reklama

Kwietniówki 2010!!!

Chwilkę mnie nie było a tu takie cudne wieści:-):-):-)

Abiga gratuluję zdrowego syneczka, buziaki dla Leosia :-)

Maonka super super super:-) świętujcie z małżem i zobaczysz wszystko będzie dobrze będziemy tu cały czas trzymać kciuki :tak:

Salamandra ty nam się tutaj melduj bo Helenka niedługo z brzuszka wyskoczy a my musimy być na bieżąco :-D

reklama
Witam,
ja tylko na moment. Mama oczywiście już dziś wyjeżdża, bo płuczki są:-D Teraz jeszcze z Lenką na spacerze a ja piszę z Maćkiem śpiącym na podusi, którą trzymam na kolanach.
Byliśmy dzisiaj w Trzebnicy synka w USC zarejestrować, przespał pięknie całą podróż.

Abiga - gratuluję serdecznie i buziaki dla Leosia!
maonka - yuuuuupi, cieszę się razem z Tobą:happy2:
mamusiu - teksty Natalki mnie rozkładają na łopatki:szok::-D
gosienko - lecę Ci kiecki szykować, zakładam, że 10.06 upalnie będzie i wybieram takie bardziej letnie;-) Moją faworytką jest ta, którą pożyczała też Salamandra, ale sama sobie zobaczysz;-)

mloda na krok od kilku dni mnie nie odstepuje. Nie chce isc na spacer, tylko na kompie bajki ogladac chce, a jak cos pisze lub rozmawiam, to mnie za reke trzyma i odciaga. Jak siade z nia, to ona wstaje i mnie ciagnie w inne miejsce. i do tego ciagle jojczy i mamuuuu mamuuu. teraz szarpie mnie za reke i kwiiczy :wściekła/y:

Zielona - to Kostka jak mój Maciek:-D

Chciałam się pochwalić, że jak poszłam Lenkę z klubu odebrać to dostałam kwiatka na Dzień Mamy:happy2: dodam tylko, że dzieci same kwiatki ozdabiały serduszkami i wstążką, mój dodatkowo został pozbawiony przez Lenkę listków:-D

nata - gdzie Ty się podziewasz kobieto?? Tęsknimy:tak:

Mama wyjechała, Lena oczywiście zrobiła cyrk przy pożegnaniu, bo Lena ma problem z wypuszczaniem gości z domu i każdego żegna z płaczem:-( Już sama nie wiem, jak do tego podejść..

Abiga - jak się czujecie? Wnioskuję, że ok skoro na forum zaglądasz:-)

jak juz zaczne zarabiac, bede odklada kase na 2 rzeczy> sympatyczny aparat fotograficzny i samotne wakacje na Bora Bora, no OK, zapedzilam sie, ale do Cancun spokojnie uciekne na jakis czas... Kolorowe drinki z parasolka, rafy koralowe, nurkowanie z rekinami... A stary niech sie z mloda meczy. W koncu przysluguja mu 3 tyg. wakacji, a ja mysle, ze przez ten czas nabralabym sil...
Teraz przydalaby sie Gosienka z onegdaj obiecanym zaopatrzeniem...

Hejka

Wieczorkiem już nie zajrzę bo dzisiaj walczymy z walcem angielskim, obroty w prawo i w lewo i powiem wam że idzie się pogubić:sorry2: Dodatkowo gileposampas mi przeszkadzają i nie wiem czy czasem partnerów nie pozarażam ;-)

Zielona przypomnij mi bo moje styki coś dzisiaj nie działają :zawstydzona/y: co ja ci takiego obiecałam?
Jeśli chodzi o Kostkę to ona nie odstępuje cię na krok z pewnością dlatego że bardzo przeżywa rozstanie z tatą i teraz pilnuje mamy.

Elvie a nie mówiłam ze mama będzie chciała pana Krawczyka oglądać:-D Lenka to towarzyska dziewczynka i dlatego nie lubi gdy goście wychodzą lepsze to niż by miała ich siłą wyrzucać ;-)
Moje chłopaki też jakąś niespodziankę na dzień mamy szykują i powiem ci że co roku się wzruszam i zostawiam sobie na pamiątkę te cuda które dostaję.

Mamusia Natalka jest boska a jej teksty coraz lepsze :-D

Marta mam nadzieję że po drzemce ból głowy ci przeszedł.

Dobra muszę trolice spać położyć a ma tyle energii że :szok:

reklama
Abiga gratulacje. Błyskawica jesteś i już masz swojego Ktosia :-) Śliczne imię, jeśli będę mieć chłopca, to mój synek też będzie miał takie. To imię wybraliśmy już bardzo dawno

Dziewczyny chyba jestem w ciąży. Zrobiłam 1 test i jedna kreska jest wyraźna, druga słabo widoczna. Mąż pojechał po drugi test. I to samo. Mam jeszcze jeden test, może zrobię wieczorem. Z Alicją miałam 2 wyraźne kreski, zero wątpliwości. Na pewno nie wyszedł negatywny, błędny też nie jest. Miałyście tak, bo już nie wiem co o tym sądzić?
Maonka moje gratulacje. Miałam podobnie pierwsze dwa testy z bardzo słabo widoczną krechą, po tyg. już krechy były wyraźne. Spokojnych 9 miesięcy życzę.
gosia a do kiedy masz umowę? Nie możesz poprosić dyrekcji żeby przedłużyła ci umowę do dnia porodu? to by o wiele poprawiło twoją sytuację a po porodzie zasiłek wypłacał by Ci ZUS. I to nie prawda że przy umowie na zastępstwo ci nie przysługuje macierzyński przysługuje jak psu buda!

Abiga &&&& oby maluszek był zdrowiutki i różowiutki a Ciebie za mocno nie wymęczyli

Maonka nie dręcz nas dłużej:-) jak mi nie minie entuzjazm to może dołączę do was w sierpniu ;-)

Filonka może odwiedzicie nas we wtorek? Jest organizowany festyn z okazji dnia dziecka na naszym osiedlu dzieciaki by się wyszalały a my wypiłybyśmy kawkę :tak:

Wronka jednak dzieci czują naszą słabość i to wykorzystują , Natalka na większość szczepień wchodziła z tatusiem i płacz był o niebo mniejszy

umowę mam do końca sierpnia. Kobieta za którą pracuję wraca 1 września. Rozmawiałam z p. dyrektor i mówi, że zrobi co w jej mocy. Powiedziała mi też, że to się raczej nie uda, jeśli urodzę we wrześniu:wściekła/y:
Niby termin mam na 12 września, ale dwóch lekarzy powiedziało mi, że do 4 powinnam być po. Tego nie zaplanuję, po perypetiach z Matim wolałabym ,żeby wszystko odbyło się o czasie.

Leoś urodził się o godz 00;28 3140g 53cm Porod SN w wodzie bez nacięcia.
łukasz przywióżl mi laptopa więc moge pisac!!!! hura bo umarłabym z nudów chyba
laugh.gif
Leoś ciągle śpi , troche ciągnie cyca ale więcej śpi...Łukasz od rana u mnie był teraz wygoniłam go do Laurki.może wyjdziemy w ndz jak uda sie wczesniej wypis załątwic,bo w ndz nie wypisują....

Dziękuje wszystim za kciuki.

Abiga moje gratulacje. Poszło ekspresowo. Imię mi także się podoba, zdróweczka dla ciebie i Leosia życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry