reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusia ja za dużo przekleiłam :-) rozważałyśmy też kwestie zwolnienia lekarskiego przed końcem umowy, ale wg mojej kumpeli i tak se ne da, bo na umowie na zastepstwo nie mozna "uciec" w zwolnienie lekarskie :-(

Jedyna nadzieje w dyrektorze :)

Natalka jak zwykle dala popis erudycji :D :D :D

reklama
przed zakończeniem umowy mniej więcej ze 2-3dni gosia może iść na zwolnienie lekarskie, które po rozwiązaniu umowy przejmie ZUS, zawsze to za ten mniej więcej miesiąc zwolnienia dostanie pieniążki (bo lekarz pewnie na dłużej niż miesiąc jednorazowo nie wystawi L4)

Natalia jest niesamowita z tymi swoimi tekstami :-D leżeć i kwicze...poplakalama się ze smiechu

Maonka i jak?
salamandra a jak u ciebie? Pamiętaj miej do którejś z nas nr telefonu co by dać znać;-)

Leoś urodził się o godz 00;28 3140g 53cm Porod SN w wodzie bez nacięcia.
łukasz przywióżl mi laptopa więc moge pisac!!!! hura bo umarłabym z nudów chyba
laugh.gif
Leoś ciągle śpi , troche ciągnie cyca ale więcej śpi...Łukasz od rana u mnie był teraz wygoniłam go do Laurki.może wyjdziemy w ndz jak uda sie wczesniej wypis załątwic,bo w ndz nie wypisują....

Dziękuje wszystim za kciuki.

Leoś urodził się o godz 00;28 3140g 53cm Porod SN w wodzie bez nacięcia.
łukasz przywióżl mi laptopa więc moge pisac!!!! hura bo umarłabym z nudów chyba
laugh.gif
Leoś ciągle śpi , troche ciągnie cyca ale więcej śpi...Łukasz od rana u mnie był teraz wygoniłam go do Laurki.może wyjdziemy w ndz jak uda sie wczesniej wypis załątwic,bo w ndz nie wypisują....

Dziękuje wszystim za kciuki.

No to wielki gratulacje;-), i mały Ktos okazał sie Leosiem ....super....:-)

Hej
maonka i jak po testowaniu?
gosieńko zdrówka życzę, mój M pewnie by sie ucieszył jak bym chociaż na jeden dzień straciła głos:-D
mamusiu teksty Natalki super, zapisuj koniecznie
zielona ja horrorów nie oglądam za bujną mam wyobraźnię, jak jestem sama z dzieciakami na noc a mam np czasami pranie w pralce jest powiedzmy 23, dzieciarnia spi a mi sie wyobraźnia uaktywni to ja już za żadne skarby świata do pralni nie zejdę tymbardziej że jest w piwnicy:cool2:
abiga ogromne gratulację, super że wszystko spawnie poszło, no i do parki:tak:
wszystkie babeczki na naszym forum które mają terminy na ten rok bedą miały parki , moje dwie znajome także, ostatnio smiałm sie nawet do siostry że gdyby się postarali trochę wczesniej mieli by może wieksze szanse na córkę.
Spadam bo robotę sobie wymysliłam

reklama
Abiga gratulacje. Błyskawica jesteś i już masz swojego Ktosia :-) Śliczne imię, jeśli będę mieć chłopca, to mój synek też będzie miał takie. To imię wybraliśmy już bardzo dawno

Dziewczyny chyba jestem w ciąży. Zrobiłam 1 test i jedna kreska jest wyraźna, druga słabo widoczna. Mąż pojechał po drugi test. I to samo. Mam jeszcze jeden test, może zrobię wieczorem. Z Alicją miałam 2 wyraźne kreski, zero wątpliwości. Na pewno nie wyszedł negatywny, błędny też nie jest. Miałyście tak, bo już nie wiem co o tym sądzić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry