Witam, jestem na bieżąco ale weny brak na pisanie, doła mam od kilku dni i chyba szybko nie przejdzie

Mania z Kubą trochę zasmarkani i kaszel dołączył.
gosieńko super że czujesz się już lepiej
kici fajnie że wypad się udał, przydało by mi się takie odstresowanie
aniez udanej imprezki, u mnie na tapecie urodziny Kuby, będzie 7 dzieci, wczoraj ustaliliśmy menu, jeszcze musimy popracować nad rorywką
kamisiu jesteś wzór pracownika

szefową się nie przejmuj i wylecz do końca to dziadostwo, zdrówka dla Was
elvie ja również czekam na Maciusia z niecierpliwością, Marysia urodziła się w 37,1 waga 4 kg dostała 10 punktów. Z zazdrością u mnie na początku nie było problemu dopiero jak Marysia była większa i potrzebowała więcej uwagi Ola mówiła wprost że jest zazdrosna bo mała cały czas na rękach, do tej pory jest problem żeby ktoś się do mnie przytulił jak jestem z Marysią. Mogę Ci tylko podpowiedzieć (u mnie się sprawdziło) angażujćie Lenkę do pomocy przy Maćku, jak będziesz przewijać niech przyniesie pieluszkę, podczas kąpieli może myć maluszkowi brzuszek, dzieci czują się wtedy potrzebne, ważne. Możecie też kupić Lenie nową lalę i podarowć jej jak wrócisz ze szpitala z Małym, będzie mogła opiekować się nią tak samo jak Ty Maćkiem. Co do obowiązków to napewno dacie radę, jesteś bardzo zoorganizowana i najważniejsze masz M cały czas w domu
zielona ranny ptaszek z Kostki nie ma co, zdrówka dla Was dziewczynki
aniam udanej imprezki
gosia zdrówka dla Mateuszka
beti męczą Cię te choróbska, kuruj się
Więcej nie pamiętam, lecę Olę karmić bo przed chwilką wstała
Miłego dnia