reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniez - ja tam zakupy lubię, chodzę to widzę i sięgam po to na co mam ochotę;-)

Zielona - super, że bilans udany.Do ortopedy to się bardzo długo czeka, pamiętam, że z Leną byliśmy prywatnie i u nas to koszt 70zł. Przegoń szybko tego doła, ból pleców tym bardziej - może metoda lekarza Gosienki zda egzamin:-D

M. mecz ogląda, młoda cisto z galaretką i jagodami je, więc mam chwilę spokoju. Siedzę na piłce, bo brzuch mi twardnieje, Maciek próbuje chyba pępkiem wyjść;-)

reklama
Witam

Padam dzisiaj, napralam sie a zaraz ide sie naprawsowac :-)

Dzisiaj Toska mnie zarzyla raz ze poszla spac 19.20 a dwa podchodzi dzisiaj do mnie ja nad ksiazkami siedze a ona puka mnie po ramieniu i do mnie : "mamusi kupimy samodzik? Co ty na to ?" wmurowalo mnie i tak doglebnie mi w oczy patrzyla hehe (nie zarzyla mnie tym ze to cale zdanie ale sposobem i tym zwrotem hehe ), a dzisiaj jak jej zupe jadla i moja mama druga lyzka pchala to mowi do niej "dziekuje za pomoc" (ale to juz z klubu przyjaciol myszki miki) asior kochany :-)

Zielona przypomnij mi na co to sie teraz szczepi ??

Elvie ja rowniez jak Katik nie moge sie juz Macka Twojego doczekac :-) Pierwsze co to sprawdzialm dzisiaj czy nie wylazl ? :-)

Hej;-)

Wybaczcie , ale nie dam rady nadrobic. Spróbuje jutro...

Po świętach na nic czasu nie mam....właśnie wrócilam z córcią z basenu, a do południa byłam Z Boryskiem na bilansie, młody waży 12,5kg i mierzy 89cm. Generalnie wszystko ok. Jednak ten bilans to jakas ściema. Lekarz, osłuchał, spojrzal w gardelko, sprawdził jąderka i to wsio. POtem wziął książeczkę i jak ja ubierałam B to ten wpsiywał te dane. jednak w domu zaczęlam sobie czytac co tam pozaznaczał to myslałam ,ze z krzesła spadne. Moze jestem nie normalna, ale o ile pewne rzeczy jestem w stanie przemilczec, takie jak wpisywanie ,że sluch prawidłowy bez badania go, lub reakcja źrenic na światło też prawidłowa, również bez żadnego sprawdzania, to jak przeczytalam że....UWAGA UWAGA ...chód......prawidłowy to mnie normalnie wcięło. Nawet nie spojrzał, po drugie nie zapytal jak tam u ortopedy, przeciez sam w końcu dał skierowanie, oczywiscie po Naszą presją, ale chyba ma to gdzies zantowane. To my 16 zaczynamy rehabilitacje, a ten ze chód prawidłowy...no żesz. Oczywiście nic o rehabilitacji nie wie, bo jak się nie pytal to ja nie mowiłam. Mój T dzisiaj stwierdzil, że w stanach moglibyśmy się z gościem sądzic i kupę kasy byśmy wygrali heheheh, no ale to nie stany:-(

Ok na razie tyle, resztę watkow postaram się tez jutro ponadrabiac bo teraz juz padam.

Izka, na nic sie nie szczepi. Mloda musiala wyrownac roznice pomiedzy szczepieniem meksykanskim a polskim. nie wiem po co, ale widac trzeba bylo dac jej jeszcze jedna dawke na dpt, hib i co tam jeszcze jest.

Jestem :-)
szarańcza śpi :-) miła odmiana po wczorajszym :-D zobaczymy jak bedzie wieczorem.
Pranie wyprasowane, schowane, ręczniki wyprane i schowane... i jestem z tego powodu szczęśliwa... swoją droga jak to mało człowiekowi do szczęścia potrzeba :-D
Elvie powiadasz brzuch ci twardnieje...jeszcze tydzień chociaż niech Maciek wytrzyma :tak: inna rzecz że mnie też już się gorączka oczekiwania włączyła :-D
Mnie też coraz bardziej M. zaskakuje. Ale najbardziej zaskoczył A. dzisiaj nad ranem... Popłakiwał i takim żałosnym zawodzeniem mówi Peekaboo, peekaboo (i z jeszcze większym żalem) I See You. A myślał że z łóżka spadnie bo nie wierzył własnym uszom...

Dobra spadam spakować przesyłkę bo jutro musi wyjść a ciężka jest jak nieszczęście...

Dobranoc

Elvie tanich macie ortopedow:) my w styczniu placilismy 140zl, na panstwowa wizytę mialam 1,5 miesiaca czekac wiec nie ma tragedii

Kurcze a mi chorobsko dalej nie odpuszcza, zaraz sie klade bo jutro cwiczenia w Olsztynie wiec musze byc na chodzie..najgorsze ze Ola tez kataru dostala i marudzi od rana...

Uciekam, spokojnej nocki!

Zdołowałam się.. Żaden z dzisiaj urodzonych majowych dzieciaczków samodzielnie nie oddycha:-( Wiem, że oba wcześniaczki ale 2800 i 3400 to już przecież ładna waga..

isabela - pięknie Tosia mówi! Mnie też prasowanie czeka, a nie znoszę, blee..

wronka - do doopy taki bilans:no: Basenu zazdroszczę!

marta - zdrówka dla Ciebie i Oleńki! Powodzenia na ćwiczeniach.

Idę pindzię młodą po raz kolejny do spania odkładać, bo siedzi z ojcem i mecz ogląda. Jeszcze mu coś tłumaczy: "tatuś tatuś tu.." :-D

I ja witam po swietach

Tak jak Aga stwierdzam ze nigdy wiecej urodzin Oli nie zrobie w swieta. Nic nie odpoczelam, a w dodatku chora jestem. Noc z poniedzialku na wtorek to jakis koszmar, nie moglam spac, wszystko mnie bolalo i pierwszy raz od 5lat mialam goraczke. Wczoraj w dodatku musialam byc w olsztynie bo najpierw cwiczenia a pozniej wizyta u neurologa na ktora juz 3 miesiace czekam. Ledwo na nogach stalam a tam poslizg ponad godzinny... przez to nie Zdazylysmy na pociag, musialabym czekac 2godziny na kolejny wiec zadzwonilam po tate i po godzinie juz u nas byl. No ale gdzies w polowie drog zepsul nam sie samochod, najpierw zaczely migac kontrolki, tata zjechał na pobocze, zgasil samochod no i juz nie zapalil. Na szczescie po 15minutach jakis pan zjechał i mial kable to jakoś odpalilismy i dojechalismy do domu. O 20juz obie spalysmy...

U neurologa dowiedzialam sie niezbyt pomyslnych wiesci ale to napisze pozniej bo teraz do logopedy lecimy.

Milego dnia!

To mieliście z przygodami :no:

Dzieńdoberek:-)

Humor mi dopisuje po wczorajszej wizycie u lekarza rodzinnego :rofl2:
Wiecie co jest najlepszym lekarstwem na moje dolegliwości ? Pozycja na żabkę :szok::szok::szok::szok::szok:
Mam się położyć na podłodze tak jak rozjechana żaba najlepiej na gazetach coby się dobrze ślizgać i poruszać się do skutku aż wszystko wejdzie na swoje miejsce:shocked2::shocked2::shocked2:
O skierowaniach mogę pomarzyć no bo jak to stwierdził mój lekarz ani neurolog ani ortopeda nie pomogą sama muszę sobie pomóc:wściekła/y:
Oczywiście powiedziałam panu co myślę o jego metodach leczenia i pewnie już więcej się u niego nie pokarze:no:

:-)

Gosieńka ja wiem że Tobie kochana nie jest do śmiechu jak Cię plecy bolą . ale niech Ci zrobi mąż fotkę jak trenujesz :-D:-D

My też dziś na bilansie byliśmy Ola waży 12,300 i ma 87cm .
I na maj mamy szczepionkę na ospę już zaklepaną przez lekarkę :tak: także się udało .
Tak to bym raczej nie szczepiła.
Oby do maja jej nie złapała :-D:-D

Elvie ja z tego powodu nie kupuje na allegro np.ciuchow, bo musze zobaczyc, zmierzyc i kupic :P ale, ze np.z mlekiem nie ma tego problemu to wybieram internet :) a juz jak nie mam meze pod reka coby to wniosl, to w ogole uwielbiam internetowe sklepy :))) stonka by mnie do tego wykonczyla :)

A z wczesniakami nigdy nie wiadomo, ale nie rozmyslaj za bardzo M.bedzie zdrowy, jak rybka! Mi brzuch twardnial z Kuba 2 tyg.przed terminem, a urodzl sies 9 dni po :)

Wronka to konowal nie lekarz!!! Masakra!

Bartula ma 95 cm a wazy 13.600 wiec przy Waszych to waga ciezka... ale naprawde nie wyglada :)

reklama
Kurcze u nas nic sie nie polepszylo.
Mala dalej robi kupsztale co chwile.Plyny co chwila jej przystawiam ale strzykawka odpada bo jak tylko widzi to ucieka od razu a jak juz ja dorwe i probuje na sile wcisnac to wszystko wypluje od razu.
Jutro lekarz nas czeka pewnie jak dalej tak bedzie.

zielona z nieba mi spadlas z tymi probiotykami.Tutaj nie przepisuja a ja totalnie zapomnialam.

elvie smutne z tymi dzieciaczkami.Oby wszystko bylo dobrze.

Zdrowka dla chorowitkow.

A my na bilans jestesmy umowieni dopiero na poczatku maja.Az sie boje ile ta moja pchla bedzie wazyc.Pewnie tyle co dobry kogut.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry