reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
zielona - mam nadzieję, że wredzia po prostu miała gorszy dzień i że wszystko z nią w porządku. Daj znać co i jak z nią.

elvie - ja już nie mogę się doczekać kiedy się rozpakujesz :-)

MariD - no ładnie :-) oby wam się udało wywietrzyć zapach :-D

Beti, gosienka, elvie, zielona (i jeśli kogoś pominęłam przepraszam) - dziękuję bardzo :-) poszalałam, ale jak zwykle byłam grzeczna, nawet adoratora spławiłam... wypiłam tylko dwie margarity, piwo i dwa kieliszki wódki, do tego szama i wróciłam tylko lekko podpita do domu jakoś przed 3 :-p

Swoją drogą to ja nie wiedziałam, że dziewczyny w Warszawie to takie desperatki... naprawdę to jak niektóre się rzucają na wolnych facetów jest przerażające... zero szacunku do siebie mają... no ale cóż co kto lubi... ja widocznie za grzeczna jestem (albo za stara) :-) no ale z drugiej strony wiem, że koleś którego spławiłam tańcząc później z jakąś laską za mną ciągle wzrok miał na moim tyłku, a nie na niej... no cóż... :-p może dlatego później ją spławił i zajął się inną chętną.

aaaaaa i widziałam Radzia Majdana :-p myślałam, że on jest wyższy...

Ostatnia edycja:
Porodowo sie zrobilo :)
Kuba byl zazdrosny od pierwszego momentu, ale u nas roznica wieku jest wieksza.

Impreza nam sie bardzo udala, mielismy sporo gosci, bo dzieciakow uzbierala sie 7 w totalnie roznym wieku :))) tort smakowal wszystkim i musialam schowac jeden maly kawalek dla meza, bo szamali az milo.

Truskawkowy torcik juz siedzi w lodowce i dzisiaj impreza dla rodzinki, ale to wiadomo, ze bedzie spokojniej :) tymczasem uciekam :)))

Witam,
dziękuję za rady. Lenka w sumie jak nie śpi to spędza czas w naszym pokoju, a Maciuś będzie w dziecinnym i ja tam będę spała przynajmniej na początku. Dzięki cioci Aniam mamy nianię z monitorem oddechu, więc możemy brzdąca kontrolować, co też ułatwi życie;-)

kici - to Ty sporo wypiłaś:szok:
Zielona - pobudki o 6.00 nie zazdroszczę. Zdrówka dla Kostki i dla Ciebie również!
aniez - super, że imprezka dla dzieciaków udana. Kciuki za dziś!

A ja znów nie mogłam zasnąć, do 4:00 się męczyłam. Mam tak już druga noc, a kojarzę z późnym wypiciem ziółek porodowych, bo piłam przed północą. Dzisiaj postaram się do 20:00 wyrobić i zobaczymy jak to będzie;-)
Kończę, bo muszę się ogarnąć, M. zaraz na trening wyjeżdża a u mnie za kwadrans babcia z ciocią mają być, bo kuzyn jadąc na trening je podrzuci.
Pogoda nam się zepsuła totalnie - szaro, buro, pada, blee.. Z tego co pamiętam to taka pogoda wróży sporo babek na porodówce, więc ja się dzisiaj oszczędzam aby tam nie wylądować.

Witam, jestem na bieżąco ale weny brak na pisanie, doła mam od kilku dni i chyba szybko nie przejdzie:no:
Mania z Kubą trochę zasmarkani i kaszel dołączył.
gosieńko super że czujesz się już lepiej
kici fajnie że wypad się udał, przydało by mi się takie odstresowanie
aniez udanej imprezki, u mnie na tapecie urodziny Kuby, będzie 7 dzieci, wczoraj ustaliliśmy menu, jeszcze musimy popracować nad rorywką
kamisiu jesteś wzór pracownika:tak: szefową się nie przejmuj i wylecz do końca to dziadostwo, zdrówka dla Was
elvie ja również czekam na Maciusia z niecierpliwością, Marysia urodziła się w 37,1 waga 4 kg dostała 10 punktów. Z zazdrością u mnie na początku nie było problemu dopiero jak Marysia była większa i potrzebowała więcej uwagi Ola mówiła wprost że jest zazdrosna bo mała cały czas na rękach, do tej pory jest problem żeby ktoś się do mnie przytulił jak jestem z Marysią. Mogę Ci tylko podpowiedzieć (u mnie się sprawdziło) angażujćie Lenkę do pomocy przy Maćku, jak będziesz przewijać niech przyniesie pieluszkę, podczas kąpieli może myć maluszkowi brzuszek, dzieci czują się wtedy potrzebne, ważne. Możecie też kupić Lenie nową lalę i podarowć jej jak wrócisz ze szpitala z Małym, będzie mogła opiekować się nią tak samo jak Ty Maćkiem. Co do obowiązków to napewno dacie radę, jesteś bardzo zoorganizowana i najważniejsze masz M cały czas w domu

zielona ranny ptaszek z Kostki nie ma co, zdrówka dla Was dziewczynki
aniam udanej imprezki
gosia zdrówka dla Mateuszka
beti męczą Cię te choróbska, kuruj się:tak:

Więcej nie pamiętam, lecę Olę karmić bo przed chwilką wstała

Miłego dnia

Witajcie,

melduję, że urodzinki H zaliczone (my świętujemy jutro, ale w sobotę robiliśmy imprezkę). Było miło i wesoło, oczywiście - jak przystało na Wrocławianki - tort od spychały był w kształcie kubusia puchatka.

Aniez, Elvie, swoją drogą ja zamawiam dla moich dziewczyn te torty od lat i jeszcze mi się nie zdarzyło aby był nasączony alkoholem :baffled:.

H dostała lalkę, której się boi :sorry2:...a lalka wygląda całkiem normalnie...

Marta, Kamisia, Beti, kurujcie się !
Gosienko, zdrówka dla Ciebie i M...
Gosia, dla M też zdrówka. Mam nadzieję, że dziś już lepiej...
Zielona no i dla K. zdróweczka !

Elvie, podnosisz nam ciśnienie tym porodem...napięcie rośnie :biggrin2:...nie przejmuj się, na pewno świetnie ogarniesz dwójkę...macie naprawdę luksusową sytuację, że w domku pracujecie oboje, więc będzie git!

Kici, zazdroszę imprezki...coś mnie też 'nosi' od kilki dni...

Moja mała bida poparzyła sobie dziś łapkę gorącym naczyniem i tak żałośnie płakała, żę wcześniej u niej nigdy takiego płaczu nie słyszałam...myślałam, że mi serce pęknie....posmarowałam maścią, wycałowałam i spłakana Niunia poszła spać ze zmęczenia...

lecę ponadrabiać...

miłęgo dnia !

Ciocia z babcią wyjechały, M. z treningu wrócił i z małą YCD oglądają, a ja się władowałam do łóżka i czytam co u Was? Mieliśmy do pasażu na jakieś jedzonko iść, bo w domu tylko rosół i naleśniki z serem, ale deszcz pada i mnie się wyłazić nie chce. Mam sentyment do YCD, bo przy Lenie jak oglądaliśmy to mi się skurcze regularne zaczęły:-)

sonia - tak właśnie planujemy robić, zaangażować małą do pomocy przy Maćku i ze szpitala z jakąś lalą wrócić;-)

monia - mam nadzieję, że z łapką małej artystki będzie wszystko ok, bidulka..

reklama
co za dzien... mloda juz prawie 2 godziny spi, mi sie oko tez zamyka i najchetniej poszlabym sie zdrzemnac, ale pewnikiem jak tylko przymkne oko, Wredoslawa sie obudzi... Bida mala ma katar i szkliste oczka. Niech spi i zdrowieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry