków. Kilka oryginalnych przepisów wrzucę Ci zaraz na kulinarnym.
z ogórków się uśmiałam
Jakbyś ten rezonans we Wrocku robiła to zapraszamy!
trzy dni pieprzenia o du.pie Maryni... ech...
a propo pracy własnie rozmawialam z dyrektorka i zlecila mi prace- wiec musze skorzystac z mojego prywatnego kompa do celow słuzbowych i do końća dnia wysłąć jej materiał- nieźle coo