reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzieńdoberek:-)

Humor mi dopisuje po wczorajszej wizycie u lekarza rodzinnego :rofl2:
Wiecie co jest najlepszym lekarstwem na moje dolegliwości ? Pozycja na żabkę :szok::szok::szok::szok::szok:
Mam się położyć na podłodze tak jak rozjechana żaba najlepiej na gazetach coby się dobrze ślizgać i poruszać się do skutku aż wszystko wejdzie na swoje miejsce:shocked2::shocked2::shocked2:
O skierowaniach mogę pomarzyć no bo jak to stwierdził mój lekarz ani neurolog ani ortopeda nie pomogą sama muszę sobie pomóc:wściekła/y:
Oczywiście powiedziałam panu co myślę o jego metodach leczenia i pewnie już więcej się u niego nie pokarze:no:

Elvie dzięki :-)Niech Maciejka jeszcze w brzuchu siedzi a ty odpoczywaj ile się da.

Zielona u nas bieganie na golasa to norma nieraz do południa :-D

Agnieszka ja małża teraz wykorzystuje do prasowania i nawet mu to wychodzi ;-)

MariD witaj i napisz nam coś więcej o sobie :-)

Nata super Julinka się rozgaduje:tak: my jeszcze z mówieniem daleko w polu;-)

gosiek jak Ami dzisiaj się czuje?

Mamusia super że alergia już tak Natalce nie dokucza, będzie dobrze.

Marta zdrówka

Pozostałe kobietki pozdrawiam:-)

Gosieńka- a Ty u lekarza byłaś, czy u znachora? matko... a Zielona z podłogami to dobrze gada!
Elvie- dobrze, że nie urodziłaś :-) jeszcze nie czas!

U nas OK, rano banda nie chciała się zbierać, Bratek siedział goły na nocniku ;-) nie wie gacek, że mama się szykuje na odpieluchowanie na majówkę, bo już pora :-D :-D :-D Kuba miał 2 lata i miesiąc, więc Bartolini nie może być gorszy :-D

Dwie Majówki właśnie urodziły, jedna cc, druga sn. Łącznie już 3 majowe dzieciaczki są na świecie.
Ta, której wody odeszły w nocy urodziła po 12h bez znieczulenia córcię, niby wcześniak a 3400g i 56cm, więc duża:-)

Moja pindzia zasnęła o 12.00 i nadal śpi - bidulka w nocy tak się wymęczyła, że teraz odsypia.
A ja się wymyłam, wybalsamowałam, wymalowałam, wskoczyłam w nowa, panterkową kieckę i od razu mi lepiej:happy:
M. się śmieje, że ja jak Anna Mucha na porodówkę w szpilkach pojadę:-D

MariD witaj :-)
Zdrówka dla Lenki, niech jej szybko minie. A Maciek niech się nie wygłupia i siedzi spokojnie w brzuszku jeszcze ze 2 tyg co najmniej.
Zielona nie daj się, zdrówka dla Ciebie również.
Gosiek zdrówka dla Amelki, ciagle coś ją dopada :-(
Gosieńka, Marta zdrowia... coś się wszyscy pochorowali...

A ja miałam dzisiaj prać ale lenia mam po swiętach bo głównie na zmywaku je spędziłam ;-) A od wczoraj od nowa jazda na rehabilitację, dzisiaj 2 godz w ośrodku a w przyszłym tyg na zastępstwo przychodzi nowa logopedka to już w ogóle zaczną się jazdy.

Moje dziecko ma klasyczny bunt 2-latka :no: mam ochotę ją oddać za darmo, kochana jest tylko wtedy kiedy śpi :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry